Jump to content

EXIT 2010

nickwood

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stvarno, nikad ne videh gruju da se ovako iznerviro :)

nema spec veze sa egzitom, ali ako ne dodje daft punk kod njih postoji velika verovatnoca da ce ljudi koji rade foam fest uloziti pare u dovodjenje istog..radicu nesto tamo, znam da ima nekoliko opcija i budzet koji odgovara ili dovodjenju 3-4 vrh DJ-a ili samo jednom ali vrednom Daft Punku..tako da drzite palceve da vidite onu piramidu u areni 31 avgusta..

Daft Punk na foam festu? ne hvala

@topic, za one koji ne prate ili ih mrzi da idu na exit web site:

DJ Shadow, Plastician, South Rakkas Crew feat Serocee&Lady Chann, Breakage, London Elektricity, ms Dynamite

Cathedral and Murder confirmed for Explosive Stage

First names for Suba Stage: JONTY SKRUFFF & FIDELITY KASTROW, PAPERCUTZ, RUI DA SILVA, THE GASLAMP KILLER, TOO YOUNG TO LOVE

Faith No More, DJ Shadow, Bad Brains, Rui Da Silva, The Gaslamp Killer and more... http://bit.ly/bg2J0I

• 1 month later...

pa i dave je ? Ili je to bilo godinu dana pre toga ?

U stvari da,godinu dana pre toga je ispalio zbog teroristickog napada na London,a felix je lagano pernjao ujutru LONDON IS BURNING DOWN DOWN DOWN!!!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

2007. smo urnisali shpilsovu gajbu dok je kojot pokushavao da provali tjiletu ivanu i meni u sobu ono jutro ( [8D] ), 2006. smo kakili lagu u njegovom stanu, a 2005. je bio napad na London kad smo bili u pajdo gajbi sa mojim drugarom Janezom narkomanom i cuveni draletov mega hejt one ribe sto je banula na gajbu [8D]

nije tachno da smo demolirali Shpilsu gajbu.

i da,2005. ste vi bili na toj gajbi,a ja sam bio premokar u kampu,molio sam boga za dashak sunca i lejzi beg!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.