MaudDib Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 meni je problem shto onda poshto sam bash u tom predelu mrshav izgledaju svi ti dzepovi nabudzheno .. jedino da nabavim tanji mobilni i tanji novchanik :] a onda opet nemam mesta za 2 para cvika :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 e ne znam sve te mushke torbice su mi uzas, al opet ne znam gde oni shto ne nose nishta stavljaju novchanik, telefon, kljucheve itd. al te shto se nose u ruci :( ja bi se smorila ko lesh da moram tako u ruci da nosim sve vreme ranac rula ранац је превелик за тако мало ствари. закон су педеруше ("бубрежњаче", "елеганци педеруше", "топломерке"...), само што су дискутабилне са стилског становишта. иначе су мајка мара. и то само лети, јер тад нема довољно џепова. зими се има довољно џепова за сва документа, пљуге, кључеве, новчаник и сл. обожавам џепове. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 ako ti tako kazhesh :] dobro je shto onda nisi kachio slike iz tog perioda! to ti pricham ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 (edited) pa ono, treba ti novčanik, mob i ključevi, a farmerke imaju pet džepova. Kondomi ako ces da sprcas, cigare + upaljac, dokumenta (pogotovo ako vozis; ne nosim novcanik, to je gej), zvake, lekovi (meni trebaju non-stop u ovom periodu zbog alergije), flash (ne mozes nigde bez flasha), vrlo cesto indeks (na fax). Nije to bas tako Ivane_.. Zimi neces imati dovoljno dzepova za sve ove artikle, a kamo li leti. Edited May 19, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Trebao si i ti da stavis onakvu torbicu kao onaj onda. novcanik gej lol... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Pa bre, troluje ko po obicaju. Ili sto je isto moguce, nosi one uske zenske pantalone. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 pa ono, treba ti novčanik, mob i ključevi, a farmerke imaju pet džepova. Realno. Ja sad i u sorcu drzim sve opusteno u 2 dzepa. Jedino ako krenem da trzim drzim mobilni u ruci :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Pa drzis sve opusteno kad imas kljuc od stana i kartu za bus. Torbica/tasna/pederusa je realno neophodna (ranac je malo glupo nositi u nekim prilikama) i prakticna. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Trebao si i ti da stavis onakvu torbicu kao onaj onda. novcanik gej lol... Imam onakvu samsonajt crnu kakvu je Drale okacio, ali cu verovatno uzeti onakvu belu preko ramena u Lacosti (samo je cim sto je 5000 ali ok) ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Sta je to za vas novosadjane Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 To je jako puno, ako ode na snizenje, kupujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 A za patike si dao? A za noc koliko potrosis? Dnevno spalis koliko pakli cigara? A sminka i kozmetika? Moze da se ustedi nego ti hoces neko da ti kupi to, pecas za sponzora na RuR-u a? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Kakvu torbicu kod čajniza sam kupio za 200 dinara, traje godinu dana mala a stavim sve što mi treba, milina. Jebe mi se da li će na njoj pisati NIKE ili PUMA... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Kondomi ako ces da sprcas, cigare + upaljac, dokumenta (pogotovo ako vozis; ne nosim novcanik, to je gej), zvake, lekovi (meni trebaju non-stop u ovom periodu zbog alergije), flash (ne mozes nigde bez flasha), vrlo cesto indeks (na fax). Nije to bas tako Ivane_.. Zimi neces imati dovoljno dzepova za sve ove artikle, a kamo li leti. kondome ionako ne smeš držati u džepu, ko ti jebe mater što si pušač, dokumenta ostavi u kolima, a za ovo ostalo si se israo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 ранац је превелик за тако мало ствари. закон су педеруше ("бубрежњаче", "елеганци педеруше", "топломерке"...), само што су дискутабилне са стилског становишта. иначе су мајка мара. и то само лети, јер тад нема довољно џепова. зими се има довољно џепова за сва документа, пљуге, кључеве, новчаник и сл. обожавам џепове. shto kaze daki i kondomi, lekovi, cvike, mp3, usb, dokumenta, ja josh i fotoaparat, tampone, labelo, karmin.... a i deshavalo mi se vishe puta da mi ispadnu cigare iz dzepa kad ih nosim, a kljucheva imam toliko da bi se bash nabudzilo kad bi ih u dzep stavila imash i one male rancheve ko shto ja imam (ako se secash), a te bubreznjache ili kako vec su same po sebi nezgodne jer se nose u ruci, tj shta koji djavo ruka stalno da ti je zauzeta isti fazon ko kesu neku stalno da nosish sa sobom oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Najbolje je nigde ni ne izlaziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 who needs reasons when you've got pajdo? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 jeste, onda sve mozes lepo da rasporedis po policama pod uglom od 90 stepeni u odnosu na zid. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Duvajte ga, nije moja gajba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 (edited) kondome ionako ne smeš držati u džepu, ko ti jebe mater što si pušač, dokumenta ostavi u kolima, a za ovo ostalo si se israo :D Dokumenta moram sa sobom jer sam par puta bio zaustavljen i nisam imao dokumenta jer su ostala u drugim kolima. Ko mi jebe mater, i idiot sam sto sam pusac, ali sam pusac.. Eto vidis :D Evo otvorio sam torbicu i jos sam nasao garanciju od guma, Erste karticu, neke uplatnice i neke papire sa lekarskih pregleda.. Bahh Edited May 19, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Duvajte ga, nije moja gajba. s' kim si takav si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 u jbt koliko vi stvari nosite sa sobom. ja ni lichnu kartu ne nosim, lulz. kljucheve & mob. to je to. :) kada, ^^, izadjem napolje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 šta će ti lk kada se šetaš po kući ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 ahaahahahahahahahaaha brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts