Dule_smor Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 auuu jadni mi ako su doktorske plate jadne u odnosu na ostale... brate, gde sam ja rekao da su jadne u odnosu na ostale...ne mozes da poredis nekog lika koji je zavrsio osnovnu skolu i radi za neku jadnu platu sa nekim ko je studirao najmanje 6 godina, volontirao godinu dana, specijalizirao jos najmanje tri i radi tako odgovoran i stresan posao...kolka je bese prosecna zarada u srbiji 30 i nesto hiljada...plata doktora pocetnika je oko 40k, stvarno mislim da je to malo ako se uzme u obzir odgovornost posla koji obavljaju i skolovanje koje su zavrsili...sto bi recimo pilot imao deset puta vecu platu od doktora, i jedan i drugi imaju ljudske zivote u svojim rukama i potrebne su godine da bi se obucili za posao, a pilot za to prima 300k recimo...da ne pominjem neke mnogo manje odgovorne i bitne poslove za koje se primaju ogromne plate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 u svakom slucaju odose pare koje nemam :D e jbg :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 mislim da je plata pilota po toj logici da ih ima 400x manje + skolovanje njihovo je skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ponuda i traznja su cudo. Cemu rasprava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 brate, gde sam ja rekao da su jadne u odnosu na ostale...ne mozes da poredis nekog lika koji je zavrsio osnovnu skolu i radi za neku jadnu platu sa nekim ko je studirao najmanje 6 godina, volontirao godinu dana, specijalizirao jos najmanje tri i radi tako odgovoran i stresan posao...kolka je bese prosecna zarada u srbiji 30 i nesto hiljada...plata doktora pocetnika je oko 40k, stvarno mislim da je to malo ako se uzme u obzir odgovornost posla koji obavljaju i skolovanje koje su zavrsili...sto bi recimo pilot imao deset puta vecu platu od doktora, i jedan i drugi imaju ljudske zivote u svojim rukama i potrebne su godine da bi se obucili za posao, a pilot za to prima 300k recimo...da ne pominjem neke mnogo manje odgovorne i bitne poslove za koje se primaju ogromne plate... ne nerviraj se dule.. opusteno, ljudi ne kapiraju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 A challenger appears. Doktorske plate su sreca sreca radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 samo sam isprichao ono shto sam chuo jutros od kolege i shto me je iznerviralo malo vishe od random sranja u ovoj 'drzavi', ne znam koji je vama :))...nisam generalizovao izgenerisali ste Boga oca, mrzi me da se objashnjavam i ulazim u detalje :) gledam Novaka, dobar tenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ко је био данас код Вука, негде око 17:30 у белој "Цамо пејб" мајци с неком скриптом у рукама? :)) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 samo sam isprichao ono shto sam chuo jutros od kolege i shto me je iznerviralo malo vishe od random sranja u ovoj 'drzavi', ne znam koji je vama :))...nisam generalizovao izgenerisali ste Boga oca, mrzi me da se objashnjavam i ulazim u detalje :) ja sam lepo napisao da ova moja prica nema veze sa time sto si ti ispricao, nego je tako krenula spika...no nebitno, sto bi se raspravljali oko toga ovde...elem, bem ti kondiciju kad ja ne mogu da izdrzim dva sata da igram stoni tenis...btw, sutra do neke vikendice kod valjeva sa drustvom malo, rostilj, pivo, bleja i te fore:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ко је био данас код Вука, негде око 17:30 у белој "Цамо пејб" мајци с неком скриптом у рукама? :)) Verovatno kreator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ко је био данас код Вука, негде око 17:30 у белој "Цамо пејб" мајци с неком скриптом у рукама? :)) idi u kurac, ja sam bio kod vuka, u od 16 do 18, ali u SSI :D inace, jedan mali savet NIKAD NE OBLACITE SSI MAJICU KAD IZLAZITE IZ KUCE danas sam u bgu trazio stan, i svaka jebena riba koja je prosla pored mene gledala je u natpis i pravila kojiludak/sladakje/uvredjen/smesan/kakavdebil/majmun izraz lica hteo sam da odem kod kineza i uzmem neku fluorescentnu zelenu samo da skinem ssi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ко је био данас код Вука, негде око 17:30 у белој "Цамо пејб" мајци с неком скриптом у рукама? :)) Ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 a u grady, deep down and dirty :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Lolzord glupi Blizzard objavio treci exp za WoW xD Nego bio do grada popio dva piva i smorio se :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 au,smora li... idem da spavam,sutra imam obavezicu,pa moram da ustanem na vreme... gn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 odgledo sam sa prozora naj hc fajt uzivo ikad 2 lika staju sa kolima na sred ulice i 2 lika stoje ispred kola prvi lik izvlaci ovog sto je vozio i zabada ga po ulici dok drugi sam drzi drugog iz kola traje tako neko vreme i onda prvi lik uzima uzima staklenu flasu razbija je glavu vozacu ulece drugi lik iz kola i onda ga obojca prevuku preko ulice uzduz i popreko vracaju se u kola i krecu i ova 2 sto bili peske pocinju kola da gadjaju staklenim flashama i tako :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Al si se zadihao kao da si se ti tuko ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Lolzord glupi Blizzard objavio treci exp za WoW xD strašne stvari. Još ni one prethodne nisam završio... a nije mi jasno sad kad sravne sa zemljom Azeroth hoće to promeniti izgled i onima koji još prelaze osnovnu igru... inače, da, Blizz je puko skroz http://kotaku.com/5342950//gallery :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 radio sam 13,5h nije mi dobro :( odo dumrem, poz ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Otisao sam na rostilj \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 O falim te bože. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 s'? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Verovatno kreator Verovatno ne Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 ja sam spremao sobu pre jedno dve nedelje i kako sam sredjivao diskove pukla me neka nostalgija prvo shto sam iskopao disk od dave angela i krenuo da plachem kako nema vishe party-vrishtimo-na-brejku-tehna (shto je rezultiralo u moje pushtanje manipulated i rippin n dippin pt2 na sledece martiju) a onda sam tako krenuo da se prisecam svih mogucih hitica moje mladosti <3<3<3 bolje da bacim sve te diskove :D neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 nije tad muzika bila bolja nego vas dvojica više niste naloženi klinci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts