Buda_ Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 ja imam jedno pitanje, koliko vremena vam je potrebno/bilo potrebno da vam kosa naraste od neke normalne kratke do duzine ramena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 neo~, koliko ti treba da odereš i istranžiraš srndaća nakon što ga ubiješ strelom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 pa moje pitanje i nije zena related, samo hocu da znam ako krenem da pustam kosu kolko ce mi vremena trebati :D Ima ovde metalaca koji su nekada pustali kosu pa bi mogli znati odgovor (nepismeni :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Ne secam se, ja sam kosu pustao pre 6-7godina. ;) Stvarno ne mogu ni priblizno da ti kazem... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Posle neke dve godine meni je kosa bila par cm ispod ramena. I onda sam otisao kod frizerke da mi skrati rascvetale krajeve, unistila me i onda se osisao do kraja :) Sjebala je moj trud, nisam smeo da joj platim. kurva. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) greska Edited February 10, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 ja nemam kosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) @mali_buda Ja sam pustao kosu do ramena nekih godinu i po-dve(na pocetku 2. polugodista osmog razreda sam poceo i vec krajem 1. polugodista 2 razreda je bila do ramena ...) , i onda poceo skracivati i na kraju, skroz osisao .... Edited February 10, 2010 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 ekstra je duga kosa, ali smara puštanje i održavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 I ja sam imao dugačku pa sam je ošišao. Sad imam kratku. Čak sam se i farbao jednom. Pa sam se opet ošišao. Šišam se redovno sad. Posle šišanja operem kosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 daj slike sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 kad smo kod duge kose... london 2005 beograd 2010,jucerasnja :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 je l' to voziš auto na drugoj slici, a na prvoj si u londonu, a matori? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 moracu i ja da se slikam u kolima!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 je l' to voziš auto na drugoj slici, a na prvoj si u londonu, a matori? ne vozim. stao sam sa strane da se slikam,pa sam nastavio voznju. bezbednost pre svega! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Mic car! infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 kako god po ovoj zimi kad operem kosu pola dana bar ne smem da izadjem napolje i tad da stavim kapu oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Mojoj ex je trebalo jebenih 30min samo da obuce cipele i jaknu na primer, a kad je kosu prala znaci ceo dan nema nista... katastrofa. A kosu je imala pa malo ispod ramena. Zbog toga sam redovno pizdeo ... Zato je znala instantno da kupi sta joj se svidja ili da mi sere za neke nebuloze kao na primer sto joj nisam ceo dan skinuo neki film/seriju... Sve su iste :) /rant off sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 celave devojke nisu ruzne ako imaju lepu glavu :) eto pa se shisajte :D btw moja devojka ima kosu od prilike do pola ledja mozda malo kracu, za dve ipo godine nisam imao problem sa njenim pranjem/sushenjem kose... (da li su sve iste?) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 jel ti devojka nosi novine kada ide u wc? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Moja devojka... oh wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 hahahahahahahahahahah :D vudu, volim te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Mojoj ex je trebalo jebenih 30min samo da obuce cipele i jaknu na primer, a kad je kosu prala znaci ceo dan nema nista... katastrofa. A kosu je imala pa malo ispod ramena. Zbog toga sam redovno pizdeo ... Zato je znala instantno da kupi sta joj se svidja ili da mi sere za neke nebuloze kao na primer sto joj nisam ceo dan skinuo neki film/seriju... Sve su iste :) /rant off HAAHAHAHA, jebeno isti slucaj je kod mene, znaci kao da sam ja pisao za moju devojku [:D] There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 jel ovo gejmerski forum ili forum vozaca skupih kola? svi nesto voze i imaju devojke :( \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts