LESkOpoz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ljudi,kako stoje dogovori za basket? Ocemo li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 He he he, jos jedno pitanje za moj crni tefter hehe he he. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 zelim da verujem da si mislio na sonu kiselinu Jel bitno, ili bolje pitanje bi bilo zar nije ocigledno? Jeste na sonu kiselni sam mislio, onu od 16-18%. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ljudi,kako stoje dogovori za basket? Ocemo li? ocem !:D samo da se neko "iscima" i otvori topik :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 eo ja cu, kad vas mrzi. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 hahahahahaaha :D predavanje mi je tek u 3,tako da necu prespavati,i zaista cu otici! :))) e poz ljudi! ok,nisam otisao. :D previse lep dan,idem u setnju... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Jedva čekam da se ovaj Leško negde zaposli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Jebote tek kad ti ne stane interneta skontas da ne znas sta ces sa sobom..bili neki ljudi iz telekoma da poprave, valjda ce sad biti ok..sad malo da overim sta ima po netu pa odo da se vidim sa devojcicom, a uvece malo kanterice :) poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 "ne stane" raspadam se ceo dan,nisam mogao da spavam sinoc,zaspao oko 7,probudio se oko 12,nisam nista jeo,ne znam koji mi je :s odo da pucam na kos loma,mozda mi bude bolje :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Jedva čekam da se ovaj Leško negde zaposli :) A ne,nije tako stvarno. :D Mislim,nisam ja neodgovoran,zaista,nego jednostavno mislim da neke stvari mogu da preskocim,pa makar i blejkao onako zbog sebe. :D Dok sa druge strane,kad se nesto mora,mora se,i tu nema vrdanja :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) poz Edited March 18, 2010 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 A ne,nije tako stvarno. :D Mislim,nisam ja neodgovoran,zaista,nego jednostavno mislim da neke stvari mogu da preskocim,pa makar i blejkao onako zbog sebe. :D Dok sa druge strane,kad se nesto mora,mora se,i tu nema vrdanja :). nije Laki mislio da si zgubidan, ne brini :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ok,nisam otisao. :D previse lep dan,idem u setnju... ;) jebes karakter koji nije labilan !:D TO BRE LESKO !:D JEBI CUMETA !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Lesko dilajla... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zamisli, koji skotovi mamu im jebem! Zamisli da se tvoj miš od 100 eura sjebao nakon mesec dana i da si otišao u games i da ti je lik rekao da ćeš ga čekati bar mesec dana a verovatno i duže i da nije sigurno da će ga popraviti i da ne mogu da ti daju NIKAKAV miš na korištenje do tada. proto realno ako si imo para da kupish xai imash para da kupish i novog misha zato stfu Pa imam ja drugi miš, ali nije u tome poenta. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 na koristenje i ne treba da ti daju !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zamisli da se tvoj miš od 100 eura sjebao nakon mesec dana i da si otišao u games i da ti je lik rekao da ćeš ga čekati bar mesec dana a verovatno i duže i da nije sigurno da će ga popraviti i da ne mogu da ti daju NIKAKAV miš na korištenje do tada. sta radi taj mish od 100 evra, masira prste? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 zena kupila auto danas \o/ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 jel se pusta jos negde Avatar? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Tuckwood Cineplex,Roda Intermezzo Cineplex,Dom sindikata Ali samo 3D "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 'bes avatar, ocemo titanik tri-de! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Koliko sam nervozan polomio bih sve u kuci... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) poz Edited March 18, 2010 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 pijanice Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Tuckwood Cineplex,Roda Intermezzo Cineplex,Dom sindikata Ali samo 3D hvala matori Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts