Sajro Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 +2 za Nuke. :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 "This video has been removed due to terms of use violation. " Fuck. taman kad sam hteo da kontriram svima i kazem da ih treba gaziti, oni obrisu video i sad ne mogu napamet da kenjam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 уживај... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Evo odgledah upravo, slažem se svima koji su rekli da je prenaduvano, jer sam jelte, prvo čitao vaše komentare ovde, i očekivao sam mnogo brutalniju scenu. Meni je strašnije, iako nisam vernik, što oni tuku čoveka u sobi sa ikonama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Najezio sam se i smorio... "Nema ko da razgovara s tobom, biju za sve, čak i za reč koja im se ne dopada ili preki pogled. Ako ne pokušavaš da bežiš, pričaš roditeljima da ti je sve super, onda ne dobiješ batine, ali takvi su retki. Jednog su prebili zato što je rekao roditeljima da mu se ne sviđa ovdašnji hleb."" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 lepo je ovde shto svi svataju kako treba sa narkomanima i pederima .. samo tvrdo kazhete ? tuzhna si srbijo, na shta si spala Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Evo odgledah upravo, slažem se svima koji su rekli da je prenaduvano, jer sam jelte, prvo čitao vaše komentare ovde, i očekivao sam mnogo brutalniju scenu. Meni je strašnije, iako nisam vernik, što oni tuku čoveka u sobi sa ikonama... Umesto da su ga lepo odveli iza šupe, pa udri. Stvarno nema smisla. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Umesto da su ga lepo odveli iza šupe, pa udri. Stvarno nema smisla. znao sam da se će da se pojavi neki mohi i odgovoriti ovako. Da, bolje da su ga iza šupe odveli, ako već moraju da ga biju, neka to rade po propisu :D ili što bi rekli ''kako bog zapoveda'' :D Edited May 21, 2009 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 smeshno, a .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Nije smešno, ajde da kukamo svi sada... i da krenemo da se drogiramo, da se solidarišemo sa kolegama narkomanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 bravo, pogodio si poentu. ajde josh bisera, otjemo i glad u africi da reshimo tako shtotjemo da uzmemo izmrcvarene male crnce i da ih prebijamo pod izgovorom da ih hranimo bozhijom voljom .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ček, kad sam ja rekao da ih treba tući? Pokušavam jednostavno da kažem da me boli tuki što tuku tamo neke narkomane, što ne znači da podržavam ove retarde što ih biju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 jedno je da te boli tuki, a drugo je bacati komentare "hihi iza shupe, kako bog zapoveda, brutalnije" .. zar nije lakshe da kazhesh da si pogreshio, da je neukusno to shto si prvo pomislio i da tjesh ubudutje razmisliti o tome, nego pokushavati ovako da se izvuchesh .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Umesto da su ga lepo odveli iza šupe, pa udri. Stvarno nema smisla. znao sam da se će da se pojavi neki mohi i odgovoriti ovako. Da, bolje da su ga iza šupe odveli, ako već moraju da ga biju, neka to rade po propisu :D ili što bi rekli ''kako bog zapoveda'' :D Pogledaj ovo ponovo, na njegov post sam odgovorio sa ovim što je tebi zasmetalo. I ti si se istripovao da ja zaista mislim tako. I verovatno je bila moja greška što sam stavio smajlije, da nisam, zvučalo bi skroz drugačije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 uredu je .. koliko su se degenerisale stvari u ovoj zemlji, to nije normalno ja imam problem shto taman kad mislim da sam sve video i da je to to i da mogu da podesim parametre za navikavanje pojavi se suprajz! :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ruska metoda. Inace svi koji rade tu su bivsi narkomani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Перановић: Чврста рука неопходна БЕОГРАД – Протојереј Бранислав Перановић, који руководи Духовно-рехабилитационим центром у Црној Реци код Новог Пазара, изјавио је данас да је кроз тај центар прошло скоро 1.000 људи и да је, с обзиром на врсту зависности, „чврста рука неопходна”. Перановић, који већ шест година води овај центар, каже да „не мисли ништа добро о батинама, као што не мисли ни о ампутацији, али је она понекад неопходна”. „Ми понекад примењујемо силу, наравно, у договору са родитељима, а штићеници су на време упозорени да нећемо толерисати кршење наших правила. Онај ко има наркомана у кући, најбоље зна о чему пичам”, објашњава он за ТВ Б92. Танјуг [објављено: 21/05/2009.] не знам шта да мислим... наркоманима, по правилу, не треба НИШТА веровати. такође, тврди се да се батине добијају само за кршење строгих правила. још, боље да добије батине и буде излечен, него да га тата и мама мазе и да умре за коју годину, упропастивши и животе људи око себе. с друге стране, текст упућује на садизам. а тога се гнушам. не знам шта да мислим. знам само да се још више гнушам помодне душебрижности a la Dali... Edited May 21, 2009 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Super im je tehnika. Useravaju ih od batina dok ne naprave demente od njih, i onda kao, "evo izvolte, više nije narkoman, jes da se sad plaši svoje senke, više nije ni za kakav posao osim gradskog zelenila ili čistoće i nije sposoban da osnuje porodicu, al više nije narkoman!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) ... Edited May 21, 2009 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 ma koja crna tehnika, to je ono "batina je iz raja izashla" mutirano u realnosti. svi se cimaju, ameri, rusi, vakcine, blokatori, hipnoza, klinike, kurci palci .. a mi kako je rekao "kako bog zapoveda", svashta .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Super im je tehnika. Useravaju ih od batina dok ne naprave demente od njih, i onda kao, "evo izvolte, više nije narkoman, jes da se sad plaši svoje senke, više nije ni za kakav posao osim gradskog zelenila ili čistoće i nije sposoban da osnuje porodicu, al više nije narkoman!" Ne ne, kada ga izleče onda ga postave na mesto ovih likova što rade tu i tuku ljude, ma win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Ruska metoda. Inace svi koji rade tu su bivsi narkomani. СТАРИ руски метод. сад дају блок инјекцију од 10.000 долара, па се ти дрогирај до овердоуза... и питање је колико је то успешан метод. мора да се утиче на навике и психу и самодисциплину, самосвест и самопоштовање наркомана да би био заиста излечен. Super im je tehnika. Useravaju ih od batina dok ne naprave demente od njih, i onda kao, "evo izvolte, više nije narkoman, jes da se sad plaši svoje senke, više nije ni za kakav posao osim gradskog zelenila ili čistoće i nije sposoban da osnuje porodicu, al više nije narkoman!" ако слушаш шта ти се каже, ако поштујеш правила - не добијеш батине. не претерујте. уосталом, распитајте се како делују клинике које су последње уточиште очајних родитеља. има их неколико у околини Београда. оне клинике које се специјализују за комане којима није помогао "државни и приватни систем здравствене заштите", у којима раде фини лиценцирани лекари, који сад врте главом на злостављање "јадних пацијената". Edited May 21, 2009 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 jednostavno su dali vlast nekim ljudima koji ocigledno imaju poglede na svet iz svog rodnog kraja (planine i prasume) koji se pritom hvale javnosti sa tim textovima kako su potpuno sigurni da je ono sto rade ispravno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 PRAVDA ZA CRNU REKU!!!!11ONEELEVEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ne ne, kada ga izleče onda ga postave na mesto ovih likova što rade tu i tuku ljude, ma win. uuu matori, kao rotacija, sve se platja, sve se vratja. mora da si neki super struchak matori, samo mi reci jel dok to si smislio na mom si visio ? 1 1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts