Lucky Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Zelena kafa je nekakav preparat za mršavljenje kojeg reklamira i Leontina, a povukli su ga jer su našli neku supstancu koja tu ne sme da bude. A valjda je fora da zbog te supstance su ljudi zapravo i mršavili, jer je neka koja nešto blokira receptore za glad ili nemam pojma, tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 presisao sam sinoc,sad sam se probudio,glava me unistava,necu vise nikada da pijem :) poz Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 caletov gulas <3 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 malo se cirkalo sinoc pa nisam otisao na pripreme iz mate danas u 10 nego u 2 i propadne mi ceo dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Bleja ceo dan,gledao fudbal,formulu,uzhivao,malo cs-a, sad has > odo napolje > kvalitetna bleja > kuca > spavanje > sutra novi dan... :P ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 fak jea Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Znate ovaj novi spot Bregovića i Čole što ide na TV-u? E, evo i odakle su maznuli maltene sve: http://www.youtube.com/watch?v=ULjCSK0oOlI Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 lol,jos vidim poznato mi nesto ,mada je meni simpaticna pesma :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Keva i sestra su koristile tu zelenu kafu kazu odlicna stvar ...pokusavaj sada da je nadju negde ali slaba vajda ... Presisao sinoc ...sad sam usao u kucu ....svi nesto nervozni besni ja ne znam sta se vise desava ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Znaci vidim malo pre komsinica mi isprskala zejtin namerno po celom otiracu ispred stana kaze "ocete da me otrujete, sipate mi ugljen monoksid kroz dimnjak" :o je bo te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Ja sam mislio da će svi provaliti odakle su bregović i čola drpili foru, posebno što smo taj spot linkovali i ovde po forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Pomešao si nas s nekima koji klikću na youtube linkove na forumu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 odradio rodj,kul bilo... jos uvek mi nije dobro,nos i grlo me zajebavaju,sto i nije tako strasno. Sa druge strane, kapak ispod levog oka je poceo da me boli,i da bubri... Ne znam da li je cmicak,ili neka iritacija,ili sta,ali samo da ne ustanem ujutru i da mi oko bude zatvoreno...blaaaaaah :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Keva i sestra su koristile tu zelenu kafu kazu odlicna stvar ...pokusavaj sada da je nadju negde ali slaba vajda ... tesko da ce je igde naci jer je zabranjen i uvoz i prodaja do daljnjeginache, odradio trening, bolje mi je nego pre, samo sto sam zaradio plik na palcu pa jedva hodam.... i josh da objasnim jednoj budali da kondicija nije samo stanje duha nego i tela i da be mogu da radim odmah koliko ko i on "samo ako to hocu" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Bice trip "sine, kad ides po ket, kazi Mikiju da mi spremi sutra 10 mugra zelene na ler" :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 nece "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 totalno će biti taj trip. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Bice trip "sine, kad ides po ket, kazi Mikiju da mi spremi sutra 10 mugra zelene na ler" :D :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (kasnim al evo, zelena kafa je diaretik dakle kenjas ko stoka to je to.. mrsavis uz pomoc laksativa) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Bio u bleji,bilo sjajno,sad na kunt :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Jutro carevi! A sad u Bgd. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Dobro jutro radnoj gospodi i neradnoj bagri! Ispamovah pethiljaditi post, sad mogu i ja u Bg. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 tesko da ce je igde naci jer je zabranjen i uvoz i prodaja do daljnjeg inache, odradio trening, bolje mi je nego pre, samo sto sam zaradio plik na palcu pa jedva hodam.... i josh da objasnim jednoj budali da kondicija nije samo stanje duha nego i tela i da be mogu da radim odmah koliko ko i on "samo ako to hocu" Nije valjda da Milic trci vise od tebe? On je bre 13ti ratnik! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Dobro jutro narode, kafica ratluk kisela pa pravac faks. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 ' jutro.. Skoro mi se nije desilo da ovako lako ustanem, cim sam otvorio oci odma sam skocio na noge. Danas shljaka do pola 5, posle kod ortaka da mu sredim komp. Pa ce se iskombinovati neka bleja veceras. btw. sinoc sam bio na sajmu, maltene nas isterali: "ajde momci idite zatvaramo". Hostese se presvlace da idu kuci (sto je imalo svojih prednosti :D), itd... Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts