VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Sviđa mi se što je nebo plavo ofarban i što ima veliki retrovizor. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 lol,žena! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Koenigsegg Quant Koje ludilo... Dobra ideja, ali nije uopste finaliziran auto... ono, maketa je, nista na njemu ne radi... niti postoji zapravo. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) mitsu mi nije toliko ruzhan, mada deluje kao nesretna kombinacija BMW izete i nove bube.... Pritom meni lično svi AM automobili su manje-više ružnjikavi, ali daleko od toga da ga ne bi kupio kad bi imao para. :) a zasto bi ga kupio onda, ako ti je ruznjikav? Sigurno ne zbog motora, jer v12 iz Astona i v12 iz ferarija su potpuno "isti" posto nikada nece da se iskoriste ni do 30%svojih mogucnosti. isto vazhi i za lambo, kunigzeg, itd... 99,9% super automobila sluzi da se provozaju francuskom rivijerom pri maks brzini od od 120 na sat ili mnogo sporije i zato je kod superautomobila najvazniji eksterijer i enterijer... Edited March 6, 2009 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 U got the point there but... Kad sam rekao "ružnjikavi" nisam mislio da su sad "omfg sranje ne bih ušao u taj auto, niti kupio da imam te pare". Pritom sam hteo da istaknem činjenicu da valjda kad kupuješ auto, ne gledaš samo da li je lep ili ne, osim ako nisi površan ili si neki razmaženko pa ti se može. AM je stil, staž, ukus, tradicija, sportski i elegantan sa vrhunski izrađenim enterijerom, drugačiji. To su samo neki od razloga zašto bih ga kupio. :) Od većine koje sam video sviđaju mi se tipa dva-tri samo (od kojih je jedan ovaj SUV). Btw ovaj bih vozio po francuskoj rivijeri. :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kompleks Boy Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 ^ Najruzniji Aston ikada. Quote | Najlepsi | Najbolji | Najpametniji | Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Micubishi je odvratan. Aston Martin bilo koji je auto mojih snova. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 meni je skoro najbitnije kako auto izgleda :D bas me briga da li ce od 0-100 da mi stize za 15 sekundi ili 20 :D al dobro jbg sad :D opet posto se nema para morao bih da gledam potrosnju goriva vidis :D i da bude dizelas :D i da je udoban :D al svejedno :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ^ Najruzniji Aston ikada. Najruzniji i verovatno jedini za koji on zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 brate vudumane, prichash o nekoj tradiciji aston martina i onda kazhesh kako ti se svidja ovaj SUV :/ vantage i db9 su mi vrhunac auto dizajna, najlepshi automobili koje sam ikad video i samim tim 177 mi nije tako spektakularan. poredjenje koje mi prvo pada na pamet jeste da izgleda kao jako lep pas meshanac. kabriolet verzije astona mi se nikad nisu dopadale, prosto remete tu perfektnu liniju koju ima i 177 a koja se provlachi kroz sve kupee pa samim tim to vishe nije isti dizajn :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Sve je to individualno. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hyundai ixonic :O Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Hyundai ixonic - nista spec, mada najavljuje buduci Hyundai-jev terenac koji ce zameniti aktuelni Tucson, sto je svakako pohvalno! :) Maserati Quattroporte Sport GT S - "kvatrokurco" © Nikola da podsetimo - moj automobil kada bih imao dovoljno novca 4,7 V8 430 KS najbrutalniji zvuk na svetu i marsu Maserati GranTurismo Sport GT S isto sto i gore za kvatrokurco, ali sa malo manje mesta i vise vizuelnog identiteta Abarth Grande Punto SS 1,4 16v turbo 180 KS 7,5 sek./100km/h 215 km/h Novi Lexus RX ima unutra operativni sistem sa specificnim misem hibrid, 300 konja, ispod 10 lit./100km Dacia Duster SUV Concept ja se ovom prilikom izvinjavam Mitsubishi-ju sto sam njihov MiEV SPORT AIR nazvao najruznijim predmetom koji sam ikada video ovo je to BRABUS Bullit bazirano na Mercedesovoj C-klasi 6,3 V12 bi-turbo 730 KS 366 km/h 3,9 sek. do 100 km/h 10,4 sek. do 200 km/h 24,5 sek. do 300 km/h 348.000 evra!! dodirnuli smo mu motor Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 da vam jebem mamu obojici :D Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nabicu ti to gde sunce ne sija :D Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 ahahahaha :D lolz Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 meni se hjundai svidja, ima neku, po mom ukusu, fino namrstenu njusku. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 jel imate neke kul slike Fisker Karme (sedana prvenstveno) ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Nidža: Otvorio sam banku u Švajcarskoj! Neko: Reeeci, pa kako si je bre otvorio? Nidža: Pa PAJSEROM!!!231 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Fisker Karma i Karma S nisam odusevljen Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 You'll see what happens when you fuck a stranger in the ASS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Dios mio upravo sam overio novu E klasu. ostadoh bez reci. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts