gruja Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Brate ako oćeš da pričaš hrvatski, pričaj ga u fullu, ali nemoj presecati srpski nekim rečima koje totalno nisu u duhu jezika ("srećno" jeste, "sretno" nije). To je naročito izraženo u Vojvodini, imam babu u Sremu, pa kad tako čujem ljude koji su pre 50 godina došli iz Like i Krajine i koji odavno pričaju maltene čist srpski ali nikako da se odlepe nekolicine hrvatskih reči ("sretan", "dobiva", "k meni" itd), sere mi se od muke. Pričaj književni srpski ili gtfo. to je kao da si mi rekao da vishe ne upotrebim neku rech koja je u slengu,zhargonu itd itd Vishe nikad nikog necu nazvati shtakorchinom,vec pacovchinom! :) pa i po bogradu se furaju fazoni iz hrvatskog jezika.... ne vidim chemu ta frustracija od strane vudsa frendice, mobiteli, kada umesto ti se kaze si npr. ajd si sad zamisli kako ce to izgledat za par godina.... ili Ako si vasa partnerica ne zeli vise prcati sa vama poklonite joj svoj rolex... bljak, a primetio sam iz nekog razloga dosta beogradjana fura taj fazon koji je apsolutno odvratan lol gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Sta pričaš ti jebote ponekad? Čemu tolika isfrustriranost beogradom, jebote živiš život punim plućima sudeći po RuR postovima, i non stop kukaš na Beograd i pričaš nebuloze. Ko bre u beogradu govori mobitel, frendica, partnerica, izgledat... qft 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 sto si toliko frustriran i opterecen beogradom??? ja evo zivim u bgu i nisam primetio da iko koristi, da li u zez ili ozbiljnom fazonu, frendica ili mobitel .... majke mi.. otkud tebi da sam ja isfrustriran bg-om? volim bg i rado ga se secam... isfrustriran sam hrvatima u srbiji i van nje :D samo kazem sta sam chuo od beorgadjana koje sam upoznao kojekude, u bg-u i van Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 lal mrmo de si navato tog crnog mr oiza? Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Sta pričaš ti jebote ponekad? Čemu tolika isfrustriranost beogradom, jebote živiš život punim plućima sudeći po RuR postovima, i non stop kukaš na Beograd i pričaš nebuloze. Ko bre u beogradu govori mobitel, frendica, partnerica, izgledat... lol kakvi ste gejevi, ne daj boze da neko spomene bg u negativnom smislu, iako u ovom slucaju niko to nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Sta saint svira? bas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 sejnt car i meni idu na kurac kroat laveri, i jeste ih pun beograd, al stvarno ne govore to što g navodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 za satana Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Dragan car Matori reci nam formulu tvog brzog i naglog sexy gubitka kilaze! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 ispade da se u beogradu govori samo hrvatski jezik... jebiga mnogo smo jadni :\ uzimamo hrvacke fore!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Zaboravih da nisam okačio nikakve sličice iz Kelna, pa evo nešto na brzaka... Odavde se možda ne vidi najbolje ali to je zgrada koja je na samoj obali i skoro pa iznad vode, i tu su ekskluziva stanovi. Svako ko je stigao rekao nam je da tu živi Podolski, pa smo mi takođe to prihvatili :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Microsoft zgrada u Kelnu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Neke iskopine u sred centra grada, vrlo zanimljivo... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kelnska "Knez Mihajlova" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Poznati forumaš sa maskom koja čak modifikuje i glas :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zgrada sa sladoledom :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zgrada na čijem je vrhu (pravi) automobil sa krilima. Mislim da je neki Pežo 106 na primer :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Čuvena katedrala koja zaista izgleda impozantno, kako spolja tako i iznutra ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Malo reke i obale... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Na ovu sam ponosan, vidite kako sam je lepo napravio, ja, neuki fotograf! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 mmm, gotika... odlicna je ova poslednja fotka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 super slike lep Keln Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 znaci na to su potrosene pare od majica !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 pa da...kada je vec nazidao katedralu, mogao je bar Pravoslavnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 koja gomila buržuja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Uh brate, prvo Kelnska katedrala, a i onda nastavis ka Milanu - i skapiras da crkva/bog/vera se zasniva na tome da se zabodes u zgradu xD @kruko prejak si lik brate !12 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Dobar je Keln, pogotovo taj deo - zeleznichka stanica, katedrala, kej. Sam centar je na nekim mestima malo prljav (verovatno zbog velikog priliva turista), ali je sve u svemi very nice. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Kelnska "Knez Mihajlova" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ah, nasa je shira! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 (edited) ROVINJ 2009 Ovo je mesto za penzose, parove sa decom i ljude koji zele mir i tishinu... Ako ste za plazu sa najfinijim peskom i lud nocni provod, to ovde necete naci, plaze su sa krupnim sljunkom i nema diskoteka ali zato je voda fakin best ever, a nocu cete spavati ko bizon u miru i tishini... Stari grad rula prejako, klopa po restoranima takodje, meshtani su mega ljubazni kao i svi konobari svuda etc... All in all - odmor za sve novce! ulichica starog grada... flashback iz detinjstva, ovaj put redizajnirana serija pijaca puna slatkog votja i kojekakvih sharenisha... jedan od ribarskih brodica (kasnije cete ga videti na remontu...) U ulichici svijetog krizha krije se jedan od 3 naj fish food restorana u Rovinju - Santa Kroche... Morski vuk ceka prevoz do svojega otoka... ...a u pozadini lep pejsazh starog grada na jednoj od plazha tu je i neka shampita na naduvavanje za pentranje pa reko da probam... Cavica sam ostavio daleko iza... ... debeli svijetac... jos malo brodica... ...zna se gde je naj rejv kada padne noc! samo oshtro! ........ nastavak slijedi........ Edited September 7, 2009 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Aj stavljajte slike u spojlere ako su velike, lakse je za gledati. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Ahaha...bio ja prosle godinje u Rovinju...stvarno lep gradic...i Porec isto... Nego, evo nekoliko od ove godine...Thassos... bleja u kaficu... slatkovodno jezerce u sred ostrva... u nekom restorancicu na nekoj od plaza... plazica :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 stupid sexy nemke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 ROVINJ 2009 - part II ... a sad malo HRANE !!! ... i naravno, Borovnica ladna koja se forsira uvek posle hasa... A sad jos jedan nadrk-boat u marini... i sitne ribe u luci... Zasto sam se ovde odmah setio debelog narednika iz Alo-Alo serije? It`s a fakin SCHNAPS !!! ...jedna sa stena sa kojih smo skakali... Pernati stakori..... i naravno moj gay cegercic za plazhu ...najchistije more na jadranu! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 evo ga josh jedan kroat lover, daj potpalu za lomachu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts