nikita_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Jebo teretanu, sklekove i sva sranja kad ne mogu da otvorim ves masinu. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 jebala vas mechka i znak! Tako je, Nissan Micra je zakon :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Kafana "Korcagin" ,ima ftw kajsiju a i dobra je atmosfera.Nalazi se iza Teatra T,ili ti iza Vise poslovne. http://www.beoclick.com/f/Turizam-i-ugosti..._Pavle_Korcagin kako sam ja voleo tu kafanu, al pre 3 godine, sad nemos mideti ni jednog matorca sa novinama, ebeni fenseri sve isterali... izgubila je po meni neki smek koji je imala.. radi svakim danom sem nedelje, obicno je ziva svirka, al moras da rezervises pogotovu ako vas 10 ima... ako nisi bio lepo ces se provesti, alkohol je prilicno jeftin i da, kajsija i dunja su ftw !!! kontaj da banete oko 8, do jedno 2 da ce vam biti ludo , ludo !!! muzika je ok, 2 lika gitara, otprilike koliko se secam 3 tematske celine sviraju, poslednja narodnjaci gde ribe polude i skacu na stolove.. e i imas dobro mesto za sprc, kad ides ka wc-u, na pocetku hodnika imaju stepenice sa leve strane, popnes se gore, ima neka sala za konferencije i to..prazna.. :P edit: typo + znam da sam kasno javio, ebga Edited June 7, 2009 by depresSed We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 jebala vas mechka i znak! Corey ti ga obori pa cemo zajedno da ga shutiramo dok je na zemlji! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 bio sa ortacima na basketu na tzv planinarskom domu, duboko u brdima :)) predobro za basket....sveze, priroda + reflektori Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Pola sata sam po sobi jurio OGRMONOG skakakvca da ga isteram napolje, skace on, skacem i ja :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ovog leta nista od arbajta u faterlandu. Milina sto cu moci konacno da se odmorim i da se opijam svaki dan(i da ne prcam), al' zao mi novaca. Mada, nije sve u novcu, ali je jebeno lakse sa istim. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Vidi i kafanu Majdan, na Bulevaru tamo jebem ga, 5-6 stanica tramvaja posle Vuka... Od mene +1 za ovo, odlichan lokal, super atmosfera , zivim na 100m od njega ,pa svratite i do mene :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Automobusomobil. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 koji bofl rofl dan, koji se zavrshava, umesto da bude kul, sa slushanjem krimi pricha i toga da cheda trchi na traci u teshi ko lud .. bozhe svashta Corey ti ga obori pa cemo zajedno da ga shutiramo dok je na zemlji! al si hrabar matori! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 kao ucio nesto malo,bzvz,u sustini ne znam ni ja sta sam citao...mogu reci,uspesno je bilo! :D idem da probam da napisem neki rad,pa da spavam...mada kontam da nemam koncentracije ni za sta,pa cu odmah na kunt :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 edeste Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Udavio mi se drugar danas na jezeru :( Decko neplivac skliznuo sa pedaline a ljudi cirkaju pice i gledaju kako 2 klinca pokusavaju da ga izvucu iz vode kao da gledaju Holivud uzivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 bio sa ortacima na basketu na tzv planinarskom domu, duboko u brdima :)) predobro za basket....sveze, priroda + reflektori Umesto da si u Novom Selu kod burazera na seoskoj slavi da SPRCAS seljanke :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Dobro jutro radni narode :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 nishta nisam spavao, a treba da idem u akciju. dojaja :( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Ucim... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 juche svadba. veselje, radost i preslano pecenje od kojeg sam pojeo jedno parche....a od danas trka za vizu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Udavio mi se drugar danas na jezeru :( Decko neplivac skliznuo sa pedaline a ljudi cirkaju pice i gledaju kako 2 klinca pokusavaju da ga izvucu iz vode kao da gledaju Holivud uzivo... au jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 strasno... Dobro jutro... ponedeljak...velikom kasikom...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Tako je, Nissan Micra je zakon :D nissan u svakom slucaju ;) anyway otprilike da sam nashao u mojoj shabaji ko ce da mi sredi ovo. najskuplji je ali svi kazu da je i najbolji sladja mi skuvala kafu, milica moja, plavushica sa breskvicom umesto guze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Izgleda da cemo svaki dan da citamo kako G u stvari ima neku dobru ribu i kako je on mnogo voli, bice na kraju fora ko sa Leshkom :)) Samo ne mogu da skontam da li se zove Sladja ili Milica ? :D In the other news, jedva sam ustao, i sad moram duchim Radujem se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ja sam skontao da je slađa sekretarica koja ga masira i koju tali u ostavi za metle, a u beogradu ima neku ribu koju šeta :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 PETAAAAAAAAAAAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ovaj ivan kao kgb :D sladja je sekretarica ljudi moji, prva radnica koju sam ja zaposlio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts