Cartman_ Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 poz! konacno sam stigao kuci, bio dobar turnis, steta sto nismo prosli u 1/4 finale..imas srece lesko! :D poz za unku izbacivaca! :D Pa kako. poz :D pozdrav drugari! bio na turnisu u kgb-u 2 dana,uzeli 3. mesto,zadovoljan sam u sustini,ali mora jos da se popravlja igra :). sad has,opustencija uz neki film,ali sutra faaaaaax... :) Moglo je bolje ali shta je tu je,bravo za povratak iz mrtvih :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 kakav comeback,a matori!? :D satara bre! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Dzi, odlichan je skochkos bar. Ako mislimo na isto ... I jebao vas glupi kanter, i glupi Viktor (eyel) koji ne samo da je mene uspeo da zajebe za slot, nego i sebe. Bravo Ajele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Pa da li je moguce da se ceo dan nista ne desava na ruru ... :( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 (edited) SUBE vraze taj komentar je bio upucen Ivanovoj slici fixed :> Edited February 21, 2010 by DaNte ? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 [:D] mislio sam meni ... ali pise SUBE :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 krenuo sam da uradim neshto al mi zazvonio mob i sad naravno nema leba da se setim shta, a imam utisak kao da je bilo neshto bitno:P mislim da sam hteo dz neshto da pitam al je u medjuvremenu ona isparila sa msna, al sve jedno mozda to nije to, blah:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Dzi, odlichan je skochkos bar. Ako mislimo na isto ... I jebao vas glupi kanter, i glupi Viktor (eyel) koji ne samo da je mene uspeo da zajebe za slot, nego i sebe. Bravo Ajele ! jeste taj :) drugar mi ga otkrio ovog vikenda Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Slushao radio citav dan. Zabavni program, a DJ-a ostavila devojka kakve su skenj pesme ishle:) I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 sinoc i danas naravno niko parkiran ispred garaze ^^ ali lol parkiram se i primecujem punta propisno parkiranog na 5 metara od garaze, visi mu retrovizor.ta slika mi je ulepsala dan:) skenjacu se jedino ako je neka dobra cusi...mada boli me paja, ko god da je ispao je retard i zasluzio je. inace ovih dana bi trebao sa ortakom da odem na neki MMA trening da vidim na sta to lici pa da krenem.onda jos i sa trcanjem da krenem i na konju sam.samo ne znam gde da trcim, oko naselja nije lose al mi malo smor tu da trcim:)imam jos opciju sa ortakom na olimp il sam da nadjem neko mesto.uhmm... e da,Bill Bailey je J E B E N I car.kako neko ko te zasmejava konstatno sat ipo, a pri tom ne koristi uopste psovke, moze da bude ista drugo?ma kakav car, KRALJ BRE:))00 salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Mnogo, mnogo sam smoren ovih dana, a nemam ni zelju da se provodim. Odoh gledam neki pr0n i da spavam. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 kakav comeback,a matori!? :D satara bre! :)) Nisam se za dzabe drao i sa ovako upaljenim grlom :D @tema: ijao napokon malo spavanja, nisam se naspavao zadnja 3 dana... zato sutra do 5 ! ha ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Ujutru za Beograd. :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 brmjutro! (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Edeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 dobro jutro! sinoc sam zaspao u 21:30,i sad ustao...bas sam se lepo naspavao! Sad se polako spremim, jedem nesto, pa na fax. poooooooz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 poz 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 dobro jutro svima koliko vas ima izgleda da ce opet biti lep dan danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 dobro jutro svima koliko vas ima izgleda da ce opet biti lep dan danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Sinoc zaginuh u nekom baru...bratova devojka slavila rodjendan...celo vece pricao sa nekim momkom, zajebavali se...na kraju, reko, ti si mi bre mnogo poznat, a ne mogu da se setim odakle te znam...ispostavilo se da je Milos Vujanic...lol...:) Dobro jutro, svima... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 dobro jutro! sinoc zaspao u pola 9 i sad sam ustao..blejka sad ceo dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 dobro jutro, dobro jutro! zaista divan dan u najavi!!! Sinoc zaginuh u nekom baru...bratova devojka slavila rodjendan...celo vece pricao sa nekim momkom, zajebavali se...na kraju, reko, ti si mi bre mnogo poznat, a ne mogu da se setim odakle te znam...ispostavilo se da je Milos Vujanic...lol...:) Dobro jutro, svima... sprco? 8O Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 ćoz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) Dobro jutro :) typo Edited February 22, 2010 by et1oxima_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 setio sam se:P nishta bitno:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts