Highl1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 knowing, preskočiti samo tako 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 12 Angry Men - oduševio me je film skroz, radnja koja se odvija na skroz drugačiji način i priča koja te drži sve vreme, osećao sam se kao da sam bio tamo :) to što je crno beli čini ga samo još boljim, sve preporuke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ja sam gledao rusku verziju. bio sam pre pre preodusevljen. i bas sam razmisljao da skinem i pogledam opet Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 da,da,preporuka za rusku verizju,sa nikitom mihalkovom... inace,za hejtere ''the hangovera'',ja stvarno ne znam sta ste ocekivali da cete videti? sad su svi odjednom u nekom tripu da ocekuju dubokoumne provale u komedijama,bez tih trash fazona. i da,provalio sam jos nesto. od sada uvek gledam filmove (a pogotovo komedije) u bioskopima. drugacija je atmosfera skroz,jer se i ostali ljudi smeju. tako kad sam gledao pineapple express u bioskopu,bio mi je gotiva. kad sam opet gledao kuci posle sa ortacima,nasmejao sam se 2 puta mozda. =/ Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ja sam gledao rusku verziju. bio sam pre pre preodusevljen. i bas sam razmisljao da skinem i pogledam opet "original" sam odgledao kao pripremu za tu rusku verziju, svi koji su gledali kažu da je brutalno dobar film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 i najbolja komedija ikada - Dirty Rotten Scoundrels dobro si me podsetio,iako sam film odgledao jedno pet puta na trecem,nadjoh i skinuh:) Wanted.jako gledljiv,zanimljiv blabla.sve u svemu sci fi akcija,odlicno uradjena,cak je i prica solidna.andju da ne spominjem:D iako nisam neki fan tog zanra,ocekivao sam djubre,bas me je pozitivno iznenadio.cak su nabudzili i NIN ziku,ma vrhstra:) Yes Man,zanimljiva romanticna komedijica sa dzim kerijem.kajnd of il ga gotivis il ga mrzis glumac a takav je i film. Tropic Thunder,film se previse trudi da bude smesan,stoga i nije.dobro ima par momenata,al ono... a sad malo stand upa:) Russell Peters Red White & Brown = vrh,9/10. blue collar comedy tour = takodje dobar,mada ima mnogo vise lokalnih rednek fazona tako da i nije tolko razumljiv.cetiri "najpopularnija" komicara u usa zajedno prave show.sve u svemu,zanimljivo 8/10 ma skinuo sam neki stand up pack od 12 giga,ne mogu vise da komentarisem:)ako imate mesta,vremena skinite,necete zazaliti. veceras idem da gledam mamurluk u las vegasu,nadam se da je bar upolad dobar kao sto pricaju salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 nije losh ovaj russell peters ali je i dalje nenadjebiv jimmy carr It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 inace,za hejtere ''the hangovera'',ja stvarno ne znam sta ste ocekivali da cete videti? sad su svi odjednom u nekom tripu da ocekuju dubokoumne provale u komedijama,bez tih trash fazona. nisam ocekivao toliko lose fore da glumci moraju svakih 5 minuta da govore u toku samog filma kako su ludi i kako je smesno. svakih 5 minuta. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Odgledao Virtuality pilot. Dostojan naslednik BSG-a minus borbe u svemiru. Steta ako ne naprave seriju ili makar jos jedan deo gde ce da zaokruze pricu. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 pomešao si, "naslednik" tj. prequel BSG-a se zove caprica, a virtuality nema veze sa galaktikom, osim što je izvršni producent isti. inače, pogledao sam prvih 15-ak minuta virtuality-ja i ugasio, nekako me nije uvuklo. mešavina svemirskog SF-a i velikog brata je zanimljiva ideja, al ne liči mi na nešto što bih gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ni meni se nije svideo virtualiti This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 pomešao si, "naslednik" tj. prequel BSG-a se zove caprica, a virtuality nema veze sa galaktikom, osim što je izvršni producent isti. inače, pogledao sam prvih 15-ak minuta virtuality-ja i ugasio, nekako me nije uvuklo. mešavina svemirskog SF-a i velikog brata je zanimljiva ideja, al ne liči mi na nešto što bih gledao. Pomesao si ti. Prvo "naslednik" nije isto isto i "nastavak" ili "prequel". Uzmi recnik. Stoga imas prvi zuti. Drugi zuti, jer Virtuality i BSG imaju veoma vazan zjednicki elemenat pod imenom Ronald D. Moore. Crveni si dobio posle "pogledao sam prvih 15-min i ugasio", pa si nasao za shodno da sudis da li nesto valja ili ne. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 izvini, nadrkanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 izvini, nadrkanko Nema frke, znaces bolje sledeci put Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 a sad slobodno pročitaj moj post opet. videćeš da i u njemu piše info za rona mura, te da se ne tvrdi da virtuality ne valja nego da me nije uvukao posle prvih 15 minuta. pitam se da li bi ovoliko vitlao karom i da sam postovao sa admin naloga, al pretpostavljam da to nikada nećemo saznati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 vazno je da si se ti poyvao na ulogu admina :P gde ste bre sta ima novo od filmova, 2012 deluje ludo, kao i public enemies... josh nesto ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 pitam se da li bi ovoliko vitlao karom i da sam postovao sa admin naloga da li zaista mislish da se Pekarmen plashi admina? gde ste bre sta ima novo od filmova, 2012 deluje ludo, kao i public enemies... josh nesto ? :) Nisam video da neko pominje Year One, to bi trebalo da bude pristojna Jack Black komedija Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 da li zaista mislish da se Pekarmen plashi admina? nisu svi neustrašivi kao ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 nisu svi neustrašivi kao ti ovo je najobichniji forum, nemoj se tripovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 The Haunting in Connecticut Hallmark-like vikend-horor za bogobojažljive domaćice, sa par kripi scena, gomilom nelogičnosti i propusta u priči, finom glumom, lošim tempom i iščekivanjem da se sve vreme nešto mnogo strašno desi...I sve to bazirano na istinitoj priči, mašala. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Transformers 2 - neophodno je potpuno iskljuchiti mozak za uzivanje u filmu shto sam ja skontao tek na pola filma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 superbad sam odgledao konacno... mogu samo da kazem da je film "super-bad"... kako iko moze za taj peace of crap da kaze da je dobar jasno mi nikad nece biti... mozda ukupno tri scene na koje sam se nasmejao, krajnje plitak i jadan film. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 ^upravo, ocajan je film. Odgledah Terminatora, jebo mater, koliko glupih stvari na jednom mestu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 samo za ljubitelje... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Odgledah Brazil ( 1985 ) film. Nivo "bolesti" u filmu je kao recimo Eraser Head od Davida Lincha. Razlika je sto ovde su scene predivno postavljene i ocigledno se radilo sa mnogo vecim budzetom nego u eraserheadu. Takodje umesto mracne atmosfere film je odradjen u satiricnom duhu kroz telesnu glumu. Sve o svemu zahteva dosta da se udubi u film da bi mogli da se shvate svi motivi , poruke i bar da se odgleda dva puta. Preporuka ako ni zbog cega drugog onda zbog toga sto malo je ovakvih filmova da se pogleda. Edited July 1, 2009 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts