Jump to content

HoN prcajte!

Recommended Posts

On 1/5/2011 at 8:09 PM, peja_ said:

pa chu je najpoznatiji realno, zato sam rekao chu

a i vidim provalio si poentu! :D

ja bih stvarno voleo da vidim da HoN scena zazivi malo u Srbiji pa neka to budu i 2 ekipe pa je dosta za pocetak ali na zalost nema ni jedne :/

mi smo se prijavili na prvi turnir koji je izashao kada se zavrshila beta ali nas 2-ica nismo mogli da kupimo acc na vreme (morali da molimo ortaka iz Norveshke da nam uplati a on nije imao kesha trenutno) i posle toga su 2 igraca odustala, treniraju ragbi i igraju wow, 2 ortaka ostala da igraju dotu, ostali smo nas 2 koji smo igrali bash dosta betu i to je u sushtini to, a realno samo timski igram sa drugarima koje poznajem i znam u svakom trenutku shta mogu ili ne mogu da urade, jer stvarno nemam vremena da nekoga ucim da igra i da upoznajem njegov game play , moje mishljenje...

On 1/7/2011 at 1:59 AM, Silencioo said:

Tyrante sve sto si rekao je na mestu, sem tog da nema ni jedna ekipa. (25cm.hon)

Nemoj cekati da te Peja pozove u bilo kakav clan.. vidis da ni cw ne sme da igra... devojcica

Nemoj pogreshno da me shvatish mislio sam na nashu ekipu top 20 recimo, a ne "ekipa iz Srbije" razumesh shta hocu da kazem. Voleo bih da vas vidim negde bar top 15 u narednih pola godine, vezbajte gl hf. Ako vam treba ringer neki put zovite nick "Conflict" mogu da igram na bilo kojoj poziciji u timu :P

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Placa se jednokratno, to se nije menjalo.

Sa 2.0 verzijom su uveli bolji matchmaking i coinse

coinsi su valuta koja se moze osvajati igranjem, a moze se i kupiti keshom. coinsima se u igri mogu kupiti skinovi i ostale audio/vizuelne zajebancije koje ne uticu na samu igru

matchmaking je jos uvek kocka ako nemas 4 ortaka sa kojima ces da igras :) uvek mogu da ti zapadnu retardi koji ne mogu da se povezu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...