Sajro Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 :( evo editovatju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 shto kaze daki i kondomi, lekovi, cvike, mp3, usb, dokumenta, ja josh i fotoaparat, tampone, labelo, karmin.... a i deshavalo mi se vishe puta da mi ispadnu cigare iz dzepa kad ih nosim, a kljucheva imam toliko da bi se bash nabudzilo kad bi ih u dzep stavila imash i one male rancheve ko shto ja imam (ako se secash), a te bubreznjache ili kako vec su same po sebi nezgodne jer se nose u ruci, tj shta koji djavo ruka stalno da ti je zauzeta isti fazon ko kesu neku stalno da nosish sa sobom nije isto kad zensko nosi torbicu i kad mushko nosi torbicu, pogotovo ako je mushko gejmer :D onda mu treba samo ranac kad ide na turnir da ponese slushke, tastaturu i mish :D ende ja nosim markicu, mp3 player, telefon. sve stane u dzepove, sprcam kod mene skoro uvek, kondomi stoje u fiJoku da mi lizesh djoku, kola trenutno nemam, a u stanu stalno neko bleji, a i da ne bleji shta koji moj da zakljuchavam kad ce Oni da zalaje i ko god udje ima i da izadje :D, a realno i mrzi ljude da se penju na 4 bez lifta :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 jbg ko jednom proba sa torbicom nekom, retko kad se vraca na trpanje po dzepovima ali zato kupis neku normalnu torbicu, cat or something... je posto se nikad ne smirujem, ne znam bash gde cu spavati, sve svoje sa sobom nosim, usb hdd, flash, cigare, 2 moba, svezanj od 15 kljuceva, kljucevi od kola, novchanik sa dokumentima, ipod, slushke, naocare za sunce, pljoska :D ... josh samo rezervne gace i da me svet vidi... isto tako i kola su mi puna potrepshitna svakodnevnih :D chovek nomad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 jbg ko jednom proba sa torbicom nekom, retko kad se vraca na trpanje po dzepovima ali zato kupis neku normalnu torbicu, cat or something... je posto se nikad ne smirujem, ne znam bash gde cu spavati, sve svoje sa sobom nosim, usb hdd, flash, cigare, 2 moba, svezanj od 15 kljuceva, kljucevi od kola, novchanik sa dokumentima, ipod, slushke, naocare za sunce, pljoska :D ... josh samo rezervne gace i da me svet vidi... isto tako i kola su mi puna potrepshitna svakodnevnih :D chovek nomad! Gde si maude nisam te prepoznao. Zasto ljudi misle da se svet vrti oko njihovog vidjenja istog. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Taj fazon, ne mora da znaci ako ne nosim nista sem moba, dokumenata i kljuceva - u dzepove, ako vec imam nesto reda velicine diska - torbica, za sve vece - ranac Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Zasto ljudi misle da se svet vrti oko njihovog vidjenja istog. Ne mogu da verujem da ti ovo izgovaras, matoree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Ne mogu da verujem da ti ovo izgovaras, matoree. Ne mozes da verujes jer si glup da skapiras. Napravi razliku izmedju nametanja i definisanja misljenja. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Znam razliku, ti nameces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Znas kurac, u oba smisla. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kako ne bih znao kad sam morao da ti predocavam, tj predustujem isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 i look more manly then you, biatch! O RLY? » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Virtus.pro Sa1Nt + fatal1ty trojke ste :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Ne mogu da verujem,Sejnte ti si moj novi idol :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Sejnt stara kajla quakea 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 ME>GRUJA salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 kali siso, opet u cevanicu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Slika sa turnira Jbg, bas tad su se setili da se slikamo a nisam obukao majicu :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 dobri ste, dva dana ste treshtali ali koliko vidim i chujem niste napravili neko sranje :) gg :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 zasto sanja nije pile? :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Zato shto je kokoshka. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Jbg, bas tad su se setili da se slikamo a nisam obukao majicu :( Ovako izgledas kao Vasa Mijic :)...libero... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Zasto Sanja igra fudbal? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Ni meni nije jasno zasto je Sanja dobila majicu, verovatno se ucepila ali sta cu ja, nisam ih ja stampao :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 IGRA FUDBAL A IMA SISE :O Ne igra, ona im je podrška iz kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 daj, ponavljash se :] <edit> hahaha dobili ste iznenadjenje, krukova jebena glava ispod chepa! :)))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts