coll Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Man? Boobs? Rap? Hiphop? WTF? http://www.youtube.com/watch?v=QVUbkKYbQVA Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 dobro je odradio sisu... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 znaci tako izgleda kad muskarac ugradi silikone, eto bar sam i to video sad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 AAAND YOU KNOW IT'S TRUE GONNA LULEETE YO NUMBA NAH 'NNNN WAWWU WAAAHLA AAALL DEEEZ BULLSHI LASHOULD DOO ALL DEEZ BULLSHI LAH YO GROO AAALL DEEEZ BULLSHI LAH YOU SAAAEyou sae ALL DEEZ BULLSHI LAHS ALL DAE HAAAAALL DEEEEEZ BULLSHI LAHS YOU PLAAAE I CAN BE FUCK WITH YOU NO MO - NOOOO! I'M GONNA FLO DISSAAING YEEEEAH I'M GONNA FLO DISSAAING AN NNNO YOUUU CANNNHAA NOOO MMMMMMMWUERCYYY jedan komentar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) UniKati http://www.youtube.com/watch?v=H4xgD9_ziBE Virza '94 Akitj '96 http://www.youtube.com/watch?v=z1Hvt36iHXM - yooo hooo! samo tvrdo Edited May 7, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Kako su svi smorili s autotjunom. Evo pljuv po tome. http://www.youtube.com/watch?v=KNmVMHbOcV8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 bilo Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 8, 2010 Author Report Share Posted May 8, 2010 ovo iluzija iluziiija mi uopste nije tolki lol, deca se tripuju, klinka peva, lik recituje neki skrndeljski tekst, ali mi je sve to sasvim okej za petnes dina...nije cak ni izvedba losa kad se sve uzme u obzir. ono sto mene fascinira je zeksi dolazi sve ce da vas pogazi i tome slicno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=akNBxDG-PmY fak jea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) umrite Edited May 9, 2010 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 VRATI MOJE MAJKE NA-KIT Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 mislim da nije bilo MC Black Lord(ex Black MC)-Seselj je Srbija Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 lol popravio se u produkciji Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) umrite hehe, dobri stari MKDSL :) koliko sam samo drao tog lika u Doti Edited May 11, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 mislim da nije bilo MC Black Lord(ex Black MC)-Seselj je Srbija Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 To je onaj kralj sto deli letke u sremskoj vec 10 godina. Sad je preshao na termo carape u prolazu kod Hajata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 napisao je knjigu i ima promociju, cini mi se u nedelju i pozvao je mog ortaka i njegovu ribu na promociju (valjda su mu uzeli letak il carapu, neam pojma), kaze mi ortak da moze i mene da vodi, ako budem imao vremena, here i come! mozda se cak i fotkam s njim! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 O čemu ffs ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2010 Author Report Share Posted May 11, 2010 sta o cemu, o cemu je napiso knjigu? neam pojma, al mora da je sjajna:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Nisam ranije posecivao ovaj topik i sad kada sam prelistao prvih petnejstak mnogo mi se sloshilo. 70% klipova je deletovano jer su tvorci istih izgleda postali svesni kolko je to retardirano. Ajd ove sto se sprdaju mogu nekako da skapiram. Jesu smesni kad failuju tekst i produkciju ali bar ih razumem. Vise me bole ovi sto tripuju da su ozbiljni. Povraca mi se od cvije, odreda tatule , dovle lexe i ostalih. A jos vise mi se povraca od nekog ko to moze ozbiljno da slusa a to je moze se reci 80% 91+ generacije. Samo jos jedan pokazalac da je sve otislo u kurac. Sto se tice produkcije nezna se ko su jadniji. Ovi sto se snimaju kasetofonom (zaboravih mu ime , pesma mu se zove moja zurka ili tako nesto) ili ovi sto im cale iskeshira uber pro studio pa edituju glas u onom stilu (jebem li ga neznam kako da ga nazovem, znate o cemu pricam). Od domaceg rap-a volim prti i celu 43zla ekipu i poneke pesme random izvodjaca. A od ovih novih klinaca mi se mnogo kenja i sama pomisao na to da sutra moze izaci Cvija ft. Karleusa jer ce im to doneti lovi mi nedozvoljava ta takve izvodjace uopste svrstam u rap. I opet mnogo mi se kenja od celog ovog topica. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 16, 2010 Author Report Share Posted May 16, 2010 ti si kanda omasio poentu topica:) mislim, ne znam sta si hteo da kazes ovim postom, to se sve podrazumeva i pre nego sto udjes na topic...me confused panda... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Skroz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 poenta topica je valjda da se otkriju novi talenti? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ti si kanda omasio poentu topica:) mislim, ne znam sta si hteo da kazes ovim postom, to se sve podrazumeva i pre nego sto udjes na topic...me confused panda... nvm bitno je da se kapiramo... Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 99% je bilo isuse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts