Sa1Nt Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 juche mi se pocepale pantalone koje sam kupio u springfildu pre circa godinu ipo dana...KVALITET same od sebe ccc imam 6 pantalona iz springfilda, raspon 2-6 godina starosti i sve su kao nove (a noshene redovno) :) you're doing it wrong :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Aj dobro jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 burzhuji, kupuju u springfildu ... inace, drugari, ja sam u depresiji, pa pogledajte kroz jebeni prozor? da li sam jedini? mislim, ne znam, dodje mi da placem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) Jesi, nama je do jaja. Edited March 11, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) realno ko je jos u depresiji lol Edited March 11, 2010 by gligorov brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 I meni pantale iz Springfielda nisu baš najbolje prošle. Mislim da mi najbolje "šljaka" Legend... A ovaj sneg, strava stvar jedna :) Mada danas uopšte nije bilo gužve, prazan autoput, izgleda da skroz nema pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 +1 springfield fail... imam jedan duks iz springfilda koji sam nosio par puta i kako sam ga oprao, oprala se i boja, i materijal je postao nekako cugan i samo rukavi su se smanjili :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 +1 springfield fail... imam jedan duks iz springfilda koji sam nosio par puta i kako sam ga oprao, oprala se i boja, i materijal je postao nekako cugan i samo rukavi su se smanjili :D Ista pricha kod mene za 1 duks i 1 dzemper. Govno im je kvalitet, necu kupiti nikad vishe nishta tamo. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 ja nisam nikad kupio nista u springfildu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 kilicar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Lepo sam se naspavao... Sad opet sigranje i bleja pa prcanje pa utakmica! WIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Razbio se od spavanja :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 dao poslednji ispit, venac na moj grob i te fore, ggnore 0/:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 bravo čika margi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 bravo margi! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 To margi...chestitam..... \o/ Popicu veceras jednu u tvoje ime :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 BRAVO MARGI!!!! sada svu koncentraciju usmeri ka sprecavanju DRVOCIDA!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 dao poslednji ispit, venac na moj grob i te fore, ggnore 0/:) ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 I meni pantale iz Springfielda nisu baš najbolje prošle. Mislim da mi najbolje "šljaka" Legend... Laki, ako sam se razocarao u nesto to je onda ebeni Legend... Mora da te je usrao neki par bolje zasivenih lona dao poslednji ispit, venac na moj grob i te fore, ggnore 0/:) YOUR COMPANY IS WAITING 4 YOU! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 :P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Gratz Margi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Bravo cika margi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Bravo margi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Mašinac beše u pitanju? Čestitke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 yap, tnx svima, ljubav:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts