Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Добро јутро поподневне веприне, господари смрада и краљеви бахатости.

Елем, опет се показало да је најбољи петак онај који се почне у кућној атмосфери са количинама ракије, а заврши се ко зна где [flash2]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

he super je zeza u karlovcima, trebalo bi svako da skokne da se nalipa kvalitetnog vina, a bermeta pre svega... onda pala neka kasna klopa u kucerku ili kako se vec zvala kafanica (dolichan rostilj btw), tamburashi vino pevanje igranje vino ... sledeci put idem samo sa ortacima da se to propisno izdegustira od jutra do sutra

danas palo pechenje rakije :D omnomnom bice oko 2k l ove sezone... i tako sad odoh na neki rodjus

sutra treking do vruce jagnjetine na raznju :D

fallout_table.gif

Vozio auto na redovan servis ... bih malo pod zebnjom da će da me oderu, em ga vozim u Deltu em sam pokupio priče od drugih koliko koštaju servisi i na kraju ispadoh relativno prijatno iznenađen, sve skupa 10.500din je ispalo, plus gotovo za sat i pola drugog, taman da se malo prošvrćkam po NBGD-u i skapiram da je onaj kej kul, al' tamo unutrašnjost onih blokova, strašnost velika.

pa jebem li ga mozda i nije ali to je ono shto su ljudi radili, meni je bilo dosadno, zagushljivo i vrutje... jedina pozitivna strana svega toga, bar iz mog ugla, su bila ta slatka deca, a opet sigurno na fejsu imaju "bolje" slike od onoga shto se tamo moglo videti. =)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...