gruja Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ja sam nesto razmisljao i skontao sam da sam car. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ja sam nešto razmišljao i skontao sam da je gruja car. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 (edited) posle 6 sati rada, Dark Side Of The Moon, JEBENO JE GOTOV! laku noc! Edited January 10, 2010 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 dobro jutro!!!!! HAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ja sam nešto razmišljao i skontao sam da je gruja car. n00b, ladno si morao da razmišljaš i skapiraš da je gruja car, ja sam to znao bez razmišljanja! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Odlicno Digrejzo! Inace dobro jutro \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 dobro jutro, jebo njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Super za rad, svaka čast! Svima ostalima dobro jutro! Baš je fino vreme, razmišljam da idem malo da prošetam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Dobro jutro radni narode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ko bi rekao da je januar... bilo bas fino sinoc u dangubi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ja čuo da su se preksinoć u dangubi neki boli noževima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 jesu, pa sta? :D sinoc nisu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 haj:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 u Dangubi se boli noževima, likovi dočekuju Božić sa krmačom i bakljama... Beograde, Beograde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 kako su uspeli da unesu noz u dangubu? Zar nema tamo obezbedjenje...a klince koji nose nozeve u izlazak bih ubio na licu mesta. @topic - listovi me ubijaju od djuskanja sinoc u energiji It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Jebeni kosmija i njegova jebena dzukela smrdljiva... Sta laje koj' kurac 2 sata bez prestanka... Dobro jutro. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ima obezbedjenje neki matori lik koj me u zivotu nije pretresao :D mada aj kontam da me vec prepoznaje al opet. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ova nasa carina, to vam je momci "moja baba".Ona "moja baba".Mogu da traze sve sto im padne na pamet,cak iako po zakonu vise nije potrebno, davajuci objasnjenje tipa: "Pa sef terminala nas nije obavestio o tom novom sistemu i mi radimo po starom.A i sta tebe briga, javi uvozniku da mora da plati po starom (takse koje vise ne postoje!)a ako nece konj ide nazad za Rusiju." Inace jedan konj ima vise papira nego covek.Ima svoj pasos,svoju zdravstvenu,cip u vratu,sertifikat o deratizaciji,veterinarsko resenje,fakturu kroz Eu,fakturu od EU za NON EU,uverenje o poreklu,a ako ide u spec. kontejeneru za transport i kontejner ima svoj pasos i saobracajnu, i jos tipa 11,12 papira.A smrdljivko ce biti u Srbiji samo 10 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Vratio se iz sela pravo na slavu,nazdrao se sarmi i riba \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 dobro jutro..sinoc legao u 6 sad ustao..sutra skola ako ovako nastavim nece biti dobro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 posle 6 sati rada, Dark Side Of The Moon, JEBENO JE GOTOV! laku noc! Pink Floyd je sranje. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 nemoj da mi rusis sneska Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ma dosadno mi. Lepo uradnjeno, samo ja nisam fan Pink Floyda. gg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ja volim Pink Floyda , tachnije jednu njihovu pesmu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts