Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da sam znao da će vas toliko razgaliti priča sa Rogenartom i makom, okačio bih je odmah sutradan nakon što se odigrala! :))

U ostalim vestima, nešto sam izgleda poj'o sinoć, baš me zeza nešto stomak. A čudno je, nije počeo da me zeza dok sam spavao pa kao, ustanem i pravac klonja, već jedno sat vreme po ustanku, na putu za pos'o.

Преминуо Брис Татон

Француски држављанин Брис Татон, кога је 17. септембра пребила група хулигана у центру Београда, преминуо је данас, потврђено је РТС-у у Клиничком центру Србије. Полиција је два дана после напада ухапсила 11 особа осумњичених за напад на француског држављанина.

bris-.jpg Француски држављанин Брис Татон, који је недавно тешко повређен на Обилићевом венцу у центру Београда, умро је јутрос у 10 часова на Клиници за кардиоваскуларне болести београдског Клиничког центра, потврдио је за РТС портпарол те установе Драго Јовановић.

У стању тешког можданог оштећења преподне је наступило попуштање виталних функција, услед чега је Татон преминуо, саопштено је из Клиничког центра.

Француз Татон је тешко повређен 17. септембра непосредно пред почетак фудбалске утакмице Партизан -Тулуз у башти кафића "Ајриш паб" на Обилићевом венцу, када је група хулигана напала француске навијаче.

tuga pregolema. rip

Bring It

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...