Dule_smor Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 e da, nema vudija da se javi iz guce ili odakle vec, mozda nemaju ni struje tamo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Vudz u Arilju bere maline... Stigao u Chachak i najeo se pechenja i nalio kvasa! Zivot je danas lep! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 kakve smo srece,vratice se ozenjen jer je napumpao neku! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 dobila sam otkaz iznapusavala sam koleginicu i ispostavilo se da je ona sheficina najbolja drugarica. koji sam car e, samo da mi je znati s kojim parama cu na more. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 sta znam, kapiram da i druge radnje traze simpatichne klinke tako da ti nece biti tesko da se zaposlish. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Što ne pereš stakla na pumpi? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 znam extra lika koji radi na pumpi i pitala sam ga, i kaze da posao dobijaju ili ako si cerka od shefa ili ako hoces da te vacare.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 To je do jaja za ribe. Na jacim pumpama dignu i 10k+ dnevno, a ponuda od budza-badza ima koliko volis, tako da mozda budes cura nekog pravog mangupa sa X6-com ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (vise mi se svidja X5 :)) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 znam extra lika koji radi na pumpi i pitala sam ga, i kaze da posao dobijaju ili ako si cerka od shefa ili ako hoces da te vacare.. Nije uvek tako i nije na svim pumpama. I nek te vacare, nece se potrositi dupe od toga :-D Za to i sluzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 It's official: 'Futurama' is reborn! http://ausiellofiles.ew.com/2009/06/its-of...ma-returns.html Yay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Mi prichamo o vacarenju i sisama a Tasa o futurami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Svakom svoje! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 To je do jaja za ribe. Na jacim pumpama dignu i 10k+ dnevno, a ponuda od budza-badza ima koliko volis, tako da mozda budes cura nekog pravog mangupa sa X6-com ;-) pricala mi drugarica koja je radila 4 godina na pumpi za leto, da bas ti u boljim kolima daju manje kesha, ovi u jugicima najvise, a cesto zapisu broj na novcanici :DD [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ne seri, ekstra fora :D Cu da radim. Btw, ja uvek ostavim stoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Neko pricha, a neko dela... =PP Edited June 29, 2009 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 vrh fora, samo da ispisem broj na kovanici nekako You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Igore,budi mi otac :))))))))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ja hleb i kifle baš nešto ne gotivim. Ne znam šta bih kupio unutra, sve mi ne odgovara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ja hleb i kifle baš nešto ne gotivim. Ne znam šta bih kupio unutra, sve mi ne odgovara :) to sam i ja mislio do danas, zato i pišem, baš me je iznenadilo da unutra zapravo nešto valja. naravno, to što nešto valja u jednoj filijali ne znači da će valjati i u ostalim. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 kad smo vec kod pekara od nedavno redovno kupujem (ili barem kada idem do tetke na slaviji) kod trpkovica bruskete sa sirom i one kukuruzne rolnice sa sunkom i sirom...ovo drugo je greh jesti koliko je dobro. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jel' ima Trpkovic mozda negde drugde osim na kraju Nemanjine? Pita od vishanja je savshenstvo! :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jel' ima Trpkovic mozda negde drugde osim na kraju Nemanjine? Pita od vishanja je savshenstvo! :( Nije baš na kraju Nemanjine, ali ima - na Voždovačkoj pijaci i u Dimitrija Tucovića, tipa 3 semafor posle Ruzveltove. kad smo vec kod pekara od nedavno redovno kupujem (ili barem kada idem do tetke na slaviji) kod trpkovica bruskete sa sirom i one kukuruzne rolnice sa sunkom i sirom...ovo drugo je greh jesti koliko je dobro. Problem koji imam sa brusketima je to što stoje na "otvorenom" tj. na vrhu one police. I ne samo da svi u njih "pljuju" i "kijaju" već i umoče rukave, pare, dlake itd. Ne idem svaki dan u Trpka, ali svaki put kad odem neko uradi nešto od gore navedenog. Što ne treba da bude kao "pljuvanje" Trpka, ja ga mnogo volem, već prosto bruskete ne mogu uzimati :) to sam i ja mislio do danas, zato i pišem, baš me je iznenadilo da unutra zapravo nešto valja. naravno, to što nešto valja u jednoj filijali ne znači da će valjati i u ostalim. :) Nemam pojma ... kad sam hteo slatko jesti, ušao sam i probao Krofnu, onako ... probao neki kroasan sa čokoladom, isto onako. Onda posle kad sam hteo slano, probao sam sendvič, so-so, čak sam probao i salatu, takođe onako. Ne znam, baš me nisu pogodili izborom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts