voodoo_ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 A cvike, a cvike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Zasto ljudi stalno "sabiraju utiske" posle nekog putovanja ili neceg slicnog ? Ja nikad jebeno u zivotu nisam SABIRAO UTISKE jebote potseca me na nesto sto bi moja baba rekla Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 fax citav dan,pa Cigra(ali eto nije dugo trajalo),tako da sam stigao na fudbalicuuuuuuu :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 kontam da li da krenem da pikam djavola opet ili ne... same old same old :] i i dalje mi je ruzan ovaj skin Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Zasto ljudi stalno "sabiraju utiske" posle nekog putovanja ili neceg slicnog ? Ja nikad jebeno u zivotu nisam SABIRAO UTISKE jebote potseca me na nesto sto bi moja baba rekla Pa neće valjda da ih oduzmu heaxea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Sretnem Mauda u 16ici, ne mogu da ga prepoznam, neki mantil, uredan, pravi poslovni covek :D A inace ga znas kao prljavog neourednog bljutavka :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 vidiš šta su predrasude, ugasi taj televizor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Zasto ljudi stalno "sabiraju utiske" posle nekog putovanja ili neceg slicnog ? Ja nikad jebeno u zivotu nisam SABIRAO UTISKE jebote potseca me na nesto sto bi moja baba rekla Ala ti volish da kenjash, strashno... PAMETNJAKOVICU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Jebo mamu, koji je ovaj Kupus peder, zovem ga da izadje sa mnom i 5 riba sutra, a on nece... Kita me boli bash, uzeo sam mu ruter, a josh nece ni prcati, TOGFU PEDERU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Ljudi van Beograda, velika vecina, mrze isti a ne umeju da objasne zasto. Nisam ni dva meseca u Su ali se tako jasno vidi. Inac carina nam je extra konfuzna, slobodno tumacenje propisa opste prisutno, brda papira . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Ljudi van Beograda, velika vecina, mrze isti a ne umeju da objasne zasto. Nisam ni dva meseca u Su ali se tako jasno vidi. Inac carina nam je extra konfuzna, slobodno tumacenje propisa opste prisutno, brda papira . Da, da, dok se ne udome "ovde", videh par takvih primera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 (edited) Jea, zapr'o sam se ledenom vodom, danas. Ziv sam. Zvanicno sam joj upoznao roditelje. Fini ljudi. I da, zaboravio sam da obavestim rur, sprco sam pre neki dan. Kako sam lepo umoran, kada zakuntam sad, a sutra skole bez. Dojajno indeed. Edited November 5, 2009 by TheJack There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Ljudi van Beograda, velika vecina, mrze isti a ne umeju da objasne zasto. Nisam ni dva meseca u Su ali se tako jasno vidi. Inac carina nam je extra konfuzna, slobodno tumacenje propisa opste prisutno, brda papira . Zato shto je veliki, prljav i zato shto duva prokleta Koshava! in b4 "pa ti nemoj da dolazish", moram, dok ne zavrshim studije. Vrhunsko veche sa devojkom mi je upropastilo retardirano drushtvo. ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 A ti studiraj u Cacku onda. :D I sta je tu lose sto je "veliki"? :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 odoh i ja dumrem na kunt, poz do ujutru junaci! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 opet sam sjebao spavanje :( jos uvek nisam legao a moram da ustanem u pola 7 da idem u skolu :( laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 A ti studiraj u Cacku onda. :D I sta je tu lose sto je "veliki"? :) Navikao sam da grad mogu da prepeshachim za maximalno 1h i da ne moram da chekam u redu za banalne stvari, sve se jednostavno brze odvija u manjim mestima. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Dobro jutro! A-HA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 bravo, laki! nepismeni, ima fakulteta i van beograda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 pozić, jedva sam ustao :( glupost od predmeta i predavanje na koje moram ići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 hmm, curi nos i boli grlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NWjCOzcxynM, za dobro jutro. Ovaj chovek je bog muzike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Digao sam platu dosta mi je muke, na klinke iz kofera ojaco sam ruke!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 sad najavljuju da ce nam 2010. biti gora od 2009. :| sutra cu da se razbolim i onako direktorski da ostanem kuci narucim pizze i palachinke i igram dragon age ceo dan.... not inace bro jutro bard dan i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts