SUBE Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 :( stari mi je bio nekako bolji, ali sta sad ... I logo ovaj gore mi se nekako ne uklapa kao da je samo nabacen tu, na starom je mnogo bolje to izgledalo ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 ma,nije ni prvi a ni poslednji ''redizajn'' tako da cu se navici vec nekako... ali moram da priznam da mi je onaj prvi skin,crno-zeleni i dalje ostao najjaci. po tome pamtim rur :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Oh noeesss :( Mnogo mi je sve nepregledno i istumbano i i i k'o da nije rur :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Aha Neo, eto ti minus :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 A vi iskljuchite signe, pa ce postovi biti manji! pa ne bi bili mnogo manji, jer treba da ispishe sve te tako bitne podatke o useru, groups, posts, sta voli sta ne voli i ostalo i sa tim je veliko plus ogroman prostor za signu... primetih da je dosta sporije sve ali kapiram datreba vremena za fini tjuning i da ce biti bolje, samo eto, previse je genericki sve plus sve je iznenada bilo pa je pravi shok ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Samo instalirajte neku lepu temu i bice sve u full-u :) I zamenitu favicon.ico :P Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Baš je ružan i nepregledan ovaj novi skin (isti kao na wowserbia forumu? Jedan od razloga zašto ne idem tamo..) Možda da napravite poll da se vidi da li većina želi stari nazad? Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Dok se sve recount-uje ima to da potraje :P Enivej Imate fin dark skin cethin ili shadow pa mozete da birate. Shadow Cethin Ili pogledajte ovde neke od skinova za 3.0 http://www.skinbox.net/ EDIT: Ankajnd i proto SAGNITE SE! edit> mladen neverovatno su dobri samo ti ne znas! Edited October 14, 2009 by pryda_h8 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Svidja mi se ovo sa fast replijem. Svidja mi se i shto su avatari vetji. Dobro je i ovo ocenjivanje posta. Jeste da je previshe boje, i malo mi neozbiljnije deluje forum, ali svi tjemo se navitji kroz par dana. edit: Prajdo neverovatno su gadni ti skinuovi shto si ti okachiom, tbh. Unka, ne verujem. edit2: Shto ne mogu da obrishem signu ? Tj, ne mozhe da mi signa bude prazna, kazhe da mora da ima slova u njoj. Edited October 14, 2009 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Proto ovo neka novina iz Belgije? :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 hocemo oldskul zeleni za nas matore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 tek je na 539000 a postova ima milion tako da ce potrajati dok ne zavrshi, a do tada je usporeno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 uzas. :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Meni se svidja Jenna Jemesson Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 smorina, navikavanje na ovo ce biti CIM IPO Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) :( U pitanju je Chrome 3.0.195.25 jel me oči varaju ili najzad ima RSS? Ako ima i radi oprostiću vam sve :) edit: nope, taj RSS je za neki raspali kalendar :S Edited October 14, 2009 by Трупер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Fora je shto ni u CHorme 4 ne radi :D Pola tih ljudi (bravo, mislio sam na sahtove) si dovoljno retardirani da ne prepoznaju Chrome 4 nego im stoji pod other pa stoji da ne podrzhava...pricham napamet, al kontam da se lako mozhe proveriti. Mislim IE6+ lol... Edited October 14, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Postovanje ... 10/10 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Action failed: You have reached your quota of positive votes for the day A nisam kliknuo ni jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Pa isključili su rejtovanje. Nego kad kliknem na view new posts, pojma nemam šta je novo, gde je postovano itd. Ikonice su sranje i izbacuje mi teme koje sam već video i u kojima ništa u međuvremenu nije postovano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 takodje ^^ i jel moze nekako da se odvoje sticky(vazni topici) od ostatka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Jebo ga... pogubio sam se... jes ono nekako lepše al osećam se kao da sa došao na neki random forum :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) aj stvarno za prvu pomoc da dodate josh jedan ili dva tamnija skina, onaj shadow deluje ok. u ime svih nas sa wide monitorima/visokim rezolucijama vas molim da fiksirate shirinu foruma, znachi chak i poshto koristim sidebar opet mi se postovi razvuku preterano po shirini i vecina ih bude u red ili dva. bilo bi lepo da se izbaci i intrests iz ove leve celije sa avatarom chisto da se ne gubi toliko prostora uzalud. naravno custom skin shto slichniji onom prvobitnom bi bio pure win. Edited October 14, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Meni se ovaj Cethin ipak vishe svidja... Kao temp solucija do custom skina naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 pa dobro sad, o ukusima se ne raspravlja, ali ako postoji josh neki tamniji skin koji bi imao sve funkcije i besplatan je ne vidim zashto da se ne doda. i meni je ovaj sad relativno ok kad sam iskljuchio signe, josh kad bi odradili ovo shto sam u prethodnom postu rekao ne bi mi smetao ni za stalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts