Jump to content

SD Partizan 09/10

leisure

Recommended Posts

Ali scena sa trenerom Cibone, pogledajte u pozadini zapisnicku klupu! Cela scena je jedinstvena! Shto kaze neko pre mene, jednom u hiljadu 20 godina [:)].

JEBI PARTIZANE! KECMANE KRALJU!

UH Sinister u pravu si! Najbolji ugao definitivno! Priceless!

edit - hmm, na 3:38 (bash pre zadnje trojke Cibone kada Roberts mashi slobodno) izgleda kao da je onaj Gordon (koji je uhvatio loptu posle promashaja) nagazio liniju. Mada je slab kvalitet da se proceni, ajd josh neko nek pogleda...

Napisao sam 20 godina da bi ispostovao Djordjevica :) Inace kod obicnih ljudi trojka za titulu u zadnjoj sekundi se stvarno desava jednom u hiljadu godina. I kad ti obicni ljudi docekaju taj momenat oni izgube lol...ovo sto smo mi doziveli je neprocenjivo, i opet jako mi je krivo sto je ceo dozivljaj mogao biti bolji da su reditelj i kamermani radili svoj posao do kraja. Inace premotavam snimak sa HRT-a hiljadu puta da cujem komentare pogubljenih komentatora kako im nista nije jasno i kako im je krivo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo je duza verzija ovog gifa odozgo, samo se ovde vidi kako Peras prati let Kecmanove lopte. neverovatno fenomenalno :)))

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

ДУЛЕ КРАЉЕ, КЕЦМАНЕ ЦАРЕ, СРЕЋА ПРАТИ ХРАБРЕ, ЈЕБИ УЈКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ У СРЕД СРПСКОГ ГРАДА АГРАМААА!!!!!!!!!!!!!!!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Svaki put kada u posljednjih 15 godina hrvatska reprezentacija doživi debakl, ponavlja se izlizana mantra kako nas "prati prokletstvo zbog toga što su košarkaši na Eurobasketu '95. demonstrativno otišli s najniže stepenice podija" u znak podrške Litvancima koje su suci izmasakrirali u finalu protiv Srba na njihovu terenu u Ateni.

???

ceo tekst je dosta dobar, ali ne kapiram kako je mogao ovako da fejluje ovde

a inace su hrvati istripovani da su nama pomagale sudije sa onim zlatima :)

-и вриједи кош! ЈАО!!!

-не ма немогуће ма нененене...

[roflmao]

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

On kao da nije ni gledao utakmicu onda, jer su nam Grci zvizdali do besvesti zbog prcanja u polufinalu i u grupi....a ta floskula u njegovoj glavi 'pomoc sudija Srbima' je verovatno inicirana onim cirkusom Litvanaca kada su hteli da napuste parket, i cmizdrenjem gorostasnog Sabonisa lol. A i Litvance smo sjebali u grupi btw.

Mogu samo da nam duvaju, cigani su bili i ostali. Mislim na ovo ulaganje zalbe. Da imaju malo dostojanstva, priznali bi poraz kao ljudi, a ne da se ovako zale kako je NJIMA trebala da bude dosudjena tehnicka. ahahahahahahahahahahha Da li bi ulagali zalbu da je Kecman promasio? I, doslovno, po toj njihovoj logici, trebali bi po nekoliko tehnickih da popasu onda. To, tehnicki, znaci da bi Rasic sutirao 10-12 slobodnih bacanja i lopta sa strane za Partizan.

Iskompleksirani su Srbijom do daske.

Jebace ih Misa Tumbas.

Edited by leisure

a pogledajte glasanje za anketu na index.hr.skoro 60% je ''Partizan je bolji, zasluženo je dobio'' ...zanimljivo

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Patetika. Obrati paznju na 'krunski dokaz' sa NBA utakmice.

Potpuno je drugacija situacija.

1. ekipa koja se brani zapravo IGRA odbranu za razliku od njih.

2. zbog 1 - napadaci su uzeli time out, pa izvode sa centra.

3. zbog 1 - napadaci idu na alejup umesto trojke

4 NAJBITBNIJE je da vreme tece i dok lopta ulazi u kos

Dakle, nisu se napadaci odlucili za alejup zato sto je fizicki nemoguce izvesti sut za 0.6 sekundi, nego zato sto je to takticki bolja varijanta za njih.

Mogu da ga duvaju kompleksasi.