Get Adobe Flash player

Runja

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Runja

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

886 profile views
 1. Runja

  Wow Talks

  Da igras bg, arenu, malo kvestova u omiljenoj zoni, da slusas muziku u omiljenoj zoni(ko je rekao Dun Morogh?), mozda neki gank dok radis kvest, neki achievement, duel, heroic, mozda raid... novi styling :)
 2. Runja

  Wow Talks

  Da ti nemas mozda night elf druida(Kobaja) u cyclon battle group-i?
 3. Runja

  Wow Talks

  Bas mi je drago.
 4. Runja

  Wow Talks

  Jel zna neko ko je na yubc-u da li se situacija promenila sto se tice laga(KAPAMA3OB ili neko drugi)? Ne bi da uplacujem vreme ako je i dalje lag.
 5. Runja

  Wow Talks

  Na ping testu line quality A, u wowu kara od 1000 ms.
 6. Runja

  Wow Talks

  Igram dotu i ping je ok. U wowu kad radim kvestove isto. Tek kad udjem u bg pocinje da zeza.
 7. Runja

  Wow Talks

  Ista situacija kod mene, isto vreme, isti provajder. Nadam se da se situacija promenila :)
 8. Runja

  Wow Talks

  Zar nije vise nesto kao: kupis jedan zeton za aparat po ceni od 20 din. recimo, ali posle provalis da obavlja posao i 5 kinti u metalu. I onda ti dodje lik ciji su aparati i kaze ti: jao, izvini sine, evo ti jos zetona za dz kao nagrada sto si dosao na izvanrednu ideju, ili ce, mozda, da te napusi?
 9. Runja

  Wow Talks

  Stvarno je ok lf dungeon. Iz quest loga sam izbacio skoro sve questove posto sam ih prestario :) Samo da me jos net ne zeza. Btw, ima li neko da je kod euneta, da li im je ping ok za mmorpg?
 10. Runja

  Wow Talks

  Hvala, Sarma. Medjutim, nasao sam na eu forumima resenje i veoma je jednostavno. U folderu gde ti je instaliran wow nadjes file pod imenom: Microsoft.VC80.CRT.manifest, otvoris ga sa note Notepad i zamenis zadnja cetiri broja(mislim da su bila cetiri) sa brojevima 762, tako da izgleda ovako <assemblyIdentity type="win32" name="Microsoft.VC80.CRT" version="8.0.50727.762".
 11. Runja

  Wow Talks

  Je l' ima jos neko problema posle patcha sa stratovanjem igre? Idem na play i kara. Isao sam na repair i opet ista prica.
 12. Runja

  Wow Talks

  rofl podseti me prica na film Romper Stomper gde se par skinsa maklja sa coporom kineza.
 13. Runja

  WoW Talks

  Da. Nego tog palu, shibzz, ili tako nekako, je lecio druid koga je ovaj lexikat ubio, pa rezuju druida ovaj ga opet ubije. Jos smesnije nego sto je onaj Inzight radio likovima kad je change faction. Inzight ispred Orgrimmara ubije maga i roga u paketu i to dva puta :)
 14. Runja

  WoW Talks

  Sinoc gledam onog Lexikata. Da li je mage op ili on zna da igram, elem, dvojicu iz a few good fellas roknu, palu i druida. Pala ima raiting 2320.
 15. Runja

  WoW Talks

  To kad rogue nosi sekiru, to nije sekira, to je tomahavk.