leisure Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 A JA SAM OVDE, ALI IDEM DA PIJEM PIVU, PA NECU ZNATI GDE CU BITI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 gledam po ovom fejsu kolko se ljudi retardisu sa kvizovima i jos nekim zajebancijama, sad sam uvatio neku drugaricu na chat i ubedila me je da su joj kvizovi sve do sada pogodili tako da su i ovi za buducnost 100% tacni :D. YOU FAILED Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 bila je sutra pa je videla Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Sada ste svesni da ste zedni. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 zelim hate i frustracije nazad rl previse pravi ljude normalnimima i default botovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Upoznao neku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 samo me je umorilo jako ustajanje u 5 ujutru i izigravanje poniznog govneta na dnu zivotne lestvice Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Moraš početi odnekle. Jednog dana možeš biti direktor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ili janitor! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 a mozda i ne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Bejah na Zlatiboru par dana. Svaki dan prezderavanje i opijanje. Dumrem. Koliko smrdi ovaj Beograd, gadi mi se. Uzivajte. ;) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ah da, očistio sam i gepek u kolima! Ko me poznaje zna koliko je to veliki korak za mene! Sad je prazan, ima samo vodu i kišobrane :) Sad ću malo do grada, a radije bih spavao... tako da ću relativno brzo kući :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 idem do grada, valjda ima zanimljivih ljudi.. ako vidim neku maloletnu cicu javljam vam!!! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Kao hteo da ne izadjem nego da spavam i prevrtao se tako 2 sata po krevetu i posto videh da nema vajde sad cu da se spustim u ulicu da udarim koje pivo... :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 e, vako, vec jako dugo mi krcka desno rame, tipa kad vrtim ruku u krug, krcne stalno na istom mestu i to prilicno cujno i osetno, nije ono kao 'zaribao sam pa mi treba zagrevanje' vec ne zavisi od toga. ako bas intenzivno koristim ruku u tom nekom fazonu, tipa pikam basket tri dana zaredom, onda me vec prilicno smara. meni to najvise lici na neke 'isprepletane' ligamente ili nesto tog tipa, dakle cist sirov fizicki problem posto je stalno prisutan, a nije nesto sto samo boli a ne znas ni sta je (tipa nerv) niti nesto sto krcka, pa onda ako se zagrejes krcka manje. e sad, sta preporucujete, meni je neki logican izbor neki kiroprakticar ili neki od tih likova, a ne doktor. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 kostolomac bato :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 klinki pun kurac po gradu! zilj svuda, da se pravilno izrazim :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Dobra bleja bila,e! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 killy gde radiš sada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 E cao. Ja tako sam kutji, pa sam ko pushten s lanca. Uzhivam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 killy gde radiš sada ? u ponedeljak cu znati Prjatno jutro, svidja mi se. I da, ne mogu da se naspavam. i ja sam ustao u 7 kao da treba da poletim negde Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Kili car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 lulz navuk'o sam se na poker na fejsu, kako retardirana a tako zarazna igra. Kili car indeed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Došao kući oko 4, i od tada pokušavam da zaspim. Upravo sam odustao :(( spava mi se, al ne mogu da uhvatim san Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 TRY WITH A DREAMCATCHER HAHEAHEA idem ja da dižem tegove, ćaos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts