Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bio u prodavnici,sad cu da hasam,pa mozda odem da trcim na Adu,samo da nadjem nekog,mrzi me da idem sam :D.

Da smo se ranije dogovorili, taman da se nadjemo...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Srecan sam sto sam ziv.

Neki ludak mi proleteo bez prednosti (+ je imao u toj ulici stop znak) sa jednom 80 na sat, znaci da nisam u tom momentu iz ciste slucajnosti gledao na tu stranu (jer nekih 20m na tom cosku jw bio dobar kafic, pa sam bacio pogled da li je tu jos) ne bih stigao da ukocim, i cao zdravo.

Seko bi muda takvim retardima. Odoh nesto da pojedem, i popijem :)

sex, drugs and bio food!

meni se pre nekog vremena desilo isto, a bio sam na bajsu :)

a danas sam doručkovao u pekari na uglu kneza miloša i miloša pocerca, pored jednog od onih semafora koji dugo drže. čudo jedno, svaki put kad se otvori taj semafor ista priča - neko se zablene i ne krene odmah, pa onda hor nadrkanih sirena, i tako svakih minut i po, svakog dana od 9 do 5. pa da živim tu, odavno bih nekog robijao.

Videh nekog forumasha u "zupcanik" majici u Pancevu danas, al' je bio u zurbi pa ga nisam smarao,

inace, jebo mamu u kakvom je stanju ona Pancevacka bolnica, osecao sam se kao da mi raste tumor od samog prolaska kroz nju.

Ja to nisam bio, ne zalazim u te delove panchevachkih bolnica [:D]

AL TI MORASH TAMO TI SI MADJAR LOL

Igrah fudbal juche.

Naravno, branio sam. Za 2 sata igranja dobio sam lakat u bradu, loptu u prsa koja mi je izbila vazduh, koleno malo ispod bubrega od lika koji je kao nindza uleteo i jednu loptu u glavu i bio sam okej.

I onda sam krenuo da bacim loptu, skochio i pri doskoku uganuo zglob.

Evo sada smrdim na rakiju u krugu od 20 metara i super mi je !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...