fatboy Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 da, eto imas gore na slici bash i kutiju na kojoj je TACHNA oznaka pa proveri cene, ja sam inace izjurio vecinu komponenti u onom HELLAS computers-u, kod juznog bulevara, ubedljivo najjeftiniji su bili a koliko vidim sad i cooler V8 ce da padne od njih jer je tamo 5k din, 600kinti manje nego kod ostalih... jbt, ne mogu da prezalim onaj red scorpion cooler sto su mi ga prodali ispred nosa. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 čekaj, stani... daćeš 5 hiljada dinara za kuler? da bi overklokovao procesor? a da prosto kupiš brži procesor u startu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 ne vredi, opet bih zeleo da ga klokujem na josh vishe.... it`s a fuckin perpetum mobile... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 pa nije troo onda ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 V8 ti je neshto najbolje shto mozes od vazdushnih kulera da uzmesh dobro ima i onaj true copper koji je 100e bez ventilatora :P, eve i linak koga zanima. @ nigger zimpa 600 dolara :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRNaDo Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) reiser; ako ces q6600 moraces i da dash do nekih 30-40 evra na kvalitetan kuler... mozhesh recimo cm hyper212... ja se realno sad premishljam dal da uzimam to ili ocz vendettu 2... ima neko iskustva :D? kad je vec tema otvorena za sugestije xD @fatboy: burzuju mrzim te Edited February 17, 2009 by TorN-d- Quote She's soft and warm and almost weightless. Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes. I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away. I tell her i love her Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) @ Torn uzmi Thermalright XP-120 ili ThermalRight Ultra 120A i kupi neki vent i stavi na njega to ti je moja preporuka on ti je 30-ak eura. Edited February 17, 2009 by GOd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 @ Reiser: Brate, do kraja nedelje ce dobiti u NOVA computersu one Xigmatec Red Scorpion CPU kulere, ako nisi dosad uzeo TJAPI TAJ !!! 3500din je kostao ali protok vazduha mu je takav da mogu da mu sisaju svi kuleri redom, znaci neces se zajebati nikako plus mozes da se izdrkavas sa klokovanjem! Mene je mrzelo da chekam pa sam zemio danas V8 jbg, koji je btw JEDVA stao u kuciste, jedva sampoklopac navuko i ushrafio... Eo kako sad sve to izgleda: Za prednju masku sam izjurio onaj Noctua i mogu vam reci da je STVARNO nechujan, dobijete uz njega neke male silikonske kurtoncice pa umesto srafova njima pricvrstite isti za prednji lim maske: I jedna da budem i dalje u Lakijevoj milosti @fatboy: burzuju mrzim te Brate, sta lupash, ovo su sve plodovi PROLETERSKOG RADA !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Zamisli samo pre par godina kako si mryeo taj gnusni telekom :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) proleterski rad, matori moj, nisam mislio na ono lelemudjenje od 8h do 16h u ofisu Edited February 17, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 100% offtopic Jel' mogu ja da nekako dobijem Klanrur poster ako je neki negde preostao? Lucky? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 make it two! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) napravi to tri! Edited February 18, 2009 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Vrede li ti Noctua kuleri? To je 120-ica? Ja sam uzeo neke CM Ultra Silent 120-ice, mislim jesu tihe ali to je zato sto se jedva i okrecu =) Dobra im je fora, pederi, uopste ne prave promaju, dzabe sam bacio pare. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 odlicni su samo iz biosa moras da podesis da se vrte na max... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Ja bi ti preporucio q6600. Ja ga drzim na 2.8GHz sa box kulerom, u kucistu bez dodatnih kulera i temparatura ne prelazi 55 dok je opterecen » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Što ne isteraš na 3.0, da bude lep broj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 Ma odlucio sam, evo: MB : Gigabyte EP45DS3L CPU : Intel Q6600 + Cooler : CoolerMaster V8 RAM : 4GB DDR2 Geil Value (2x2GB moduli) VGA : Gainward ATI 4850 Golden Sample HDD : WD Caviar 500GB SATAII 16MB x 2 Kuciste : ThermalTake v9 Napajanje : CoolerMaster eXtreme Power 500W Posto sve uzimam iz jedne firme a tamo nemaju CM Sileo ili Centurion kuciste i CM Hyper cooler za cpu pa sam zamenio to sa ThermalTake i V8 kulerom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Au kolki je taj kuler, sa njim bi bez problema trebalo da doteraš na 3.6, doduše uz dizanje napona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Trenutno sam u fazi igranja sa overklokovanjem.... gomila sitnih setovanja iz BIOS-a uz konsultaciju nekih nerdova sa nekih hardware foruma koji imaju identichnu matichnu i isti CPU... Anyway, ovo je neki prvi Benchmark 06 bez fine tuninga, sutra cu verovatno doterati do finalnog setovanja jer je sada malo nestabilan pri Intel Stress testu... ...takodje, ceka me i instalacija Viste pa cemo tu videti kako dishe sistem sa full iskoriscenjem ovih 4gb rama na ovom novom Benchmarku DX10... Edited February 18, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 E crnjo trebalo bi da izvuchesh oko 4,2 - 4,5 ghz sa tim kulerom probaj 1,45v za cpu i bus 452 meni tako radi za 24/4 mada ne znam shto izvlachish tako mali skor ja sa 9800gtx izvlachim 16500+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 zato sto u 1280x1024 ne moze da napravi razliku Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 E crnjo trebalo bi da izvuchesh oko 4,2 - 4,5 ghz sa tim kulerom probaj 1,45v za cpu i bus 452 meni tako radi za 24/4 mada ne znam shto izvlachish tako mali skor ja sa 9800gtx izvlachim 16500+ E pazi, nesto me zezaju ostala setovanja u BIOS-u, na 1.35V i 422 X 9.5 mi radi na 4Ghz odlicno i stabilno ali sad sam cackao i druga podesavanja, voltaza rama i sl sto bi kao trebalo sve da podesim ali me zeza nesto zakucava se XP iako temperatura CPU-a ne skace previshe... Moracu da mu nadjem optimalni takt na kojem radi stabilno a to se razlikuje od ploche do ploche.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 fatboya drma kriza srednjih godina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRNaDo Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) Ja bi ti preporucio q6600. Ja ga drzim na 2.8GHz sa box kulerom, u kucistu bez dodatnih kulera i temparatura ne prelazi 55 dok je opterecen » Click to show Spoiler - click again to hide... « da nisi malo preterao sa voltazom? meni na bleji na 2.9ghz i voltazha mi 1.24-1.26(u cpu-z, ne secam se kolko sam stavio u biosu xD) Edited February 19, 2009 by TorN-d- Quote She's soft and warm and almost weightless. Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes. I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away. I tell her i love her Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts