Buda_ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ok,ajd jos neke predloge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ok,ajd jos neke predloge http://www.potencija.info Nova dimenzija mushkosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 cosmo disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 cosmo disk to vec ima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 cosmo disk ne pise se tako KOSMODISK, nube :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 pa u originalu je Kosmodisk, slovenacki proizvod :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 vudu stari brisač Gde ima dobra komplet lepinja? zlatiborac, ovde kod mene, pored viktorija stejšna. ima i u čobanovom odmoru u prizemlju koka kola zgrade, al ne znam kakva je. Jesi deb'o pa si na dijeti? :D više nisam, iseko sam se ko car! al još ću, šta kurac, krenulo me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 STER CINEMAS 11070 BEOGRAD, Jurija Gagarina 16 TC Delta City II sprat tel: +381 11 2203 400 E sada koliko je najbolji ne znam, nisam bio. Ali verujem Sa1Nt-u, zvuchi mi kao ozbiljan chovek! xD +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Odlicna je klopa u cobanovom odmoru, ono sto me je najvise iznenadilko je jagnjetina koja je 3 puta bila vrhunski vrhunska (bolja nego recimo u kestenu), a samo jednom onako losa Mada ne jedem vise tamo, poslednji put sam uzeo lepinju sa jajetom, pretopom i trazio sam u nju cvarke. Tada sam shvatio da ne moze to tako. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Dobar je chobanov odmor, samo je skup do jaja :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 bolji je bioskop u ušću (kolosej) od tog u delta sitiju (ster). nema one retardirane stepenice po sredini sale i mračnije je kad se ugase glavna svetla. u delti mi je baš smetalo što diode na stepeništu svetle baš onako jako. jesu to sitnice al kad već od dobrog ima bolje onda valja iskoristiti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 E vidish... Ja sam kasnio na film u Koloseju i falile su mi diode pa sam se saplitao kao nenormalan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Odlicna je klopa u cobanovom odmoru, ono sto me je najvise iznenadilko je jagnjetina koja je 3 puta bila vrhunski vrhunska (bolja nego recimo u kestenu), a samo jednom onako losa Mada ne jedem vise tamo, poslednji put sam uzeo lepinju sa jajetom, pretopom i trazio sam u nju cvarke. Tada sam shvatio da ne moze to tako. Cvarci u tvojim godinama? Ma ajte... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Dobar je chobanov odmor, samo je skup do jaja :D kako bih sada pojeo sendvič iz čobanovog odmora Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Hm, cimati se chak do delte za bioskop je malo hevi Ne znam, meni je i dalje fuckwood najjachi bioskop, kakva je razlika izmedju delte i njega ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 kao kad sprcas i kad apstiniras...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 u takvudu je skoro kao da si evnuh u sultanovom haremu...odlichan film je ispred tebe ali te nesto sprecava da potpuno uzivash, kao npr sto je i meni sa nevelikih 185 tesno (i to ne po shirini, za sve one koji ce da naprave shalu kako sam debeo, kao da ja to ne znam), za noge... ali iskreno, najvishe bih voleo kada bi sredili kako treba sava centar. mnogo sam voleo da gledam iz te velike hale, a za premijeru matriksa sam imao prvi red balkona i to mi je najbolja projekcija u bioskopu ikada It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 http://www.geekologie.com/2009/05/the_wors...st_of_yahoo.php sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ja prednos pak dajem domu sindikata i onim basevima koji mozda nisu nesto kvalitetni, ali ti nije dobro uopste kolko su jaki brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 најбољи биоскоп у Бгу икад је била "Козара". одмах иза њега рахметли "Одеон". ови синеплекси су јад и беда, мала платна, бучни, скучени... нисам био у Ушћу и у Ситију, али ови где сам био су јад и беда. у С.Ц. ме нервирају седишта. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 најбољи биоскоп у Бгу икад је била "Козара". одмах иза њега рахметли "Одеон". ови синеплекси су јад и беда, мала платна, бучни, скучени... нисам био у Ушћу и у Ситију, али ови где сам био су јад и беда. у С.Ц. ме нервирају седишта. pa,zato i imas takvo misljenje :) ne znam,kad se otvorio tuckwood,bio je najjaci bioskop ali je problem sto ga od tad nisu renovirali nesto i to je sad malo,usrano i skuceno. roda se renovirala isto i extra je,moze lepo da se gleda. ali ster je najbolji,realno. nisam jos bio u uscu uopste,ali i nemam neku zelju pored delta grada :) a cak sam primetio da sam redovnije poceo da idem u bioskope od kad se otvorio delta siti. gledao sam skoro sve sto ima na repertoaru,osim onog ''hotel za pse'' :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 bio na fudbalu,lepo smo danas igrali,bas bilo kul. Sad malo da izblejkam sa devojcicom,pa veceras malo strebenzy... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 stija/margi/nemke=1/1/1 nema prodaje :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 koja si przenica:P :* sutra u dogovoreno vreme:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts