headcutter[LR] Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 hvala, znam sve od abilitija na trashu, nije to problem, samo me interesovalo dokle se ide i da li moze da se resetuje instanca brzo Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=sylvanas&n=nebra Dingovo sam 80ti 7 decembra :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 uzeo sam 2200 u 3v3 konacno :D Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Dobio sam email sa obavestenjem da sam dobio 7 dana besplatnog igranja povodom godisnjice WoW-a :D Lepo od njih sa obzirom da sam na pauzi vec 7 meseci. Taman da probam novi lfg pre nego sto uplatim za desetak dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Dobio sam email sa obavestenjem da sam dobio 7 dana besplatnog igranja povodom godisnjice WoW-a :D Lepo od njih sa obzirom da sam na pauzi vec 7 meseci. Taman da probam novi lfg pre nego sto uplatim za desetak dana. Lukav je blizard ko copor lisica :P UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
}{itman Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 (edited) ~15-16 sati grinda i imas najjaci prsten trenutno dostupan. PVE rulz, kknpbb... Odlicno, i pozdrav svim pro igracima koji udju u WG i BG-ove sa novim prstenom i ownuju sve redom, zato sto su (normalno) pro... (sry. popizdeo sam na sve pve whores u mojoj battle grupi koji misle da ako imaju lvl299 pve iteme (posle 19 sati grindanja) mogu sve) Edited December 19, 2009 by }{itman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Dobio sam email sa obavestenjem da sam dobio 7 dana besplatnog igranja povodom godisnjice WoW-a :D Lepo od njih sa obzirom da sam na pauzi vec 7 meseci. Taman da probam novi lfg pre nego sto uplatim za desetak dana. kako ja nisam dobio? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 7 dana free :) blizzard updater 50% ggnore! jel Sylvanas ima que ? :)) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 O CEMU SE JEBENO RADI DOBIJAM DC IZ IZ IGRICE SVAKA 2 MIN SAV OSTALI NET RADI Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Ako si povezan preko usba, predji na ethernet, jedino mi to pada na pamet... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 i meni se isto desava, i mnogima koje sam pitao uopste nije do naseg interenta, nego je do blizzarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Meni sve normalno radi... Imam telekom adsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 O CEMU SE JEBENO RADI DOBIJAM DC IZ IZ IGRICE SVAKA 2 MIN SAV OSTALI NET RADI Nije do tebe ... ceo server je danas pomalo prso ... pola raida mi je non stop ishlo offline,ja dodushe nisam ali sam lagovao do nekih cifara za koje nisam znao da postoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Posto sam rodom sa Sylvanasa :P stvari koje tamo vidjam uzimam zdravo za gotovo.Igram nekog shamana na Emerisu i mislim se ja , ajde malo da odigram WG , sad ce , za 1min. Prijavim se i udjem prvi u raid.Rekoh pa mozda sam prvi , jbg , nije mi prvi put.Kad ono prolazi vreme a ja i dalje jedini u alijansi.U sledecih pet do deset minuta dodje jos mozda 7-8 ljudi. Horda naravno full .. nije proslo 10minuta sve nam uzeli i genkuju nas na poslednjem groblju. Nas 7 njih 40 ... jebeni rofl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Posto sam rodom sa Sylvanasa :P stvari koje tamo vidjam uzimam zdravo za gotovo.Igram nekog shamana na Emerisu i mislim se ja , ajde malo da odigram WG , sad ce , za 1min. Prijavim se i udjem prvi u raid.Rekoh pa mozda sam prvi , jbg , nije mi prvi put.Kad ono prolazi vreme a ja i dalje jedini u alijansi.U sledecih pet do deset minuta dodje jos mozda 7-8 ljudi. Horda naravno full .. nije proslo 10minuta sve nam uzeli i genkuju nas na poslednjem groblju. Nas 7 njih 40 ... jebeni rofl... Isto je i na boulderfistu ,imba svaki wg dobijamo ,free honor :) - mislim dobro je za nas hordase,kapiram da je alijansi smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 au kolko je nerfovano ovo lvlovanje,prekjuce sam kreirao warr-a i sad uzeh 41 lvl.ovi heirloomi su boles o.O Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Posle šest meseci pauze, uplatio sam wow da vidim šta ima novo i, bogami, ima ohoho novina. Da skratim priču, ovo je sada postala vrlo zabavna igra casual slackere. Da ne nabrajam sad sve detalje, ali nisam mogao da zamislim da će da se desi da svog ally locka prebacim u hordu, da će levelovanje da bude onako lako sa 5 heirlooma (a posle vidim da je epic mount na 40 lvlu O_o), da ću da levelujem sa svojim drugarom High Warlordom koji je sada blood elf...i zilion drugih. Ali! LF dungeon je najbolja stvar ikad na svetu, bez premca. Super mi je što sam posle 12 sati igranja na 80. lvlu imao tri t9 komada. :D A čitam da će dodatno da se pojednostavi igra za ekspanziju, da nestaju hit, arp, spellpower...i da će sve da se svede na statove. Teresantno. Ne znam kako je hc igračima, ne znam kako je u areni, ali znam da je ovo pugovanje svega sa teleportom u instance do jaja stvar. Aj' živi bili. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runja Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Stvarno je ok lf dungeon. Iz quest loga sam izbacio skoro sve questove posto sam ih prestario :) Samo da me jos net ne zeza. Btw, ima li neko da je kod euneta, da li im je ping ok za mmorpg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 da li bi mogao neki skilovan shadow priest da mi posalje spec za pvp, da objasni je li bolje 17/00/54 ili 20/00/51, sta da "budzim" haste ili crit.... nisam dugo igrao WoW, sada se dosta toga promenilo pa mi je tesko da skontam sve za par dana :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Jebo shadow,disc spec ftw! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 auuuuuuu koja masa beskorisnih govana od ljudi igra igricu sredom 3x sam pravio raid za icc sva 3 puta su jebeni majmuni izasli jer "nemaju vremena da cekaju" ne znam kako su zamislili da odigraju raid onda koji traje 2-3h sata najmanje (25 je bio u pitanju) gubimo bgove, gubimo wg treba se posrati po extremnim casual ljudima koji misle da se igrica vrti oko njih cela igrica se pretvorila sa ovim patchom u casual govno usranih govana izlevelujes lika i uzmes full t9 i kao svi rade dps i svi imaju gear score za icecrown i kad ih dovedes u raid backpedaluju i ne znaju da se pomere iz vatre Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Moze neko da mi posalje na PM gde moze da se kupi blizz authenticator u Bg/Ns ? Hvala unapred ;] There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Killy kladim se da si isti post imo i pre godinu dana. Sta si ocekivo da ce igra postati za proove? Igraj Darkfall jbg, mislim da ne postoji more hc mmo. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 (edited) cela igrica se pretvorila sa ovim patchom u casual govno usranih govana izlevelujes lika i uzmes full t9 i kao svi rade dps i svi imaju gear score za icecrown i kad ih dovedes u raid backpedaluju i ne znaju da se pomere iz vatre Što bi rek'o Bora Drljača - plači, mala, plači. :D Killy kladim se da si isti post imo i pre godinu dana. Sta si ocekivo da ce igra postati za proove? Igraj Darkfall jbg, mislim da ne postoji more hc mmo. Zar nije Aion jedan veliki no life? Inače, kada sam čuo kako izgleda igranje Everquesta, shvatio sam da blagu predstavu nemam kako izgleda hc igranje MMO-a. Ono je, bre, čist horor, wow nikada nije bio ni petina toga. Edited December 23, 2009 by Lurdusami Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 ono sto je razlicito u ovom sada vajnu u odnosu na prethodne je to sto sad svi imaju t9 zbog petcha a jos uvek ljudi nisu poceli da uzimaju t10 (sholdere jesu al ono) i ne postoji nikakva razlika izmedju ljudi jer svi imaju isti gear i radi se o tome da se inace sve puguje na al'akiru a problem je ocigledno da se svi casual kreteni loguju sredom u igricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts