Wanderer Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 eee deste drugari :P planiram da uradim tetovazu(e) pa me zanimaju sledeca pitanja da li iz vaseg iskustva i drugih u vasoj okolini da tetovaze uticu na posao tj da mogu smetati konkurisanju za neki posao ? gde je najbolje raditi tetovazu a da ne bude na mestima koja mogu biti nezgodna prilikom nekih operacija? koji tattoo salon preporucujete ? :D ty Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Pa pazi ovako ako mislis da radis iole ozbiljan posao tetka ne sme da se vidi kada si u odelu i to je to a ako ne planiras da radis tako nesto onda se tetoviraj gde oces... e sad ovo drugo gde je najbolje to moras sam da odlucis ali recimo da su ti ruke od ramena do laktova ok i noge... ledja isto samo uz kicmu nije bas prijatno kad ti crta sto se tice salona tu imas sve i svasta drugar je isao za zrenjanin da se crta i odlicno je uradjena tetka a i nije skupo pa pogledaj http://theprimitiveart.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Mogu smetati. Bilo bi lepo da ne smetaju ali mogu smetati konkurisanju za posao. Možeš obrnuto, da postaneš neki bajko pa se onda tetoviraj. A za ovo drugo nemam pojma, mada kapiram da je onaj u centru na ćošku kod 29. novembra poznat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Smetaju dosta ako mene pitas, sad, sve zavisi gde imas tattoo ... i koji posao trazis :) Ako radis sljakerice, i neke klasicna office mrcvarenja onda moze da smeta ... ako konkurises kao na primer graficki dizajner, moze i plus da bude, zavisi koliko je "urbana" firma :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Cim se plasis da istetoviras nesto jer mozes trpeti posledice, znaci da si mala sisica. Tako da ti ja savetujem da na guzu levom sto sitnije napises :"moj tet hihihih" :) Da si troo istetovirao bi nesto smekerski tipa čmar na sred čela!!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 moj ortak tetovira :) imas na fejsbuku njegove slike tralala i klipove :) mogu da ti posaljem na pm ako hoces ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 posalji i meni Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 hostesama je cak i bolje kad imaju tetovaze :) nemoj da se brines. uvredio sam se sad, jel moram da saznam o ovome preko foruma. ja sam mislio da mi o svemu pricamo :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 mozhda je hteo da istetovira neki intimni deo pa da te iznenadi sledeci put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 pa bavio bih se nekolicinom poslova :) kao sto se i sad bavim e sad neki bi bili i toga tipa kancelarija kurci palci bas sam zato i pitao... jer sam prvenstveno razmisljao da uradim na vratu tattoo ali to je ipak vidljivo pa sada razmisljam neke druge predele :) @igor o da cmar ownuje ali nemam hrabrost na celo da stavim podebljacu samo ovaj postojeci jer mi se izlizao :P @kali daj pm mada sam vidjao na fb nekog lika sa po par albuma sto se reklamira ali ono.. @viktore pa moram da budem urbana hostesa a to je trebalo da bude iznenadjenje nisam znao da ides u neki drugi forum van cs :P tnx drugari svakako pomoglo mi je koliko toliko videcu jos sta cu uraditi ako neko ima neku shik ideju nek rekne Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ma jebes pm ionako je ovo grupa na fejsu :) http://www.facebook.com/home.php?#/pages/L...66704568?ref=ts Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 pa da, to je to sto sam video.... svi ga hvale dza bu... jos ako je tvoj ortak onda ocu popust !! :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Ima kod mene neki tattoo & piercing salon, tu na 50m od moje zgrade, svi u kraju rade i svi su prezadovoljni a cesto dolaze i iz drugog kraja grada zbog toga. Samo pitaj "Kod Saleta", znaju svi :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Kolko ti je dao para da ga reklamiras !? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Nikako na vratu matori :) Imam i ja ortaka koji radi tetovazhe,meni radio 2 ,ne zhalim se :D ako si zainteresovan cimaj :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 (edited) pa zavisi za koji posao i zavisi gde. meni nista nije smetala, cak je bilo u fazonu "e pa ti imas tetovazu, vrhunski!" opet sa druge strane ako uradis tat na vratu neces dobiti ni jedan iole ozbiljan posao sem mozda obezbedjenja ili nesto sl. i opet zavisi sta ces da istetoviras. da sam na tvom mestu izbegavao bi ruke, nego udri na list ili na ledja. ja isto planiram drugu da radim sad za koji dan uf. ovaj lik gazi kako dobro radi. ali ja recimo nikad ne bi uradio "sliku" vec vise nesto u fazonu tribala, tj bez sencenja samo simbol Edited October 6, 2009 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 hocu da uradim recenicu ne nesto veliku cisto da moze da se procita i razmisljam gde da je stavim... a druga tetovaza bi mi bio simbol velicine 5cm max to je to sto za sad hocu Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 pa zavisi za koji posao i zavisi gde. meni nista nije smetala, cak je bilo u fazonu "e pa ti imas tetovazu, vrhunski!" opet sa druge strane ako uradis tat na vratu neces dobiti ni jedan iole ozbiljan posao sem mozda obezbedjenja ili nesto sl. i opet zavisi sta ces da istetoviras. da sam na tvom mestu izbegavao bi ruke, nego udri na list ili na ledja. ja isto planiram drugu da radim sad za koji dan uf. ovaj lik gazi kako dobro radi. ali ja recimo nikad ne bi uradio "sliku" vec vise nesto u fazonu tribala, tj bez sencenja samo simbola ja mislio da su tribali najdebilnije tetovaze ikad. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 hocu da uradim recenicu ne nesto veliku cisto da moze da se procita i razmisljam gde da je stavim... a druga tetovaza bi mi bio simbol velicine 5cm max to je to sto za sad hocu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Idi kod Lizzarda ovog sto je neko ostavio link, neces se pokajati, decko sabija kako radi. Radio je mojoj devojci tetovazu za koju je prvo otisla kod drugih "mastera".. tipa wigwam tatoo... i svi su je poslali kod Lizzarda s obrazlozenjem "on ce to bolje". Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 evo kao sljikarska sorta, najtoplije preporucujem srdjana, tj lizard tattoo, decko ubedljivo najbolje crta kod nas i radi lavirung (tonalno od crne do bele monohromatski). sa bojom je nesto slabiji, ali opet u vrhu. medjutim, bolje kod njega svakako, nego kod damira (koji je najpoznatiji, ali je coban) koji tetovira karleuse i slicno, pa roka cetiir-pet puta vecu cenu od razumne. takodje, ako radis neki tekst ili nesto tog tipa, onda ti i nije pod 'must have' neki odlican crtac, bitno ti je samo da radis kod profesionalnog majstora koji ima uslove (studio, dobre masinice, igle, boje, sterilizator...). kod svih vidjenijih majstora (srdjan, damir, sloba...) zovi odmah i raspituj se, zakazuj, jer zna da bude bukirano i do pola godine unapred. moze smetati za posao, ali opet, odelo pokriva 90% potencijalnih mesta za tet, zar ne? radi tetku zimi ili u poznu jesen jer u prvo neko vreme (reci ce ti sve majstor, kako se neguje i tretira) ne smes da izlazes tet suncu, tako da je najzgodnije da to prejebes tako sto ces da prezimis. tet ne bi trebalo teoretski da se izlaze suncu nikad, jer ce polako da se srozava i kroz nekoliko godina vec ces dobiti maslinasto zelenu umesto crne i slicne tripove i moraces da ponavljas tet. sad, to zavisi od tvog izbora, nekom je debilno da se ceo zivo steka, pa lepo na 5-10 godina odradi isti tet preko starog. sto se mesta tice, nemam pojma, razmisli dobro u svakom slucaju i o motivu i o mestu. razmisli dobro, ako radis ideoloski tet, kolika je mogucnost da odjebes tu ideologiju kasnije i slicno. najsigurniji tet je onaj koji ima funkciju zabelezavanja, odnosno, neku 'spomen' funkciju, da se tako rogobatno izrazim. tu nema sta da se zajebes, kao oziljak kad si se stumbao niz stepenice, pao si pa si pao, oziljak je tu, nit ga volis nit ga mrzis, predstavlja zaostavstinu nekog dogadjaja. za razliku od tetova tipa 'ja volim persu', pa persa ode i pojebe se sa drugarom markom, ili 'komunizam je ekstra', a onda postanes kapitalista posle pet godina. najklasicnija mesta (nadlaktica, podlaktica, list) su pogodna za tet jer pod jedan najmanje bole (mada to i nije tolko bitno, ne tetoviras se svaki dan), a pod dva, lako se tretiraju i neguju, 'dohvatljiva su'. e sad, podlaktica se vidi kad zavrnes rukave, ali se nadlaktica obicno ne vidi:) list ti se nece videti nikad ako radis kancelarijski posao, je li. na vratu je malo lol, ali mozes ispod vrata, da bude ispod kragne i da se ne vidi. mozes sa unutrasnje strane nadlaktice, to se bas retko primecuje. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Sad sam ozbiljan, ja se ne bih tetovirao da razmisljam o tome kako mi moze smetati pri izboru posla/partnera/bilo koje socijalne aktivnosti. Udri brate nek svi vide. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 po meni je to sekundarno, mislim, da li razmisljas o toj vrsti posledica ili ne. primarno je da si ti zaista siguran i resen i znas zasto to radis. nije to frizura kao sad sam emo pa imam siske, sutra sam skinjara pa se celavim. po meni je sasvim okej ako on oce da vodi racuna o tome, mislim, ne bih ja sad podvodio to pod neki tr00ness, jednostavno, ako oces da radis tet i oces da radis u banci, nemoj da stavljas tet na celo. cisto protokolarno, ko sto neces srati u predsoblju kod komsije iako do jaja volis da seres po predsobljima. prihvatas neke socijalne ustanovljene tokove. pogotovo ne treba da stavlja tet na celo ako ima konkretan razlog zasto to da ne radi. a ako mu je taj tet bitan, bice mu bitan i ako se ne vidi. ako je tet estetski, to je vec druga prica, onda je bitno de ces da ga trpas. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Jedini emotivno bitan tet ili tetovi su : 3 tackice na saci raketa i JNA 19xx Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 shta su koji kurac te tachke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts