Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne valja muzika u globalu, eto, to su saljivi tiruliru zvuci, azra su saljivi turiruri zvuci, pink flojd su saljivi vijuuu vijuuuuu zvuci, a metalika su saljivi dzdz zvuci. ja sam za to da ne slusamo nista!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ja se izvinjavam gospodine, moj post zaista nije bio korektan i asertivan. Trebalo je da glasi ovako:

"Sedim na poslu, kolega pušta muziku izvesne grupe neobičnog naziva - "Azra". Ja razumem da se ovakva muzika dopada izvesnom broju ljudi, međutim meni lično ne odgovara ovakva vrsta muzike, posebno interpretacija, koja me podseća na takozvani turbo folk.

S Poštovanjem,

Nikola Lozo

Terra Divina d.o.o.

Novi Sad

www.terra-divina.com

"

na sta onda mene ta vasa muzika podseca, ne znam, zato ni ne mogu da je slusam..

to je umetnost, to ti ne shvatash

ne shvatam, pitam se da li neko moze da je shvati, ako uopste ima poentu?

kao sto ti ne shvatas azru, ili shvatas, ne bitno...

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Глупо је тек тако попљувати неку групу, поготово ако ниси ни био рођен кад су стварали или си био дете.

Једноставно то је део културе тог времена.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

ovaj depressed je iz nekog malog grada sigurno.

ljudi su nekad nosili zvoncare, brkove (chak i zhene) i dugachku kosu

ti i sad imaš dugačku kosu, glupane

Ko mi bude kenjao da mu brišem postove, obrisaću mu post.

matori, nemoj više deliti nulom :(

omg... ko ti je nastavnik/mentor ? kako vec to da se zove tamo.

Dr Goran Đorđević, sa Niškog PMF-a.

Kako te je neko pustio da radis projekat o izmisljenim cesticama koje skoro sigurno ne postoje? :P

Nema dokaza ni da postoje, ni da ne postoje. Počeo bih sada raspravu, ali sam tolko umoran, da ću da zaspim za lapom...

btw Javili mi da sam bio danas na B92 u vestima u prilogu o novom finansiranju Petnice, nešto čeprkam po labu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...