Kal1mero Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Albanska mafija, OVK, teroristi, šverc droge iz Avganistana preko Turske do Balkana... Gledam i samo mi je još teže. Ovo je neki mrak od novinara, odličan je. Sa druge strane, poslednji ispit bio juče, završio se blok jan+feb. Biće 9,00 ili nešto više, zavisi od poslednje ocene. Sve čisto. Odo da se pakujem, malo u grad posle, pa u 15 do 6 na Kop. Da odmorim malo. Poz koji mrak od novinara :) ako je toliki mrak sto ne kaze lepo :D da je proizvodnja opijuma opala za 90%kada su talibani preuzeli vlast u avganistanu a posle dolaska amera opet je vraceno na onih 80% svetskog trzista :) kako li mu je to promaklo ?! a one fore turske kako se satro trude da zaustave sverc su smesne :) + sadasnji predsednik avganistana Hamid Karzai je clan americke kompanije koja je zaduzena za gasovod koji gle cuda prolazi kroz avganistan :) sjajn momak :) nije zasluzio da ga napadnu talibani :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 jao drugari sutra mi je usmeni deo poslednjeg ispita na fakultetu i onda definitivno kraj, tako da vas jos jednom molim da svim snagama budete uz mene u mislima da mi zapadne neko ok pitanjce i da se ne zapetljam nemackim jezikom u odgovaranju vec da zvucim kao vasa omiljena licnost iz Nemacke :))) ako se sutra ne javim na forumu, znaci da sedim kod kuce i placem i proklinjem dane koje sam uzalno neuceci provela :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 gladan sam, rekao sam da cu smanjiti posto sam se opet podgojio. verujem da od 1.3. krecem sa redukcijom ishrane i konstantnom vezbom! poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 na trenutak sam pomislio da je stanko krenuo da uci :D jedino hon ako krene da uci Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 koji mrak od novinara :) ako je toliki mrak sto ne kaze lepo :D da je proizvodnja opijuma opala za 90%kada su talibani preuzeli vlast u avganistanu a posle dolaska amera opet je vraceno na onih 80% svetskog trzista :) kako li mu je to promaklo ?! tebi je promaklo, rekao je to. ne tim recima, ali da je proizvodnja opijata porasla, da Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 SSI "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 gladan sam, rekao sam da cu smanjiti posto sam se opet podgojio. verujem da od 1.3. krecem sa redukcijom ishrane i konstantnom vezbom! poz I ja isto matori, danas prvi dan teretane, + redukovao sam ishranu Gladan sam ko ker al' jbg, moram smrshati... A i ja degen nashao po sred sezone to da regulishem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 jao drugari sutra mi je usmeni deo poslednjeg ispita na fakultetu i onda definitivno kraj, tako da vas jos jednom molim da svim snagama budete uz mene u mislima da mi zapadne neko ok pitanjce i da se ne zapetljam nemackim jezikom u odgovaranju vec da zvucim kao vasa omiljena licnost iz Nemacke :))) ako se sutra ne javim na forumu, znaci da sedim kod kuce i placem i proklinjem dane koje sam uzalno neuceci provela :D Hitler? Jedem pa u krpe. Sutra fax od 9! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 coko, nisam izdrzao, pojeo sam malo belog mesa sa lebom!!! na vudijevu preporuku, posto on zna kada sta treba da se jede!!! pitaj njega za savet, on se razume u sustinu!e da, vudi, sta da jedem sutra za dorucak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 ako se sutra ne javim na forumu, znaci da sedim kod kuce i placem i proklinjem dane koje sam uzalno neuceci provela :D i en zaboravimo, SLAVILA;P:) aj slomi nogu;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 bilo mi drustvo,gledali paranormal activity...svideo mi se bas,a to znam po tome sto ne smem da izadjem sad iz sobe :D. Plasim se horora, ali ipak volim da ih gledam...bolesno! sutra ujutru fax,pa blejica u gradu,pa verovatno cs :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 i ja sam se podgojio, 6 kg manje moram da imam pod hitno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 bilo mi drustvo,gledali paranormal activity...svideo mi se bas,a to znam po tome sto ne smem da izadjem sad iz sobe :D. Plasim se horora, ali ipak volim da ih gledam...bolesno! sutra ujutru fax,pa blejica u gradu,pa verovatno cs :). brate lesko, odusevljavas me svakim danom sve vise i vise :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 de ste sranje je veliko, a ne mogu da vam opisem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 e, leško, sprco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 coko, nisam izdrzao, pojeo sam malo belog mesa sa lebom!!! na vudijevu preporuku, posto on zna kada sta treba da se jede!!! pitaj njega za savet, on se razume u sustinu! e da, vudi, sta da jedem sutra za dorucak??? Vudu mene pita za to, ne ja njega!!!!11 Ja njega pitam za kompjutere!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Ceo dan blejkam,malo ucio hardver,pokusao da uradim nesto u abeltonu i fl studio-u ali nista :/ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ako već imaš Ableton, batali taj FL i bolje nauči jedan prog što više možeš. Kad razradiš workflow, onda je posle sve rutina kada ti dođe inspiracija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Auuuu nerealno, ne pamtim kada sam poslednji put ovoliko dugo igrao cs... sramota me da kazem koliko sam igrao :D uglavnom mnogo, jedini trenutak kada nisam igrao danas jeste kada mi je pukao net pa sam otishao do apoteke po strepsils i fervex kako bi mogao da se lechim od upale grla... uglavnom... http://www.sk-gaming.com/video/224890-uNkindTJM_SickShot_ :P Edited February 23, 2010 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 realno,tuga je sto si igrao mix,i snimas demo... :D @mendzi sto batice? :)) @ivke nisam,nece drugarice da daju! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 mislio sam na onu tvoju pomirulju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Uf, duva vetar malo ali je kul napolju, vadio krv, neki ispred mene(klinac) mislio da vadi krv iz prsta umesto iz vene i se prepao kad je video iglu, pa me nasmeja malo. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Jutro! Fax od 9 do 2 pa posle teretana, nisam bio 15dana. Neko ce danas da se iskrivi, shipka ili ja!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Dobro jutro ! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ovde kod mene ludnica traze mladica lol edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts