Doolio Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 kontam da ste odveli sve u pogresnom smeru, ocigledno lik ne zivi nezdravo i to je to. mislim, covek koji zivi osrednje polu-nezdravo obicno nema problema ovakvog tipa, tako da ne vidim sto bi on imao zbog neke 'neaktivnosti'. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 kupi glasniji budilnik... works for me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 de si junkie Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 al ja nesto kontam da njemu nije trip da ne moze da spava nego upravo da spava ko zaklan i preklan i uklan:) kaze da je ranije kuntao ses sati i da mu je bilo kul, a sad mora deset, pa i tad nije ispavan. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Pa imas dve mogucnosti, u zavisnosti od toga da li verujes u paranormalne pojave, ili ne. Prva mogucnost je crna magija. Druga mogucnost je los dusek na kojem spavas, narocito ako imas krivu kicmu, pa otuda glavobolje kad se probudis... Sta se desava kada odes na spavanje, da li sanjas "propadanje" (kao da padas sa neke zgrade, kao da te nesto negde vuce...)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 zasto niko nije uzeo u obzir da mu zvezde nisu poredjane kako treba ? Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 promeni jastuk. HAE Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 @lag upisao sam se u gace od mozaika... e sad cu da spavam na drugom krevetu pa da vidimo sta ce biti Pa imas dve mogucnosti, u zavisnosti od toga da li verujes u paranormalne pojave, ili ne. Prva mogucnost je crna magija. Druga mogucnost je los dusek na kojem spavas, narocito ako imas krivu kicmu, pa otuda glavobolje kad se probudis... Sta se desava kada odes na spavanje, da li sanjas "propadanje" (kao da padas sa neke zgrade, kao da te nesto negde vuce...)? crna magija lol, to postoji ali ne verujem da bi se neko cimao da mene `enchantuje` hmmm dusek o_o da, krevet mi je malcice razvaljen, cale skuplja kesh za novi anyway :)) sad cu da probam da spavam na drugom! :) ne sanjam propadanje, ako uopste izvalim da nesto sanjam, to budu 2-3 razlicita sna gde mogu da kontrolisem svoje akcije i radim stosta... mislim ne znam da li su bas 2-3 razlicita ali to su totalno odvojene radnje, osecam pauzu, nothingness izmedju njih... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 a da krenes opet da lezes ranije i ustajes ranije kao pre ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 brate REALNO SI PREMOREN OD VEZBI pa ne mozes da ustanes !!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 kreni da se nalivas svako vece, spavaces ko zaklan ovo je tacno (hi peja!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 (edited) grinje? [:S] Edited December 25, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Ciste gluposti. Nivo vezbanja mi je 0%, znaci nista bre a opet mi je dovoljno 4 sata da se odmorim. Sve je to do organizma i kako je ko navikao. To sto vi ...vi ...vi !!!FISKULTURNI FREAKOVI NABILDOVANI!!! zelite da ubedite ostatak da moraju da vezbaju da bi bili zdravi je urota koju sprovodite u cilju bolje prodaje suplimenata od kojih uzimate deo zarade. Bando oportunisticka i profiteri bezobrazni eto sta ste vi !!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 manje bleji za kompom,meni je dosta pomoglo sto se tice sna,zato sad manje fapujem :C Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Kažu da ljudi mnogo spavaju kada beže od realnosti i potiskuju nešto u sebi. Ti verovatno imaš problem sa vozom koji nije udario crnju, jednostavno te izjeda iznutra činjenica da je crtač stripa izostavio taj detalj, pa bežiš u snove! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 hahaha Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 Kažu da ljudi mnogo spavaju kada beže od realnosti i potiskuju nešto u sebi. Ti verovatno imaš problem sa vozom koji nije udario crnju, jednostavno te izjeda iznutra činjenica da je crtač stripa izostavio taj detalj, pa bežiš u snove! kashljem od smeha na ovo i na grinje i na sve anyway, report. Dear DoctoRuR®, Spavao sam na kaucu u dnevnoj sobi, legao sam sinoc oko 01h, gledao south park, posle toga ugasio tv i prevrnuo se na drugu stranu, dakle cenim da sam zaspao u 01:40. Probudio sam se, bez alarma, u 06:50, odmoran, bez potrebe da 1h lezim u krevetu, i bez problema sam citao slova na tv-u. dakle spavao sam sta, 5 sati i 10 minuta? sad sledi onaj narkomanski trip, u podne cu misliti da je 4 popodne :D samo vise drkaj 5-6x dnevno not enough? :S fucking seriously. Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 iskuliraj se od kompa na neko vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 iskuliraj se od kompa na neko vreme? na kompu sam tipa... 90min dnevno ako i toliko... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 dobro, nisi geek, zakljucajte topik :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 треба да промениш биоритам. лежи пре поноћи, на силу устај у пола 8, разболи се ако треба, али издржи 7-15 дана... и напуни дан активностима, не развлачи се по кући, задај себи задатке и уведи дисциплину. твоје стање је уобичајено за досадан, неактиван и испразан живот. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 5-6x dnevno not enough? :S fucking seriously. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Koji fejl, ladno nije macbook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 na kompu sam tipa... 90min dnevno ako i toliko... prijavi se u vojsku! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 треба да промениш биоритам. лежи пре поноћи, на силу устај у пола 8, разболи се ако треба, али издржи 7-15 дана... и напуни дан активностима, не развлачи се по кући, задај себи задатке и уведи дисциплину. твоје стање је уобичајено за досадан, неактиван и испразан живот. 1. probacu 2. i am! 3. lol pa jesam se MALO usporio jer ne idem na fax do februara ^^ Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts