killYg0r Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ocu ja posao da obilazim kafice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 nemaš ti tu marketinšku žicu, kili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 :c isto tako ocu da mogu da dodajem nove tabove u firefoxu sa leve strane jel ima nesto sto moze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Čaj 120 dinara i to ... ovo je najjače, verovatno procentualno najveći profit po proizvodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 nije, smoki je ubedljivo na prvom mestu, nema premca;)iako se ne prodaje po kaficima:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 bili ljudi iz telekoma da vide za net sto mi puca, posto sam ih zvao sto puta, restartovali modem pricali sa nekim covekom tamo u telekomu on je kao procistio nesto i sad ce kao da bude dobro! aj da vidim i to cudo bas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 mrski ponedeljak i radna nedelja gde se na poslu ostaje 9 sati .. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 To sam i ja rekao :) Najobičnija kesica koja košta nas u prodavnici 5 dinara kad podeliš cenu čaja, znači neka VP cena je potencijalno još i niža :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 izvrnuo sam zglob na basketu ! :( Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Obozavam ovaj 8. mart majke mi ... uzmem od keve 1000 dinara da joj kupim poklon ...odem lepo u cvecaru platim buket neki 500 i ostane 500 za kladzu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) edit Edited March 8, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Cekaj, haha, uzmete im pare da bi im kupili poklon... stupid women... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 haha taj faj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ne bih ja prolazio kroz hrvatsku sa bg tablama, nisu oni još sazreli dovoljno za to. Beograd > Pula > Rovinj > Zagreb > Beograd bez ikakvih problema sad za vikend :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 super, drago mi je. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 следећи пут удри руту Вуковар-Загреб-Ријека-Задар-Сплит-Дубровник...па нас обавести... :)брм-брррррммм... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ma idemo na Davis cup u Split da navijamo... \o/ \o/ \o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 идемо!!! мој транспортер има 10 места за седење + возач + нишанџија. јављајте се. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 следећи пут удри руту Вуковар-Загреб-Ријека-Задар-Сплит-Дубровник... па нас обавести... :) брм-брррррммм... chini mi se da on i nije hteo da ide tom rutom? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 али ја планирам. :))) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 volish dalmaciju pa to ti je :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) bio na faksu,batalio poslednje predavanje,dosao kuci,spavao 2 sata,sad brzo da se sredim,idem u Atelje 212 da gledam Kosu. \o/ :) Edited March 8, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ja da odspavam malo ,vecheras shljaka... blah... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 a teretana ? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Jebem ti zivot, sledece godine stanujem sam! Cimer, genije, je ostavio ukljuchenu ringlu i izashao iz stana, nekih chuku vremena je tako bila usijana dok ja sad nisam stigao. Nije mu prvi put! ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts