Corey Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 DNR ure back \0/ remember our deal ? :D kakva bleja sinoć! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ja ne znam kako ljudi mogu da se loze na tehno/rejv sranja??? ahhh razumem, nakljukaju se pa im je svejedno sta im ispira mozak!!! to je umetnost, to ti ne shvatash neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 AAAAAAAAaaaaaaaaa sta da radiiiiiiiiiiim kad odu prijatelji mojiiiii?!?!?!? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 sada svi rts1 i da navijamo za nasu zvezdu crvenu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 nidzi smeta azra zato shto je to jevrejsko ime !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 AAAAAAAAaaaaaaaaa sta da radiiiiiiiiiiim kad odu prijatelji mojiiiii?!?!?!? NE PEVAJ TA GOVNA OVDE11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 to je umetnost, to ti ne shvatash nije, to su neki šaljivi tiruliru zvuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ne valja muzika u globalu, eto, to su saljivi tiruliru zvuci, azra su saljivi turiruri zvuci, pink flojd su saljivi vijuuu vijuuuuu zvuci, a metalika su saljivi dzdz zvuci. ja sam za to da ne slusamo nista! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 To mi je nekako zastrašujuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ali to je jedini izbor! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 nije, to su neki šaljivi tiruliru zvuci shta ti znash, jel jebesh daily? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Ja se izvinjavam gospodine, moj post zaista nije bio korektan i asertivan. Trebalo je da glasi ovako: "Sedim na poslu, kolega pušta muziku izvesne grupe neobičnog naziva - "Azra". Ja razumem da se ovakva muzika dopada izvesnom broju ljudi, međutim meni lično ne odgovara ovakva vrsta muzike, posebno interpretacija, koja me podseća na takozvani turbo folk. S Poštovanjem, Nikola Lozo Terra Divina d.o.o. Novi Sad www.terra-divina.com " na sta onda mene ta vasa muzika podseca, ne znam, zato ni ne mogu da je slusam.. to je umetnost, to ti ne shvatash ne shvatam, pitam se da li neko moze da je shvati, ako uopste ima poentu? kao sto ti ne shvatas azru, ili shvatas, ne bitno... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 i'm with depressed on this one... jbt...azra da vas podseca na turbo folk, you musical kings :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Глупо је тек тако попљувати неку групу, поготово ако ниси ни био рођен кад су стварали или си био дете. Једноставно то је део културе тог времена. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ovaj depressed je iz nekog malog grada sigurno. ljudi su nekad nosili zvoncare, brkove (chak i zhene) i dugachku kosu ti i sad imaš dugačku kosu, glupane Ko mi bude kenjao da mu brišem postove, obrisaću mu post. matori, nemoj više deliti nulom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) Ja mislim da Stanko ima MX500. \o o/ dobro mislis, druze!!!! dobili smo 'rvate \o/ 12-11!!! finale finaleeeee! Edited July 30, 2009 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 dobili smo 'rvate \o/ 12-11!!! finale finaleeeee! TO SRBINE!!! izvinjavam se ostalim forumashima na ovome :( na njegovom postu sam saznao ovu radosnu vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 kontam da bi se ja skenjao da mi konj 'bez ruku' kaze da sam retard, ali drugari, you are retards! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Pa zar Zarkovo nije na moru?...a ne to je Vladivostok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Не могу Хрвати да приме колико ми можемо да им ставимо. .|. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 MRZIM HRVATE JEBEM IM MAJKU ONI NE VOLE NASHEG BOGA!!!! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 omg... ko ti je nastavnik/mentor ? kako vec to da se zove tamo. Dr Goran Đorđević, sa Niškog PMF-a. Kako te je neko pustio da radis projekat o izmisljenim cesticama koje skoro sigurno ne postoje? :P Nema dokaza ni da postoje, ni da ne postoje. Počeo bih sada raspravu, ali sam tolko umoran, da ću da zaspim za lapom... btw Javili mi da sam bio danas na B92 u vestima u prilogu o novom finansiranju Petnice, nešto čeprkam po labu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Crko mi skener :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 a jebo mater :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 MRZIM HRVATE JEBEM IM MAJKU ONI NE VOLE NASHEG BOGA!!!! ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts