urgh Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 napuni mi jednu paletu sa ruskinjama pa cu dodejm:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 a neko reče da margi nije tip koji oće leba preko pogače Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 (edited) :( reprezentacija je u pitanju, ja sam mislio da pricham malo, samo da mi pomognu oko jezika i tako to. Edited June 24, 2009 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ja pobedim neke ljude i oni obrisu topic :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 slep sam. gde je nestao topic sa slovenkom? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Sini, otkrio sam jos bolji index! Znaci u centru Vanessa, u onom prolazu u zgradi bazara gde se ide iza Arene. Znaci ZLOMAO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 EDESTE! elem, evo novog avatara i signe, sad ne mozete da mi prdite da sam naci:)...SRBIJA DO TOKIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ne seri dule ti kako vetar duva tako se savijas ! :D cas si nacista cas si nacionalista ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Verovatnoća da mladić sretne poželjnu mladu ženu raste geometrijskom progresijom kada je on već u društvu sa: 1. Svojom devojkom, 2. Svojom ženom, 3. Zgodnijim i bogatijim muškim prijateljem. Соу чру. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 i takoc... slusham muziku i chachkam po netu... napolju hladno, pada kisha, seva, grmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Sini, otkrio sam jos bolji index! Znaci u centru Vanessa, u onom prolazu u zgradi bazara gde se ide iza Arene. Znaci ZLOMAO! a jebo mamu, nikako da ga overim :) uvek odem na onaj sto je na otvorenom, ne znam ni kako se zove, tu kod parkinga Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 slep sam. gde je nestao topic sa slovenkom? pitaj mauda i dakija Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 jedva sam preziveo ovu domacu papirologiju...bio u ljermontovoj i cekao cuku vremena duze nego sto je trebalo, jer je zena prozivala umesto mene Milana Radulovica. U stvari ja sam kriv, mogao sam da saberem 2 i 2.Toliko sam se smorio da sam bukvalno morao da pojedem Bambija u Pogodjenoj patki za rucak. posle isao po kishi do aerodroma, vratio se ciku i razmisljam koji film da skinem It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 klasicna nervoza... bas sam onako nadrkan... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 bićeš debeo, igi btw ta pogođena patka je kul mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 znam, ja idem tamo. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Pre dva dana krene iz auta da mi se čuje nešto kao da se neki metal razlabavio tj. ostao bez šrafa i onako landara i udara o patos/asfalt. Nekad tako, a nekad kao da je ona žica za čišćenje sudova nekako dospela ispod kola, zakačila se i udara. I odem u servis, kad ono mali kamenčić tipa 1cm X 0,5cm se nekako našao u točku, kod diska i on pravi celo sranje. Strašno. A danas krenem sa posla, i negde kod železničke krene da roka kiša, koja je to poplava dole bila u Karađorđevoj, majko moja. Ko je bio napolju, taj je gola voda bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 E jel iskljucujete elektricne uredjaje u kuci kad grmi ? xD There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ja sad idem da spavam a vi vidite sta cete i ko nema zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Jebem ti sve sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 ^^ hahahhahahahah... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 osho na pivo, smrzo sam se ko picka... evo nastavljam gajbi :))))) e, da, lesko najebali ste u etni tokom univerzijade :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 UMT - Hvala gari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ahaha...posvadjao se sa devojkom zestoko...ispao sam debil tezak... ceo dan radio, bio na nekom sudjenju u Novom Sadu...raspadoh se danas...jedan od onih losih dana... idem da spavam.....ne ocekujem sutra nista lepo... :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Previshe sam smoren u poslednja 3,4 dana, ne znam koji mi je k.... :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts