Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@mali_buda

Ja sam pustao kosu do ramena nekih godinu i po-dve(na pocetku 2. polugodista osmog razreda sam poceo i vec krajem 1. polugodista 2 razreda je bila do ramena ...) , i onda poceo skracivati i na kraju, skroz osisao ....

Edited by SUBE

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Mojoj ex je trebalo jebenih 30min samo da obuce cipele i jaknu na primer, a kad je kosu prala znaci ceo dan nema nista... katastrofa. A kosu je imala pa malo ispod ramena. Zbog toga sam redovno pizdeo ...

Zato je znala instantno da kupi sta joj se svidja ili da mi sere za neke nebuloze kao na primer sto joj nisam ceo dan skinuo neki film/seriju...

Sve su iste :)

/rant off

sex, drugs and bio food!

Mojoj ex je trebalo jebenih 30min samo da obuce cipele i jaknu na primer, a kad je kosu prala znaci ceo dan nema nista... katastrofa. A kosu je imala pa malo ispod ramena. Zbog toga sam redovno pizdeo ...

Zato je znala instantno da kupi sta joj se svidja ili da mi sere za neke nebuloze kao na primer sto joj nisam ceo dan skinuo neki film/seriju...

Sve su iste :)

/rant off

HAAHAHAHA, jebeno isti slucaj je kod mene, znaci kao da sam ja pisao za moju devojku [:D] [:D] [:D]

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...