Dule_smor Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 uuu, reki pwnuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 deste drugari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Desi Lesho, uplati pare za turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 lesko, jel si se pomirio sa ribom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 PA VIDIS DA NE BLEJKA ZNACI NIJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 loši hejtovi, lošiii :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 uz svoje malobrojne mane, rur je bastion zdravog razuma u virtuelnoj Srbiji da izmislio sam toplu vodu HAE i ne znam shto to kazem, ali eto, osetio sam potrebu <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 dilane, opet si pjan Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 uz svoje malobrojne mane, rur je bastion zdravog razuma u virtuelnoj Srbiji ovo sam i ja izvalio :c par puta sam hteo da batalim, ali ima kul ljudi! ONE LOVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 jbote al je ladno ... bio u pozarevcu da posetim druga u vojisci ...100kinti pljeska 80din amstel mali ...bahato don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 DRVOCID!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Hello! vocni otrov sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Desi Lesho, uplati pare za turnir. ocu Protice,nista ne brini ;). lesko, jel si se pomirio sa ribom? nope,niti cu... :( :) loši hejtovi, lošiii :D Stvarno bre. Ajde ljudi to malo,nemoj da posustajete :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 A sad 4 sata kvalitetnog spavanja pa na fax :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Jutro! A sad za Beograd! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 poz carevi jutra, poz Vitjoooo :). nisam spavao, gledao dodelu Oskara, pa keva ustala za posao, taman mi malo pricala kako je bilo u Pragu(donela mi je 5 piva, tako da se radujem testiranju:D), i tako...Sad je izazov da ostanem budan do nekih 10, kad moram na fax, pa se nadam da cu ostati budan do nekih 5(dokle mi traju predavanja), a posle koga vec brigaaa :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 tgif wait wat brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Dobro jutro! U ponedeljak mi puko hard, odneo sam komp na servis u utorak i jos me ne zovu da ga uzmem. Smor, na poslu sto dokacim neta, to mi je... Mada mogu preporuciti svakom ko da se iskljuci iz sajber sveta na 7 dana. do_jaja je osecaj, kao da postajem rl-er :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Od kako spavam u koletovoj majici spavam kao beba \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ^soooo gay... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Deste bre ljudi! Spavao sam puno, a i dalje mi se spava, to je kad se covek raspadne od spavanja :) Sad mozgam šta i kako dalje... i skapirao sam u petak, kad sam nešto poslom obišao par kafića, koliko su cene skočile čoveče, kao coca cola 170 dinara :) Čaj 120 dinara i to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 zeno, srecan 8. mart! sad nazad u kuhinju zavrsi pranje, a onda mi napravi sendvic. \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ja se konacno naspavao... Stvarno je red bio... A SAD RADICU NISHTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 lol dakica mačo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Kafići su sranje Odo da kupim bučice poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts