Jump to content

Runja

The X
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Runja

Recent Profile Visitors

1,343 profile views
  1. Da igras bg, arenu, malo kvestova u omiljenoj zoni, da slusas muziku u omiljenoj zoni(ko je rekao Dun Morogh?), mozda neki gank dok radis kvest, neki achievement, duel, heroic, mozda raid... novi styling :)
  2. Da ti nemas mozda night elf druida(Kobaja) u cyclon battle group-i?
  3. Jel zna neko ko je na yubc-u da li se situacija promenila sto se tice laga(KAPAMA3OB ili neko drugi)? Ne bi da uplacujem vreme ako je i dalje lag.
  4. Na ping testu line quality A, u wowu kara od 1000 ms.
  5. Igram dotu i ping je ok. U wowu kad radim kvestove isto. Tek kad udjem u bg pocinje da zeza.
  6. Ista situacija kod mene, isto vreme, isti provajder. Nadam se da se situacija promenila :)
  7. Zar nije vise nesto kao: kupis jedan zeton za aparat po ceni od 20 din. recimo, ali posle provalis da obavlja posao i 5 kinti u metalu. I onda ti dodje lik ciji su aparati i kaze ti: jao, izvini sine, evo ti jos zetona za dz kao nagrada sto si dosao na izvanrednu ideju, ili ce, mozda, da te napusi?
  8. Stvarno je ok lf dungeon. Iz quest loga sam izbacio skoro sve questove posto sam ih prestario :) Samo da me jos net ne zeza. Btw, ima li neko da je kod euneta, da li im je ping ok za mmorpg?
  9. Hvala, Sarma. Medjutim, nasao sam na eu forumima resenje i veoma je jednostavno. U folderu gde ti je instaliran wow nadjes file pod imenom: Microsoft.VC80.CRT.manifest, otvoris ga sa note Notepad i zamenis zadnja cetiri broja(mislim da su bila cetiri) sa brojevima 762, tako da izgleda ovako <assemblyIdentity type="win32" name="Microsoft.VC80.CRT" version="8.0.50727.762".
  10. Je l' ima jos neko problema posle patcha sa stratovanjem igre? Idem na play i kara. Isao sam na repair i opet ista prica.
  11. rofl podseti me prica na film Romper Stomper gde se par skinsa maklja sa coporom kineza.
  12. so sorry, ti mu dodjesh neki invitation guy? :)
×
×
  • Create New...