Pajser Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 nismo brate,prebili smo! \o/ :)) sutra opet,samo se nadam da cemo malo bolje igrati :). inace,sutra mi se vraca keva iz Toronta,mislim da sam pao u depresiju...gde prolete mesec dana... :\ Jel ti donosi patike za fudbal?!?!?!? Nisam nigde ishao, pravi sam penzos, mogao sam kod unke da se penjem na shank i da me napija za dzabe ali KARA BANANA, mrzelo me da se pomerim. FML [edit] Zashto jebeno ne mogu da promenim signu? Dobijam stalno ovaj error pa makar sve obrisao. [#10211] You may only use up to lines of text in your signature. Dragane? Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 koji smor u gradu.. ako sam bio u tubeu, nisam siguran, ne razumem ljude koji idu tamo ... Wat wat?! Nije mi jasno ovo "ako sam" i ovo "ne razumem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vpaFWJag0nU laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Bio u Wash-u, lep klubic, kul zika skroz Onda u Mamolo na dramu, malo ljudi :\ Nekako ne mogu vise ni na rejvove jebote, da l' je moguce da sam omatorio toliko, vise mi nije to neki hajp da se motam po klubovima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 jaaaaaaaaaaaoooooooo sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Eo sad sa shljake,zaradilo se lepo :D mogu srecan u krevet :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 ,Probudio sam se i najzad ugledao stan pod pravim svetlom; na podu: od upakovanih jaja, kutija tosta, preko licnih dokumenata, knjiga, majica, do sprejeva za crtanje, kapica, praznih boca. nema 'de da se stane. Mislim da je vreme za fazu ciscenja; al me mrziiiiiiiiiiiiii, moram da nadjem devojku; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 'dobro' jutro :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Wat wat?! Nije mi jasno ovo "ako sam" i ovo "ne razumem". ako sam bio tamo, pa sam napisao nisam siguran, posto nisam siguran, a to ne razumem je na mestu, posto ne razumem zasto ljudi idu tamo.. zasto ti ides tamo, sta dobijas od tog mesta? We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 U jeee!!! od 07:00 do 11:00 bez struje, kao u dobra stara vremena. Podsecanje ili navikavanje, ostaje da se vidi u danima koji dolaze. Koliko kosta Kraljica Peci? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Wat wat?! Nije mi jasno ovo "ako sam" i ovo "ne razumem". Sta ti nije jasno kod tog "ne razumem" klub je nevidjeno sranje .... Bio u Wash-u, lep klubic, kul zika skroz Onda u Mamolo na dramu, malo ljudi :\ Nekako ne mogu vise ni na rejvove jebote, da l' je moguce da sam omatorio toliko, vise mi nije to neki hajp da se motam po klubovima.... Lol isti je ko stari inkognito, ne znam sta je tu lepo :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 meni je tamo kul bilo što je bila starija ekipa, al opet se nisu ponašali ko matori isprdci koji izlaze u plastik i tjub. flajer.jpg bio mi je smešan i simpatičan flajer dok nisam došao do dela kad se iseravaju po crkvi. koji su to kompleksi, jebo te Wat wat?! Nije mi jasno ovo "ako sam" i ovo "ne razumem". evo, ja razumem zašto je tebi tjub kul. al to samo govori kakav si čovek. :D Nekako ne mogu vise ni na rejvove jebote, da l' je moguce da sam omatorio toliko, vise mi nije to neki hajp da se motam po klubovima.... ja kontam da je više fazon što su klinci od 18-20 godina po našim merilima sranje - bitnije im je ko se kako obukao nego da se provedu, i onda dođeš u klub gde svi stoje sa pićem u ruci i poziraju u najnovijoj jaserci umesto da se zezaju. tibor je gej Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 jutro jutro! idem da se sredim,pa da sredim stan,cisto da kad dodje keva da ne bude picvajz :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 ja kontam da je više fazon što su klinci od 18-20 godina po našim merilima sranje - bitnije im je ko se kako obukao nego da se provedu, i onda dođeš u klub gde svi stoje sa pićem u ruci i poziraju u najnovijoj jaserci umesto da se zezaju. Pa taj rad, nije mi vise ni zanimljivo da izadjem kad znam da ce tako da svi se klackaju kad stoje... Mogu da zamislim tek kakvo je poziranje u Stefan Braunu :))Jao skinuo mi se novi pes 2010 sreca radost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Bio u Wash-u, lep klubic, kul zika skroz Onda u Mamolo na dramu, malo ljudi :\ Nekako ne mogu vise ni na rejvove jebote, da l' je moguce da sam omatorio toliko, vise mi nije to neki hajp da se motam po klubovima.... lol wash mi drzi ortak:) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 (edited) Pa taj rad, nije mi vise ni zanimljivo da izadjem kad znam da ce tako da svi se klackaju kad stoje... Mogu da zamislim tek kakvo je poziranje u Stefan Braunu :)) Jao skinuo mi se novi pes 2010 sreca radost! wat? Mislis demo? aaa,da,ti i tvoj mrtvi xbox... :) Edited October 18, 2009 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 zejebano ovo kad covek ne moze da se napije kad hoce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Mislio sam da me više ništa ne može impresionirati, a onda sam probao one NVidijine 3DVision naočare na monitoru od 120 Hz i GF GTX 285. Jebote, ono se rečima ne može opisati Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Da ti pustim WoW na ovome, morao bih da ti brišem bale, nesrećo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Ah ta bratska ljubav :D @tema: dobar dan :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 kada smo vec kod igrica, obrisao sam risen (koje nisam zavrshio) i josh 3,4 igrice. moram da se fokusiram It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 mamurluk, nedelja, blah.... mada bilo do jaja sinoc, ali nedelja uvek ubije sav zivot u meni :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 lol wash mi drzi ortak:) Ako se ne varam wash drže trojica ili četvorica nekih likova. Jeo sam, doneo neku biljku u redakciju koju mi je darivala baba, sad samo da nateram članove redakcije da vode računa o istoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Ale ce prvi da se obraduje :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts