Dule_smor Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Srušili "Lokija"!!! Blic dusmani, gde ce im dusa! elem, ja sam danas resio da po ovom blizzardu idem 3 puta do grada, bas pametna odluka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 ja bio jednom, i evo sad cu opet... jebem ti vreme :( i gadno se zajebah sto nisam uzeo zimske gume pre 2 meseca, sad ne mogu da opravdam trosak pa se muchim sa letnjim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Posle 3 meseca back in da gym... raspao sam se... smrshao neshto kilograma :D ali lagano,vratice se to do kraja meseca... vec osecam kako me sve boli od upale... ali no pain - no gain... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 jebem im mater mene smaraju iz benetona sa popustima :D a nikad nista tamo nisam kupio ! mene ne mogu da smaraju jer mi ne radi telefon vec 3 meseca sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 hm,pa kul dan u sustini...idem da gledam LS :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Srušili "Lokija"!!! Blic "Sudski izvršitelj je do nelegalnog objekta došao oko podneva u pratnji oko 50 policajaca. U tom trenutku u objektu su se zatvorili vlasnik objekta, njegov sin i nekoliko radnika, a oko obruča koji je napravila policija okupile su se komšije koje se protive rušenju. Posle dva sata, policija je uhapsila i izvela šest osoba iz lokala, posle čega je objekat srušen." MA NEK PUSHE KARU BRE, valjaju govno od junk food-a i pljeske koje nisu videle meso vec godinama, objekat je NELEGALAN, cene su cepanje po ushima i jos imaju muda da se bune bre... Umesto da kazu lepo sebi "ok, omarisali smo dosta love, idemo sad na poshteno da nastavimo sa ovim pa kako bude". Uostalom ako im je klopa DOBRA ljudi ce ici i na drugi kraj grada da jedu kod njih, sto bi se ICEGA PLASHILI ??? Edited March 10, 2010 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 odtrcao skoro 7km (bio u tereteani, na traci), odradio vezbe, istusirao, sada slusam Tanju Jovicevic i osecam se MIGHTY FINE!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ice age is back , vetar , sneg crap all the way :) Ne ide mi se nigde iz stana a moram. Zjop. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Iscepao sam oko metar drva za 5-10 min...samo sam lupao :@ Jebem ti devojku koliko me iznervirala :@ FU !! odo na cs P ( _ ) Zz :D SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Juju, iznervirala te devojka, jel ti teško matori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 maj ulaznica iz jeftina... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Iscepao sam oko metar drva za 5-10 min...samo sam lupao :@ Jebem ti devojku koliko me iznervirala :@ FU !! odo na cs P ( _ ) Zz :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 OK, loki, da ne načinjem temu sad ponovo, dal' su dobre pljeskavice ili ne, ali brate razvališe ga sa cenama, mislim da ispod 290 dinara više nema ništa tamo :) tj. nije bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 vidimo se (ne)zivote sad 6 dana za redom radim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Baš neki dan konstatovah (za sebe, pošto ne pričam irl :( ) kako RTS pravi program za one koji najmanje plaćaju pretplatu, a to su penzioneri i to mahom oni iz unutrašnjosti. Žikina šarenica, Bela lađa, Kvadratura kruga, sve te stvari koje ne da ne propuštaju nego prepričavaju danima, al da plate pretplatu, bože sačuvaj. A ovamo ja dođem u situaciju da plaćam redovno a na RTS prebacim samo kad je dnevnik. Tu gresis. Penzioneri su NAJjadniji sloj ove drzave i NAJlojalniji. Oni su onaj skup "jadnika" koji se prvog dana guraju u posti da podignu svoje mizerne penzije i da prvo namire sve obaveze prema drzavi pa tek onda da se presaberu koliko vekni hleba ce moci da kupe za taj mesec. BarcaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Kako da ne. To možda neke Ilije Čvorovići u penziji, a penzioneri i ostareli poljoprivrednici po unutrašnjosti su svi do jednog u "boli me kurac" fazonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Iscepao sam oko metar drva za 5-10 min...samo sam lupao :@ Jebem ti devojku koliko me iznervirala :@ FU !! odo na cs P ( _ ) Zz :D dobrodošao druže, ostani što duže! svi dođite molim vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 nikola car drugar pozovi i te neke random ortake iz futoga sve koje vidis na putu do grada pored svojih njiva treba nam sto vise novih ljudi da bi napravili prve redove armije randomaticnih cs igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Bio malo u dangubi. Neki ortaci imali svirku. Jes da nesto ne gotivim metal, al bilo je skroz fino Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) Juju, iznervirala te devojka, jel ti teško matori? Tacnije raskid :/ jeste matori, teshko je... nacepacu se ja drva josh...xaxaxaxa @Niggrola zaobidji matori, poz Edited March 11, 2010 by dmw PARISSS SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 tu je zato Relja da te tesi svojim sentis pesmicama...swe su basx kewl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 odtrcao skoro 7km (bio u tereteani, na traci), odradio vezbe, istusirao, sada slusam Tanju Jovicevic i osecam se MIGHTY FINE!!! \O/ Klinac taman ima težinu da posluži da radim ramena, i grudi, sav sam nabrekao. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 @Niggrola zaobidji matori, poz ako si vec hteo da ga zajebesh, trebao si da mu kazes 'zaobidji me kao Kole kupus', jer Kole cepa samo suvi vrat juche mi se pocepale pantalone koje sam kupio u springfildu pre circa godinu ipo dana...KVALITET same od sebe ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 DEBELI!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts