SavKe Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Matretira ga policija. A i ovi politicari ga matrtiraju, a kad te neko stalno matretira i matrtira, mora covek da poludi :( Edited February 5, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 @NGGR jebeš njega, užasnut sam tih gorila. Jadni ljudi na šta padaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Jel' imate vi meni neshto jestivo da preporuchite kao zamenu za plazmu/mleko. Karton mi se stvarno ne jede. ;/ Inache, doshao iz teretane, sad da zderem pa u kafanu sa drushtvom iz srednje. Bice fino, nadam se! I da, jebe mi se i za Velja i telohranitelje, a i drotove. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Jel' imate vi meni neshto jestivo da preporuchite kao zamenu za plazmu/mleko. Testenine. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ^ zapecena (lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Ja sad pojeo pun tanjir tih ovsenih, jebote koje sranje. Kao karton da jedem. Skuvaj. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Ajde da preformulishem pitanje. Dajte neshto shto se kupuje u prodavnici i odmah hasa, necu nishta da spremam,mutim,kuvam... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Plazma i mleko. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 poz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Palacnike u tati, sis cevap smisli nesto :) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 gurmanska pljeka, pohovano belo meso Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Skuvaj. ili ostavi preko noci. I stavis malo cimeta i skroz je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 jebeš njega, užasnut sam tih gorila. Jadni ljudi na šta padaju Što si užasnut, pa ljudi samo rade svoj posao, i to sa mnogo ljubavi i zadovoljstva :D Da sa takvom ljubavlju i željom za dokazivanjem radi i ostatak zemlje, mi sad bili Norveška :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Ajde da preformulishem pitanje. Dajte neshto shto se kupuje u prodavnici i odmah hasa, necu nishta da spremam,mutim,kuvam... pa imas onaj musli da kupis sipas mleka i eto ti :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 bio sa nekim ortacima u Kornjachi na pivu sa borovnicom, posle svratio do Tribeke na has, pazario Metro 2033...josh kada bi ovi penzosi hteli veceras do festa ili metroa, dan bi bio zaokruzen It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Kornjaca kod Tashmajdana ili Kornjaca kod Kalemegdana? Posto sam i je trebao da idem u tu kod Tasha danas popodne Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ona kod kalisha (kosancicev venac) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ulepsao mi dan ovaj napad na velju ilica. Obecavam vam da ako me snadje neka neizleciva bolest da cu krenuti u totalnu osvetu i spas Srbije odstranivsi pola politicke scene. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 FUCKFUCKFUCK ladno sam kupio bezalkoholno pivo u prodavnici?! koji ga kurac i drze tamo?! ko ce normalan to da kupi... mada malo medicinskog alkohola kad se sipa uopste nije los ukus :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 to je zato shto gledash da uzmesh neko fensi pivo, eto ti sad, natochi se:P;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ^hahaha,koji fail :). ja idem u Corbu,sa drustvom koje je radilo onu predstavu,valjda ce biti valjano :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 idem i ja,vidimo se Lesko :> Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Jedva čekam da nađem posao od 9 do 5 (još bolje od 8 do 4). Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 >:E You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ja bih voleo da pocnem neki svoj posao, ne bih voleo da radim za nekog gazdu ceo zivot, da mi on odreduje kad radim, kad idem na godisnji, da li smem da pisam, imam 2 godisnje nedelje slobodno, ali pusta zelja :( \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts