Ebb Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Naziv instant vitaminskog napitka u kesici koji sam video u prodavnici pre par trenutaka: Vitaminko Cevitanović Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Gde je redakcija? ti ovo pitas na svakih mesec-dva? :D Ja ne umem tacno da ti objasnim,ali evo mogu da ti kazem da je blizu Slavije :))). inace,bio danas na nekom pregledu kod dermatologa,moram da skidam neki mladez a ledjima...naravno,to nisu mogli odmah da mi urade,nego sad moram da idem u dom zdravlja,da prebacujem karton,uzimam uput,pa zakazujem,drndam se...tako da verovatno necu to uraditi :D. a ovako,bleja,sta da vam kazem :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ti ovo pitas na svakih mesec-dva? :D Ja ne umem tacno da ti objasnim,ali evo mogu da ti kazem da je blizu Slavije :))). Nikad mi nije odgovoreno. A kad ukucam u search iskoce mi moja pitanja ili playzine topici. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 sto sam sade dobro obedovao pohovane palacinke sa junecim mlevenim mesom dinstanom na lukcu i jos nekim peripetijama i tabasco preko svega toga sa feferonkama pride. njam njamzivot je lep (ali samo danas) :( \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ^^ ahahahahah, javi kada se budeš opet vratio :))) Jedan dobar period necu vracati djubre :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Nikad mi nije odgovoreno. A kad ukucam u search iskoce mi moja pitanja ili playzine topici. Ohridska 15 (Negde izmedju Slavije i Vukovog Spomenika) 011/3861-064 http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Evo sad sam pitao kruka, i nasao sam na plan plusu. Hvala. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 između slavije i vukovog spomenika, wat ? od hrama uđeš u svetosavsku pa prva ulica levo, ili sa slavije uđeš u svetosavsku pa pretposlednja desno. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Ovaj moj novi posao je do jaja :D Kaze kolega, "stigli neki sosovi, vidi jel treba pregled" na predaji smene.I ja sednem za predmet, uvoznik: Extreme cc, inopošiljaoc:EA games roba:Dante's Inferno i jos neki Simsići i svašta nešto :D I posle meni kažu, sedi mali, uči se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Do jaja redakcija. Bolja nego kancelarija mog cala. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Ovaj moj novi posao je do jaja :D Kaze kolega, "stigli neki sosovi, vidi jel treba pregled" na predaji smene.I ja sednem za predmet, uvoznik: Extreme cc, inopošiljaoc:EA games roba:Dante's Inferno i jos neki Simsići i svašta nešto :D I posle meni kažu, sedi mali, uči se. Vidim ja da ćete Vića i ti biti najbolji drugari. :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 isao kod dermatologa da mi pogleda neki sumnjivi mladez : pregled 3 000 (a pregled je da te pogleda nechim sto lichi na lupu praktichno), uklanjanje 7000, histoloski testovi 3000...lele, a josh je i jeftiniji privatnik.Kod drzavnog bi me manje odrali ali vishe unakazili. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Dobio Partizan za pola kosa. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 uh dobro je. Taman sam pomislio da ce da nam uzmu pobedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 gg partizane У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 gg svaka im cast :) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 poz nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 5 min to midnight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 odradio rengen pluca danas, sve chisto osim pushachke "share" (valjda mi tako reche), tako da sam happy, sobzirom da duvanim dve pakle dnevno zadnjih 10 godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 isao kod dermatologa da mi pogleda neki sumnjivi mladez : pregled 3 000 (a pregled je da te pogleda nechim sto lichi na lupu praktichno), uklanjanje 7000, histoloski testovi 3000...lele, a josh je i jeftiniji privatnik.Kod drzavnog bi me manje odrali ali vishe unakazili. hahaha,isto sam ja to danas radio :D. sad je fora,da moram da idem u dom zdravlja,uzimam neka 2 uputa(plavi i zeleni),pa da idem u Zvecansku(tamo radi neka kevina prijateljica),i onda ce tek ona da mi zakaze uklanjanje tog mladeza...ma mrs bre,drkaju me kao da ne znam sta treba da urade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 ah bratore kakav dana, vrh na poslu, kuci verenica spremila piletinu sa susamom :D dramska pauza, igranje u fullu, ortaci dosli sa pivom, zenka spremila picu i otisla sa drugaricama ... a ondaa basket! kakvo uzivanje izuvanje i cliffhanger na kraju... odo da pajkim :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 jel' ima ta tvoja mladju sestru? :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tBrUjvONIrA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts