Diego Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Bogami, ja upoznah jednu '93 ;) I savrseno bi bio papucar kad bi bio snjom ^^ ma i ja, nego serendam po forumu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Pubertet je kada zenski glas mutira iz “ne” u “da”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ^ E moram nesto da vam ispricam. Igrom slucaja, sam bio na 16. rodjendanu u petak Od drugara mladja sestra slavila rodj u nekom klubu pa je izmedju ostalog on zvao i svoje drustvo. Jao Boze.. Ostao sam kratko ali sam dovoljno video koliko su im vrsnjaci retardirani, a koliko je vecina njih napupela, spremna za karacinu. Koliko sam cuo tamo iz pouzdanih izvora neke su se jos pre godinu i vise prcale. Ha-ha. Naravno, ja sam otisao brzo jer sam se lose osecao da gledam u to, dok sam cuo da su neke likovi i smuvali nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Nisi svestan koliko se suzdrzavam da ne uradim "fixed" foru o daki :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Lemme help you. Nisam jebao. Fixed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ne bih prcao nit setao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 ne bih prcao nit setao Amin. Neko normalan finally Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Smuvao 9 godina stariju ribu, doduse na vece but it's enough for my ego :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 tuzno je shto ima brda tipova 20+ koji iskljuchivo muvaju ribe od oko 16 leta jer starijima ne bi mogli da prodaju svoje zvake Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 u tom ratu nema nevinih na obe strane Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Jao shto sam video sad na svirci jednu slatku, nema preko 17 nikako! Shetao bih je, samo tako! Al' ispod toga, ne bih nikako! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Jel ovo neki split topic ili sta? :) kamo sreće. tuzno je shto ima brda tipova 20+ koji iskljuchivo muvaju ribe od oko 16 leta jer starijima ne bi mogli da prodaju svoje zvake tužno je što ima tipova 25+ koji ne mogu svoje žvake da prodaju ni baba-seri :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 a, pa da to tek Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Na mukama ja ostao sam na mukama bez icega ostavila me je oko mene pijani drugari a ja samo tebe dozivam nema tebe a niko da se javi sto propustenih poziva Tu, tu, tu,... Enivej, ja bih sada jako voleo da kazem kako ne bih shetao ni prc'o nishta ispod 18 ali u realnosti da mi neka namunjena klinkica koja grmi na sve strane pridje, samo bih rekao "REJV!". xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Jebo Da, shetao Ne Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Samo zbog Vitje sam napravio ovaj topic :) Edited June 1, 2009 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Imate 2 vrste riba od 16. godina one koje su natripovane da su ne znam kakve ribe i one koje nisu e te koje nisu mozete lako da odvojite jer iz njihove generacije i vise niko nema muda da im pridje i da resi situaciju, jebao bi verovatno ako sam pijan al ovako ne bi ni prilazio devojci od 16. godina, mislim sta ja imam da trazim sa osobom mladjom 7-8 godina?! Edited June 1, 2009 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 picku sise i dupe !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Kali to svaka ima pitanje je koliko je dobra u tome a devojka od 16 tesko da ima neko iskustvo ili bilo sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ne, zapravo pravo pitanje na temu devojchica je to do koje granice bi ishao, nivo "tolerancije" i koliko su visoki/niski tvoji kriterijumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Kali to svaka ima pitanje je koliko je dobra u tome a devojka od 16 tesko da ima neko iskustvo ili bilo sta. Nisi slep, videli smo dosta pobednica od 16 ili oko 16 godina koje imaju mnogo toga (picku, sise, dupe by Kal1), shto se tiche iskustva u to ne bih da zalazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Pa ja imam 19 godina, mislim da nije toliko strasno kad bi setao ribu 3 godine mladju. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Mirisljavo i mlado dupe sise i pica Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Mislim da je Tihi ovim topikom ciljao na matoriji deo foruma. (: Tebe boli uvo, 16 godina, milina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Pa ja imam 19 godina, mislim da nije toliko strasno kad bi setao ribu 3 godine mladju. ti ne ulazis u tu grupu :D mada opet razlika izmedju 19 i 16 je mnoooogo veca nego 23-20 :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts