leisure Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 tebra, idi gledaj partizan, proci ce ti uvo momentalno :D nemogu, radim jbg(Pejo gtfo ) ali verujem, jer pratim livescore :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 mislio sam na di djej vudua ^_^ sutra pocinje sajam automobila lol, nisam ni znao, a najskuplji izlozeni model (neki audi q7) od preko 170k evra je vec prodat... je bo te .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ja sam jednom sanjao da sam banovan na ruru. Bilo je jezivo. Mislim da sam to vetj rekao, i da mi je vudu rekao da sam prorok, ili tako neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ljudi, sutra svi u Xlagoom na retro techno, TU SE NAPIJAMO JER JA RADIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 JAO JAO JEL DZ PICE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Exi viđamo se sutra! samo od koliko vrtiš, najverovatnije ću biti u velikom klubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Dolazim i ja,ako Egzi pusti the bells! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 spisak siso, spisak! !! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Ne puštaj nikog bez karte coko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 mnogo lepo vece! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Jel' se baktao neko mozda sa Guitar Rigom ili uopshte sa povezivanjem gitare i pca? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ja nisam :D sa kakvim degenom sam ja isao u osnovnu : http://www.facebook.com/profile.php?id=810...1185&ref=mf Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 osecma se kao kurac legao sam u 8 sad ustao...idem da sabijem kocu i nazad u komu =/= -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Dobro Jutro RuRe! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Koga da navatam za veceras, taj Xlagoom zvuci primamljivo, mozda Hide ili neko tako, ako neko ide nek javi, da vrnem i ja mozda. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 I failed.... In other news: Dobro jutro, prelepo...konacno stiglo prolece...mnogo je zakasnilo, toliko da se plasim da cemo morati da stavljamo lubenice u zimnicu...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 jebem ti Lost, nisam mogao da prestanem da gledam i sada mi se spava :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Koga da navatam za veceras, taj Xlagoom zvuci primamljivo, mozda Hide ili neko tako, ako neko ide nek javi, da vrnem i ja mozda. ohoho, pa biće mini rur okupljanje večeras, javi se ako me vidiš tamo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 TO BRE! Znas ti da ja basket ne prodajem, osim ako nisam umro...:D...sto valjda jos nisam....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Damn it, prestani sa tim planovima za umiranje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ohoho, pa biće mini rur okupljanje večeras, javi se ako me vidiš tamo :) Tesko, Hide je u frci ceo dan, jbg, ne znam ko bi drugi mogao jos od poznatijih, videcu ako se jos neko javi da ide da banem, ako ne, nista, drugi put. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 jebem ti sve u picku...odem do banke jutros da podignem pare i oni kao u fazonu, ne slaze vam se bgroj licne sa nasim podacima u kompu, mora da ste menjali lk...ja rekoh jesam, al pre tri godine i stalno podizem na nju, nemoguce da do sada niste uneli broj u komp...pa kao to je nova direktiva od pre 2 dana, zao nam je, morate da odete u komercijalnu u smederevo da promenite...ma pusi ga kucko...odlazim do kola, izlazim na slaviju i krenem deligradskom prema faksu...kad ono neki taksisti se psuju, masu mi nesto i ablenduju...ja ih oteram u kurac i nastavim kad posle 50m stoji pandur i zaustavlja sve zive...ja rekoh sta je bilo sad, nista nisam uradio...kad kurac, ladno su promenili smer i sad je taj deo od slavije do bircaninove jednosmeran odozgo...a znak su stavili tako da se skoro i ne vidi jelte...kurac palac, kazna 3k, ovi ostali ljudi pizde svadjaju se sa pandurom...ja rekoh, izvin'te, mogu ja da platim za pojas, dam mu 1k i zapalim...nek mi se napuse kurca svi i ova jebena drzava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 pa idi sa burazerom, i nabaci mu neku drugaricu iz škole :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 dule dodji na domacu jednu :) pushi se koliko je ljuta :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 dule dodji na domacu jednu :) pushi se koliko je ljuta :P pa posle ovakvog pocetka dana samo mi to ostaje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts