Dule_smor Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 jbt mrzim vas.Obrishite forum i sajt,molim vas.KAKO VAM JE DO JAJA!!!! tjiro ili reki, ko je gruji ukrao akaunt:) niste valjda pili ovo sa pivom, ludaci :D pa zato su svi i peglirali posle, ja sam lepo samo dunju i vops, tvoju radzu sam samo probao da ispostujem:) btw, ladno se nismo slikali na adi! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 g, dobijas samar od mene cim te sretnem, majke mi.... sta se desilo sa tvojom radzoom? niko normalan ostao nije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ok, ti u tom slucaju, po starom srpskom obicaju, dobijash noz pod grlo sta se desilo, zelim full report :) samo nemojte da kukate ako ste eksirali radzu, ili je mesali sa necim... to ne ulazi u garanciju :D delio sam radzu po zurkama, rodjendanima i sl, pili su je razni tipovi alkosa, ovaj niko se nije zalio :| samo traze jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Desilo se sve sto se može desiti otprilike ;) Odlična ti je rakija, svaka čast. Ja sam mešao nju i dobru dunju i bilo je totalno ok sto se tice glavobolje i muke, nije bilo ni jednog, a ubio sam se ko dule u podne You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 ti nam nešto pričaj, karzane! @kalimero: pro slike stvarno, gj :) a ne realno,svasta sam prosao sa vama rurovcima i stvarno vas sve puno volim i gotivim i obozavam i onda mi je krivo kad vidim ovako nesto a mene nema :* gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 дај бре грујо, ударај по хејту а не ово. шта ти је, кога то готивиш, Ивана Нафуренковића ? brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 bravo Vudu :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Mali off, u moje vreme da je bila reklama gde deran prica kako je imao 2 keca (pa jos i iz matematike), tvorac reklame bi bio sankcionisan You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 ok, ti u tom slucaju, po starom srpskom obicaju, dobijash noz pod grlo sta se desilo, zelim full report :) samo nemojte da kukate ako ste eksirali radzu, ili je mesali sa necim... to ne ulazi u garanciju :D delio sam radzu po zurkama, rodjendanima i sl, pili su je razni tipovi alkosa, ovaj niko se nije zalio :| samo traze jos \o/ ne ne, po starom obicaju, ja donosim svoju sljivu, pa da procenimo cija je bolja!! :) uglavnom, svi smo se porazbijali i poizbacivali sve iz sebe.. al da smo stoke, stoke smo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 za gruju srce, a za tibora kriv kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 \o/ ne ne, po starom obicaju, ja donosim svoju sljivu, pa da procenimo cija je bolja!! :) uglavnom, svi smo se porazbijali i poizbacivali sve iz sebe.. al da smo stoke, stoke smo :D jebem mu misha, zar nije greota izbacivati sljivovicu tako neprirodnim putem :P merenje shljivovice je uvek dobrodoslo :D hocesh onu od 30 godina, od 20 ili samo od 9 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 OCEMO SVE HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 marko kon stajling sa subotnje zurke It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Dok kali uziva na moru,ja brchkam noge u lavoru! :P ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Jel to perika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs194.snc1/6530_1184324172879_1371484559_518540_5696533_n.jpg[/img to je to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Kako je vama svima do jaja. GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Dok kali uziva na moru,ja brchkam noge u lavoru! :P http://i95.photobucket.com/albums/l143/unk...05674_30593.jpg matoree, tesko da je ovo lavor!!! bolje je tebi nego kal1ju :D::D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 marko kon stajling sa subotnje zurke sta je ovo niko ne pita ko je ova riba ?:D svi je znaju ?! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 I zashto se Milic na svakoj slici puci?! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 to nije pućenje brate, to ti je rejv izraz lica kada te pogodi stvar :))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Mene više interesuje zašto je ova riba toliko slatka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 VAT DA FAK VUDU !?!?! :OOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts