Pipboy Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 Nema druge, probao sam ovo uputstvo, ali izgleda da je igra steam install only. I jel moguće da imaju takav servis koliko već godina, i da ne može da se ljucki bira putanja??? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 ne mogu igre u odvojen folder, moraju tamo gde ti je stim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 Serem im se u sistem. Posle se čude što ljudi skidaju pirate... Do sada bih pola igre prešao sa piratskom verzijom. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Zapravo je krajnje prosto. Ako nemaš Steam, instaler sa diska ga instalira, upali ga, pusti instalaciju iz njega i onda Steam vuče podatke sa diska, a potom sa interneta da se apdejtuje (i taj poslednji korak traje sto godina :S ) Ako imaš Steam, instaler sa diska ga upali, pusti instalaciju iz njega i onda vuče podatke sa diska, a potom sa interneta da se apdejtuje. Ono što je bitno je da ne mešaš original Steam nalog sa piratskim Steam igrama koje se oslanjaju na Steam klijent, kao što su recimo pojedine verzije Half-Lifea 2, Razorov Modern Warfare 2 i slično, jer Valve oće da banuje legalne naloge kad provali da se nešto muti. Ako igraš obične krekovane Steam ripove koji se samo raspakuju i igraju, onda ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 (edited) Ma kapiram ja to u potpunosti, samo mi je suviše mi to one-klick-no-hedejk-friendly rešenje, mislim, kome tako odgovara nemam ništa protiv, ali trebali su da ubace i klasičnu opciju za instalaciju (kad se taj Steam već trpa gde ne treba, ako imam original diskove, normalna instalacija i onda bezbolno dodavanje igre u Steam, za download igara je sasvim ok). Ovo za naloge znam, ovo je prvi original koji imam za steam (imam i orange box, kupio u Merkatoru lol, al ga još nisam turio), thanx anyway. E, i pitanje: Piše u igri da bih trebao da otvorim nekakav NAT na ruteru, evo i sajta (koji ne objašnjava ništa, naravno) http://www.infinityward.com/nat.php Kako se to radi? Edited November 19, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Nisi svestan koliko nam tvoje misljenje znaci. znam zato i kazem.... aj nubici igrajte ovo govno od coda6 i srecno vam bilo ... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 neka si im reko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Presao igru , sve reci hvale , predobro uradjena !!! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 ovaj frubi je bash fejlovo lajf Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 E, i pitanje: Piše u igri da bih trebao da otvorim nekakav NAT na ruteru, evo i sajta (koji ne objašnjava ništa, naravno) http://www.infinityward.com/nat.php Kako se to radi? Morash portove da otvorish na ruteru, tako da ces se jebati sa time ko ja ako ne znash kako se to radi Idi negde na pocetak ovog topica i pogledaj one screen-ove sto sam ja stavio, i te parametre unesi u settings-u rutera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 * UDP 1500 (outbound only, no forward needed) * UDP 3005 (outbound only, no forward needed) * UDP 3101 (outbound only, no forward needed) * UDP 28960 (inbound/outbound, must forward to act as a multi-player host, but no forward or inbound traffic needed to find and join games) http://portforward.com/ - ovde nađi uputstvo za forwardovanje za tvoj ruter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 Hvala, probaću ovo kad dođem kući. Juče sam nešto prčkao po ruterovim podešavanjima, jebem li ga, tamo nemam nikakvu NAT opciju (a pratio sam i uputstvo za isti model samo drugu verziju rutera (moj je V2, a za taj ne prave firmwareove više, izgleda)), probaću sa ovim. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 ja ne kapiram ovaj steam, svaki put kada se ulogujem dobijem poruku kao popup da su me tri prijatelja addovala, a ja na listi imam samo eyela... kako to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 22, 2009 Author Report Share Posted November 22, 2009 Ja mislim da to znači da si ti na njihovoj listi, a kad ti pošalju invite na četovanje, onda ostaju i kod tebe registrovani (valjda). Meni se dešava da prilikom prvog meča koji pokrenem u toku dana, cela igra jednostavno stane na par minuta i posle se otkoči i radi normalno nadalje, valjda skrnavi steam apdejtuje nešto "na suvo", dok traje igra, not cool. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Pre nego što upalite igru, idite u File > Check for client update da vidite da se ne apdejtuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 @G!!! izbaci ti poruku da su te addovali, ali ti moras da ih prihvatis... desni klik na ikonicu steama, ides na friends npr i u vrhu ispod svog imena kliknes na kontrol panel...kada ti otvori nov prozor, imas one "jezicke" i kliknes na invites i onda vidis sta ces :) Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
diab0lic Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Presao igru , sve reci hvale , predobro uradjena !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 ja ne kapiram ovaj steam, svaki put kada se ulogujem dobijem poruku kao popup da su me tri prijatelja addovala, a ja na listi imam samo eyela... kako to :) ahah desni klik na steam pa ides community pa ce ti izbaciti tamo invites. :D ili kad te dodaju klikni na prozorcic taj :D a uskoro cu duzmem orig pa se igramo :D, jbg nadao sam se da moze coop sa piratskom verzijom xd Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ahah desni klik na steam pa ides community pa ce ti izbaciti tamo invites. :D ili kad te dodaju klikni na prozorcic taj :D a uskoro cu duzmem orig pa se igramo :D, jbg nadao sam se da moze coop sa piratskom verzijom xd to je to, mogli su to i jednostavnije :) fala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Kako smo pipboy i ja juce opeglali spec ops, totalni smo specijalci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 evo i ja presao SP, sta reci kratko ali slatko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 23, 2009 Author Report Share Posted November 23, 2009 Kako smo pipboy i ja juce opeglali spec ops, totalni smo specijalci Ne da smo peglali, nego nisu znali gde su... Jednom predator raketlom 10 terorista, ihhaaaa Da igra ima samo Spec Ops bila bi vredna kupovine originala, mnogo dobro urađeno. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Jbm ti ff... Double post.. Edited November 23, 2009 by Kshaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Dali moze spec ops da se igra bez originala nekako? Edited November 23, 2009 by Kshaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts