LESkOpoz Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Coka se prokurchio, misli da je najjachi u Dolovu. nije Dolovo,nego Omoljica,seljacino! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ovih dana zivot mi je monoton. Nemam snage nista da uradim. Smorila me moja neka (emo gay govno sranje) zivotna prica (nema veze direktno sa nekom tamo ribom) i zabetonirao sam se sam u sebe. Imam 97 kg a ne treniram vec 3-4 meseca. Pretvorio sam se u fejsbuk,kanter,msn,dotu i hranu. E KURAC! ODO DO GRADA! SAM! I SPRCACU NESTO! EMO EJ GAU! Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 kristijan golubovic, u nekoj seriji na pinku. bem ti drzavu Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ijaoo valja raditi vecheras a mnogo me mrzi :/ sav sam neshto slomljen :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Smorila me moja neka (emo gay govno sranje) zivotna prica.... Brate kad si vec pomenuo emo gay.... sad sam prvi put video neke snimke sa MTV EMAwards i one sirocice Tokyo Hotel Brate, onaj mali ko da mu je Karl Lagerfild lichni tutor..... Edited November 14, 2009 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 To nisu emosi nego najobičnije pederčine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 koji su klosari ladno ugasili hrt a niko drugi ne prenosi portugal-bih...blah verovatno zato sto je rts zakupio prava za kvalifikacije,al opet kamaaan niko drugi ne prenosi in ada njuz otrovah se od musake pa prolivam na dupe i povrcem vec par dana,danas mi malo bolje...nadam se da cu se oporaviti do ponedeljka da mogu da krenem na praksu salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Jedem kačamak :) i baš sam srećan! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 konkurisao za neki job, trazi se poznavanje engleskog jezika na nivou "b1" . sad me interesuje to b1 prevedeno na srpski sta znaci? indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Jedem kačamak :) i baš sam srećan! :) Kako pravish kachamak, tj. sa chime ga jedesh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Pa ima različitih načina i vrsta :) - Beli kačamak, da kažemo "pravi", jedem najčešće sa mlekom i pošećeren - Beli ređe jedem i sa sirom i krompirom, što bi se reklo crnogorski - Žuti (palentu) jedem isključivo sa mlekom ali bez šećera, odnosno "slan". Ovaj prvi samo kad je topao tj. kad je toplo mleko i kačamak, a ovaj treći volim u svim kombinacijama - hladno mleko topli kačamak, toplo mleko hladni kačamak i favorit - mleko na sobnoj temperaturi hladni kačamak :) @ Hype - B1 je Basic 1, ako se ne varam, pa ti sad zaključi šta znači :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelle Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Pa ima različitih načina i vrsta :) - Beli kačamak, da kažemo "pravi", jedem najčešće sa mlekom i pošećeren - Beli ređe jedem i sa sirom i krompirom, što bi se reklo crnogorski - Žuti (palentu) jedem isključivo sa mlekom ali bez šećera, odnosno "slan". Ovaj prvi samo kad je topao tj. kad je toplo mleko i kačamak, a ovaj treći volim u svim kombinacijama - hladno mleko topli kačamak, toplo mleko hladni kačamak i favorit - mleko na sobnoj temperaturi hladni kačamak :) @ Hype - B1 je Basic 1, ako se ne varam, pa ti sad zaključi šta znači :) Ja jedem zhuti, to jest palentu vrucu, sa hladnim mlekom i eurokremom :) mnogo dobar kombo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Prso skroz na kolokvijumu iz OETa. Najgore je sto odlicno znam sve to, nego sam se preforsirao. Poslednjih nedelju dana sam ucio svaki dan do 6 ujutru. Bukvalno. I onda koncentracija na kolokvijumu bude na 0 i ode sve dodjavola. Skapirao sam ja koliko je 2 i 2 na ETFu jos polovinom oktobra, ali tacno toliko zaostatka je bilo dovoljno da prouzrokuje ovakav neuspeh. Sva sreca, fiziku sam prosle nedelje uradio dobro, a matu cu da sabijem ove. Za ispit iz OETa bicu naravno spreman mnogo pre vremena, jer cu da se prekinem od rada. Nije mi tesko. Ako me bog pogleda, imacu 9, ali najverovatnije 8, jer sam upropastio ovaj nesrecni kolokvijum. Prosek 9,5 je par koraka (skokova) dalji, ali jos ostvariv. Najbolje u celoj prici je sto ja sve ovo volim, pa ne gubim motivaciju. Kapiram skroz ljude koji vec odustaju, jer ako te stvarno ne zanima ovo, onda si puko skroz. Sad da uradim vezbu za Lab, pa idem u Noir, da vidim kakav je. Kapiram standardna komercijala. Al valjda ce drugarice uspeti da me oraspoloze. A sutra... KLIK BUM MATA! EDIT: inace frizer mi nema nista slobodno do srede, tako da onaj RUR-sijalica fazon mozda i pali sad. moracu nesto da izmajmunisem sa nekim gelom za veceras... Edited November 14, 2009 by Playa Icecold Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 I ja jedem kachamak sa mlekom, ali retko. Uglavnom jedem kachamak sa jajima( komada dva ). Mozda je malo chudno, ali to je u mojoj porodici postalo tradicionalno spremanje. Znachi standardno, ukuvamo kachamak, zatim u tiganju otopimo sir i ubacimo u sherpu sa kachamakom i onda isprzimo ko koliko zeli jaja na oko i bacimo preko kachamaka i krkamo. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 @dobih danas prvu ocenu na faksu i to 10ku xD @palenta with mleko and sugar najbolja kombinacija ikada. Naravno `ladno mleko mora biti i vruca palenta :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 @dobih danas prvu ocenu na faksu i to 10ku xD @palenta with mleko and sugar najbolja kombinacija ikada. Naravno `ladno mleko mora biti i vruca palenta :D I posle mi kukas na taj faks, m'daj... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Playa ajde sada pročitaj šta si ti nama sve napisao, i počni da preispituješ uticaj ETF-a na tvoje ponašanje : ) NIJE ZDRAVO LJUDI IĆI NA ETF, dokle više da uništavamo omladinu, i ovaj FON kikiriki u državnom odelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 ja volim da jedem kacamak isto ali ga nikad ne secerim. cak stavljam ponekad pavlaku ili mladi sir na vrh. A koliko volim, od narodnih jela, kacamak toliko volim i poparu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) otkad znam za sebe jedem kacamak sa zaprzenom slaninom + sitna aleva + sir, tbh prvi put cujem da se jede sa mlekom/jajima/whatever :) Edited November 14, 2009 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 mrzim kacamak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 U beogradskom Sava Centru će se po prvi put u našoj zemlji od 27. do 29. novembra 2009. godine održati Beogradski Salon Slatkiša pod nazivom SLATKE PRIČE. Manifestacija će okupiti konditorske brendove, hand made čokolaterije, poslastičarske proizvođače i stare zanatske radionice. Cilj organizatora je da izlagači svojim nastupima i proizvodima posetiocima ispričaju svoje slatke priče, a posetioci će putem konkursa dobiti priliku da svojim učešćem daju nov sadržaj SLATKIM PRIČAMA i osvoje vredne nagrade i medijsku pažnju. Organizator je kompanija OPTIMIZAM d. o. o. iz Beograda. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 huhu,bravo i hvala na obavestenju! Kapiram da sam tamo! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 njao:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 dodjoh iz usca sad, bio sa drustvom gledali film, sabio sam pola litre vode na ex jbt dehidrirao sam, odo da kuntam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 huhu,bravo i hvala na obavestenju! Kapiram da sam tamo! :))) Magarche nemoj da zaboravish da me zovesh didemo zajedno da nam otpadne i ovo malo zuba shto imamo :P @kachamak: MLEKO + SHECER = WIN! @kachamak2: Jogurt + LUK = WIN! @tema: Sad doshao sa shljake,blah ne spava mi se,a mrtav sam umoran... neshto se tu zbiva shto se grdno ne slazhe... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts