Cartman_ Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Dobro jutro carevi, brucosh spreman! :) kako ide sa hemijom? :)) zivo me zanima, moras obavestavati :D Od danas krecem, pa ce biti neki info s'vremena na vreme,fazon dal mi je otpalo uvo i ti fazoni :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Dobro jutro carevi, brucosh spreman! :) Od danas krecem, pa ce biti neki info s'vremena na vreme,fazon dal mi je otpalo uvo i ti fazoni :D Uvo nije problem, kita ako ti otpadne vec jeste. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Prvi dan shkole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Uvo nije problem, kita ako ti otpadne vec jeste. blah, o tome nisam razmishljao :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Dobro jutro radnoj omladini rura. Danas mi je prvi dan druge godine na faksu i mnogo sam nesto presrecan, ustao rano jutros, cepnuo kafu i gledao sunce kako izlazi iznad Dunava, odavno nisam video lepsi prizor. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Jedan je car jutra, koji banuje u 6 ujutro :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Raspadam se, legao negde posle 4, i budili me moji u pola 7 da idem nešto sa ćaletom do grada. Još sam morao da vozim, oči su mi ispale Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Jutro... stomak me kida...prehladio sam ga...bice veselja danas...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2009 Author Report Share Posted October 5, 2009 Samo bubrežnjače i debele čarape i gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 e carevi jutra, duvajte ga :D smorili ste! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 poz proto i unka, bilo do jaja, taman kako treba :) A Kali i ja :D ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Pu jebem ti ponedeljak. Mrzim da radim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 danas sam ceo dan prcao hehaehaheha intheothernews work work work work grok brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 dobro jutro carevi, kako su vam cmarevi Raspadam se, legao negde posle 4, i budili me moji u pola 7 da idem nešto sa ćaletom do grada. Još sam morao da vozim, oči su mi ispale @ Topic - to sa stomakom je izgleda neki virus, onomad kad je mene u'vatilo obracam paznju na to, vidim da dosta ljudi ima takve simptome. @ topic 2 - Izadjem sinoc do automobila, a ono valjda prali ulice ili sta god da su radili, i prekrili mi auto onom zhutom odvratnom vodom, koja se naravno osushila, i 95% automobila je sada zhuto :( Ne da mi se da bude cist. Sto je najcrnje od svega, meni to ne smeta, nego me smaraju svi okolo da ga perem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 operi ga ili budi tr00 do kraja :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Samo bubrežnjače i debele čarape i gg. word, ne skidam vunene pape ni leti tbh, ladan parket A Kali i ja :D ? ofc, ove sam pozdravio jer sam ih tek juče zvanično upoznao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 (edited) ja imam, za loshe vreme one nazuvice vunene (od debele vune) koje mi tetka isplete ili kupi keva na pijaci...em tople (nosim ih preko carapa naravno), em badava, em mogu da se klizam po laminatu i po plocicama u kuci tako da je i korisno i zanimljivo. I josh, samo za mog brata Debelog, u njima se osecam kao pravi Srbin ;) Edited October 5, 2009 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2009 Author Report Share Posted October 5, 2009 Super je to klizanje, mada par puta umalo se ne izlomih na parketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Sto je najcrnje od svega, meni to ne smeta, nego me smaraju svi okolo da ga perem :) Priznaj da si pomislio :"bah, vidi sta sam napisao sad ce igor da kvotuje poslednju recenicu i stavi :O smajli" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Pio poslednje 3 noći...uf kako bi mi prijalo spavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 opet me neka temperatura i malaksalost snasla... pi bre dokle vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 poceo fax,pa sam morao da poranim malo... :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 opet me neka temperatura i malaksalost snasla... pi bre dokle vise Na janje jedno sad, pa jos salatica, pa leba iz crepulje, pa ladno pivo na to....ghaaa :)))) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Igore, lose utices na radni moral radnika srbije.... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts