GibanicA Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 i pederi su ljudi.. a film obecava u ss Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Realno. I svaki put kad u'vatim na TV-u neki nas matori film, obavezno gledam, ma koji put, i uvek me odusevi. pre neki dan je isho tri karte za holivud ... film je genijalan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 A relano u poedjenju sa zlatnim dobon nase kinematorafije je los. Pa onda nek vide deca sta propustaju :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 pre poganih 90ih, domaca kinematografija je bila raame uz rame sa evropskom kvalitetnom. A tu veruj mi ima sta da vidis sooo qft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Ok, iskustvo moje i vashe sigurno nije isto i to nije upitno. Ali recimo meni 3 karte za holivud se ni malo ne svidja film, odnosno njegova koncepcija. Kako film dalje odmiche sve mi se manje svidja, ali kraj je mnogo dobar, odnosno izvlachi svu tu zbrku (ako me razumete). I generalno se meni ti filmovi ne dopadaju jer imam potpuno drugachiji ukus, shto opet ne znachi da su ti filmovi loshi. Jednostavno meni se ne svidjaju. Ne svi ali vetjina i to je to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 26, 2009 Author Report Share Posted April 26, 2009 Sad ce na pinku neki sa Stivem Sigalom, pop some corn! nhf :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Deluje ok, videcemo kad izadje... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ok, iskustvo moje i vashe sigurno nije isto i to nije upitno. Ali recimo meni 3 karte za holivud se ni malo ne svidja film, odnosno njegova koncepcija. Kako film dalje odmiche sve mi se manje svidja, ali kraj je mnogo dobar, odnosno izvlachi svu tu zbrku (ako me razumete). I generalno se meni ti filmovi ne dopadaju jer imam potpuno drugachiji ukus, shto opet ne znachi da su ti filmovi loshi. Jednostavno meni se ne svidjaju. Ne svi ali vetjina i to je to. Ok i to treba poštovati. Svak ima svoj ukus. Ali ima malo u opštoj kulturi ako razumeš šta želim kasti :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 pre neki dan je isho tri karte za holivud ... film je genijalan :) to je film iz 93. on ne moze da valja a film ce biti sranje cim se pojavljuje nikola kojo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 argumentacija ti postaje sve bolja, dzi tri karte za holivud je odlican film ona scena kada dobri komunista Ristovski upada u isokpanu grobnicu na groblju u kojoj seljani shtekaju svinje je urnebes \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 argumentacija ti postaje sve bolja, dzi tri karte za holivud je odlican film nisam bio ozbiljan, neko je pomenuo da je sav tresh snimljen u 90im, izvini sto nisam stavio smajli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 a film ce biti sranje cim se pojavljuje nikola kojo Jel i ovo ironija, ili? Ozbiljno pitam :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 btw meni je 'tito i ja' predobar film (92. godine)...do jaja je scena kada mali drzi govor ispred titove kuce u kumrovecu '...vishe od tebe volim dzoni vajs milera u ulozi tarzana, i garija kupera u svim ulogama...' tudja amerika je do jaja isto(tih godina negde isto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Jel i ovo ironija, ili? Ozbiljno pitam :-)) to vec nije bila :P ne podnosim tog zadrilog lika koji je poodavno prestao da glumi, a vec poodavno je prestao da bude kul sa svojom svinjskom facom no nebitno, leptirici tralalala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 to vec nije bila :P ne podnosim tog zadrilog lika koji je poodavno prestao da glumi, a vec poodavno je prestao da bude kul sa svojom svinjskom facom no nebitno, leptirici tralalala Ne znam, ja ga gotivim. Po mom misljenju, jedan od nasih genijalnijih glumaca. Imamo mi pun kurac dobrih glumaca i dan danas, casove predavanja mogu da drze celom Bolly/Hollywoodu. Tipa Bjelogrlic, S. Todorovic, Kojo, Glogovac, Gutovic , kao i ovi novoji sto se mogu videti po RTS serijama, kao i u Rodama. Ne znam, obozavam nas film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 kojo i gluma, poodavno ne idu zajedno, a i bjelogrlic se malo samo sa rodama izvukao glogovac gutovic i todorovic su 3 klase iznad ova dva giliptera :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Za osobe koje tvrde da su nasi filmovi njesra :D http://www.imdb.com/chart/comedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Lista je totalno kompetentna! Kad samo pomislim koliko sam smehosuza prolio od grohotsmeha gledajuci ameliju pulen! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Lista je totalno kompetentna! Kad samo pomislim koliko sam smehosuza prolio od grohotsmeha gledajuci ameliju pulen! E vidis, mogao bih to da odgledam! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Lista je totalno kompetentna! Kad samo pomislim koliko sam smehosuza prolio od grohotsmeha gledajuci ameliju pulen! Taj rad. Mislim Balkanski shpijun je komedija ? Pa vishe sam se smejao gledajutji Nebesku udicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 GDE JE TU NA LISTI KENGUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 Taj rad. Mislim Balkanski shpijun je komedija ? Pa vishe sam se smejao gledajutji Nebesku udicu. LoL???! Mozda se ~2minuta ukupno nisam smejao gledajuci Balkanski Spijun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Dobro bre daki, tebi ne treba mnogo da te usreci. KOJOTEEE. :)) Znam da je komedija, ali shta je smeshno shto psihichki poremetjeni manijak zakljucha narkomana misletji da je shpijun. Opet ona ista pricha, nije ni bitno, ja sam glup. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts