voodoo_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Mene više zanima odakle mu pare da ide u Majami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 pa nisi ti pusio, ti si se zajebavao... 2 pakle dnevno, jos kad se igra dota i vise.... I to davidov klasika... Iskreno nije bilo toliko tesko, kapiram zato sto nisam puno pusio, ali eto... I dalje kad gledam film pa neko zapali ili blejim u kaficu malo mi fali da zapalim, ali malo razmislis i to je to... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 dobro de vratio sam se pre 2 ipo meseca, i bio sam i u mexicu (cozumel) radio sam na brodovima Enchantment of the seas i Celebrity Constellation :) a ipod sam prodao kad sam se vratio :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 navucite se na pajdo svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 ja to pricam poslednjih 20.000 postova. dodirni me, sveti čoveče. video sam svetlost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 ja to pricam poslednjih 20.000 postova. A ovih 136 matori?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ovde pishe 89? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 e da provalila sam i ja da uz neke aktivnosti vishe pushim neke manje najvishe kad pijem pivo, shto pretpostavljam svi.. onda shto se kompa tiche: igranje igrice>net>gledanje filma/anime najmanje pushim kad chitam knjigu tako da oni koji hotje da smanje/prekinu recimo trebalo bi da cheshce rade ono pri chemu manje purnjaju kapiram Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Onaj topic o zaverama smo okrenuli bili na ovu temu pa da se ne ponavljam, samo cu reci da je dobar potez shto si obelodanio ovde da ostavljash cigare i ispo bi pizda realno da sad odustanesh u ochima forumasha :) Eto sad imash josh jedan motiv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 pa sobzirom da se ne javlja neko vreme verovatno je u oblaku dima opet :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 1, 2009 Author Report Share Posted May 1, 2009 Ne javljam se jer sam se razboleo i izbegavam ovaj topik i bilo kakvo dodatno razmishljanje o pljugama - takoretji u najvetjim mukama sam ovih par dana, chak ni prekomerno gledanje fap klinkica na Fejsu ne pomaze jedino o chemu mogu da razmishljam je sweet sweet nicotine. Ozbiljno razmishljam o Krukovoj/Ivanovoj ideji, da se navuchem na vetje zlo da bih zaboravio na pljuge. Pazi kada se budim na svakih sat-dva, shetam po stanu polu-budan i pokushavam da nadjem pljuge koje nemam. Eto... jebem ti zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 realno ako pogledash imash sve shto ti treba da prestanesh, ako je sve tako kako prichash vidish i sam koliki si rob :| a i zombie :D cmon Sajro keepi it up!!! nemoj da se predajesh! :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Brate Ciro ako ne preuvelicavash onda morash pod hitno da ostavish pljuge. Ako vec hocesh da budesh neciji rob bolje nadji neku seksi domino ribu, a ne pljuge zbog kojih ce ti smrdeti iz usta i biti loshe... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Ne javljam se jer sam se razboleo i izbegavam ovaj topik i bilo kakvo dodatno razmishljanje o pljugama - takoretji u najvetjim mukama sam ovih par dana, chak ni prekomerno gledanje fap klinkica na Fejsu ne pomaze jedino o chemu mogu da razmishljam je sweet sweet nicotine. Ozbiljno razmishljam o Krukovoj/Ivanovoj ideji, da se navuchem na vetje zlo da bih zaboravio na pljuge. Pazi kada se budim na svakih sat-dva, shetam po stanu polu-budan i pokushavam da nadjem pljuge koje nemam. Eto... jebem ti zivot. pa rekli smo ti da ce biti tako, ajde, ajde, nemoj da budes cka i lepo izdrzi krizni period. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 zapali cigaru i upucaj se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 e da provalila sam i ja da uz neke aktivnosti vishe pushim neke manje najvishe kad pijem pivo, shto pretpostavljam svi.. onda shto se kompa tiche: igranje igrice>net>gledanje filma/anime najmanje pushim kad chitam knjigu tako da oni koji hotje da smanje/prekinu recimo trebalo bi da cheshce rade ono pri chemu manje purnjaju kapiram Seeeeeeeeksssssss 24/7! Odlichna ideja...sad samo harem da napravim Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 heeeh, a ona chuvena pljuga posle sexa eeee.... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 heeeh, a ona chuvena pljuga posle sexa eeee.... Zato 24/7 :) bez prestanka ^^ da ne dodje do toga xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 sajro si ziv??? Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 heeeh, a ona chuvena pljuga posle sexa eeee.... Ovo sam zaboravio, sada moram opet da propushim - nema mi druge alternative! sajro si ziv??? Ako se moje trenutno stanje moze nazvati zivotom - jesam, kao, valjda. Venem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Matere mi. Jos pogotovo ako si zadihan sav i uzmes pljugu na onako rasirena pluca koja 'stragluju' da dodju do vazduha. Bssshh.. Posle kenjanja i hrane najbolje sedne pljuga, realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Neko je spomenuo knjigu, pa evo ko hoce da proba.... http://rapidshare.com/files/228419683/Alle...tati_pusiti.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rising Sunce Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ja sam pusac 6 godina, al' ne pusim mnogo, otprilike 5-10 cigareta dnevno, retko kad vise. Al' ne znam dal' bih mogla da se odreknem - pre par meseci sam nesto bila bolesna, kasljala nenormalno, al' bez cigara sam izdrzala tipa 5 dana, sestog sam vec zestoko krizirala, bila u fazonu 'moram da zapalim'... tako da stvarno ne znam kako cu kad dodje vreme da totalno batalim cigarete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 A koliko godina imas :D? Ja imam veci problem da shvatim kako neko moze da krene da pusi,. za drogrianje cak mogu i da shvatim Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts