Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Architecture of Doom - http://www.imdb.com/title/tt0098559/ - veoma zanimljiv iako 20 godina star Danski dokumentarac o odnosu Hitlera,dakle nacizma i svih vrsta umestnosti kroz prizmu uspona na vlast nacista, predratnih godina, holokausta nad jevrejima i ostalima. Ako vas zanima umetnost ili tematika o WW2, predlazem da pogledate

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

momci jel vi razumete da postoje dobri i losi akcioni filmovi? transporter je los, umri muski 1 je do jaja. znaci ne gledam samo "umetnicke" filmove (i tripujem da sam aristotel, jaoj koji kretenizam), nego je transporter glup i dosadan.

Tačno, to je i moje mišljenje. Nije poenta u tome što je Transporter nerealan ili preteran film, stvar je u tome što mu nedostaje šmeka i stila. Wanted je pet puta besmisleniji film, ali je dobro stilizovan i meni je uživanje da ga gledam (radije bih gledao najsporiju scenu iz Wanteda nego bilo koju scenu jurnjave iz Transportera). Transporter izgleda kao niskobudžetna trkačko-akciona igra u kojoj su najbolji delovi loading skrinovi na kojima su neka ložačka kola, pa se ti sad kao pališ na njih (sve ovo nevezano za činjenicu da je Turkish sveopšti car u svakom pogledu). Pa Death Race je tata za te Transportere samo tako, treba pod hitno da snimaju nastavke.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

gledao sam ''Zonu Mrtvih''...

KAKO SJAJAN FILM! LOL

ja prosto ne mogu da verujem da reziser sme na kraju filma da ostavi svoje ime, posle onakvog govneta. bez ikakvog preterivanja,u zivotu nisam odgledao losiji i gluplji film. znaci razumem ja sta je trash film sa zombijima,razumem da treba da bude smesno koliko je glupo,ali ne vredi. ta gluma,te besmislene recenice i scene jednostavno upropascavaju to te mere da mi se smucilo da gledam :) kao da gledam ''scene sa snimanja filma'' . nikakvog truda nije ulozeno,osim sto neke rece,maske i sminke zombija.

u svakom slucaju,ko zeli,neka pogleda,cisto da vidi sta sve danas moze da se proda i snimi,kakvo djubre :)

Bjukenon Mitch

Tačno, to je i moje mišljenje. Nije poenta u tome što je Transporter nerealan ili preteran film, stvar je u tome što mu nedostaje šmeka i stila. Wanted je pet puta besmisleniji film, ali je dobro stilizovan i meni je uživanje da ga gledam (radije bih gledao najsporiju scenu iz Wanteda nego bilo koju scenu jurnjave iz Transportera). Transporter izgleda kao niskobudžetna trkačko-akciona igra u kojoj su najbolji delovi loading skrinovi na kojima su neka ložačka kola, pa se ti sad kao pališ na njih (sve ovo nevezano za činjenicu da je Turkish sveopšti car u svakom pogledu). Pa Death Race je tata za te Transportere samo tako, treba pod hitno da snimaju nastavke.

Seres mnogo cica :)))

Edited by Koma

Neki ljudi gledaju filmove da bi se opustili i zabavili, a ne da bi glumeli Aristotele i vadili smisao zivota iz jebene kinematografije.

ja spadam u br. 2

u svakom sluchaju mislim da od previshe 'opushtanja' bacash sive tjelije uzalud

oO

srezaces mi to, tebra

@ koma i voodooman

momci jel vi razumete da postoje dobri i losi akcioni filmovi? transporter je los, umri muski 1 je do jaja. znaci ne gledam samo "umetnicke" filmove (i tripujem da sam aristotel, jaoj koji kretenizam), nego je transporter glup i dosadan.

e da, pogledao changeling, filmcina

Nisam ja rekao da je Transporter dobar film. :] Pogledao sam film kada je bio toliki hype oko njega. Već viđeno mi je sve to bilo, tako da uopšte npr. nisam bio zainteresovan da pogledam nastavak. Ali regardless to that, film je generalno uspešan zato što je napravio brdo keša i pogodio onaj deo publike koji se loži na takav trip.

Ja samo ne volim kada znam kako će se odigrati ceo film posle pola sata gledanja... :/

Edited by Vlad-_-b

Got some minuses for free?

The-Big-Lebowski---Movie-Score-Poster-C10119891.jpeg

jeeeeee boooooooooo teeeeeeeeeee [roflmao]

genijalno.

bukvalno me je drzao od pocetka do kraja, sjajan humor, sjajni dijalozi, i nevidjeno spustanje bushemija : )))

scena na kraju, kada prosipaju pepeo... ne pamtim kad sam se tako smejao, valjao po jebenom krevetu i vristao : )))))))))))))

Bring It

odgledah sad na rtsu sta "Sve mozes u denveru kad si mrtav" kakav film, cudi me da ga nisam ranije gledao

genijalno.

bukvalno me je drzao od pocetka do kraja, sjajan humor, sjajni dijalozi, i nevidjeno spustanje bushemija : )))

scena na kraju, kada prosipaju pepeo... ne pamtim kad sam se tako smejao, valjao po jebenom krevetu i vristao : )))))))))))))

Baš lepo kad omladina spozna prave filmske vrednosti [:D]

Nego,

DEFIANCE

Defianceposter08.jpg

Jews with guns...loše, jako.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

The boy in The Striped Pyjamas

Uf,uf,uf kako jak film.

Prikazuje svu apsurdnost onoga shto su nacisti radili kroz perspektivu malog nemachkog dechaka. Josh sam pod utiskom, malo mi fali da zaplachem :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

genijalno.

iznajmili ga drug i ja i oduševili se, film je predobar, gluma je nenormalno dobra, ma sve je vrh :D toliko nam se svideo da smo isto veče opet pogledali kada je došlo novo društvo.

tnx sinI!

Jeee Kori & ostala decice, niste tol'ko mladjani, Lebovski covece, sta je sledece sto niste gledali, trejnspoting? Kuku.

Enivejz, Entre les murs sinoc na festu, iliti "Izmedju zidova" sto je zapravo dobar domaci prevod, dok su ga ameri preveli retardirano, "The Class". Sta znam, nije los film, rekao bih da pruza prilicno realnu perspektivu iz ugla predavaca u skolama, a i delimicno i iz ugla same dece, tj. delikvenata, i nije dosadan nimalo, uspeva da zadrzi paznju do samog kraja iako traje 2 sata i kusur. Ali, kao i svi francuski filmovi, barem meni, ima tu dosta praznog hoda koji je nepotreban, film je opusteno mogao da traje solidno krace od citavih 128 minuta, a da se napravi ista poenta i, sto se mene tice, ostavi i bolji utisak. Film je dokumentarnog karaktera, pa ko to gotivi svidece mu se najverovatnije, mada ja sam pre zastupnik teze da film mora da prkaze nesto vise od predstave nekog regularnog zivota ako pretenduje na titulu "vrh bratori" filma, ne kazem da je to malo ili lako izvesti, daleko od toga, ali prosto nije dovoljno za "vrh bracorimax" epitet.

And that's all I have to say 'bout that. :D

:-)

gledao 99 francs

dobar, stvarno dobar, zanimljiv, quite, malo podseca na million dolar hotel

Edited by depresSed

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

THE DUCHESS

The_dutchess_movie.PNG

Dobar, Kiri uloga pristaje ko salivena.

"Dzoshua"

Kaka zli mali klinac.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Evo sad sam gledao i prvi put od kad sam odrastao Interviju sa Vampirom, i moram da prinzam da ma koliko ne volim toma kruza, i ma koliko sam prishao filmu unapred spreman da ga ispljujem maximalno, on me je prosto odushevio kako je odglumio lestata, i ne bi mu dao apsolutno nikakvu zamerku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...