Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Odgledah ovo:

horsemen.jpg

Trilercic, 3/10, mada ni to 3 ne znam za sta bih dao. Suvise predvidiv. Suvise banalan. Poruka filma tj. "poruka" je ubi boze. Odledati samo tokom mazohistickog raspolozenja.

Pa, eto, trojka za par krvavih after scena i loš pokušaj kopiranja Sedmice. S obzirom na poruku filma, ovo bi trebala da bude hard core drama ili bar nekakva tugaljiva komedija. Waste of time, svakako.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Drag me to hell - IJU kakvo sranje od filma.Ne secam se da sam nekad toliko ocekivao od nekog horora (sav taj hajp i nabudzena ocena na imdbu) a da sam se toliko razocarao.Prica je smesna,bljuvotine su isforsirane,preceste i bez poente...efekti su tu i tamo ok.Kapiram da je donekle ovo i komedija posto je Sam Reimi radio ali i tu fejluje zato sto ima mozda 2-3 haha momenta u celom filmu.Kraj je apsolutno ocekivan...kome je ono ''twist'' stvarno treba da se zapita kakve filmove gleda.Ogorcen sam :)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Danny the dog ili Unleashed, ne znam koji je off naziv al ajd, skroz dobar film, vredi gledati u svakom slucaju

poster2.jpg

I War, takodje Jet li, skroz ok film kao i vecina njegovih... moram da napravim maraton neki :D

war_poster2_jet_li.jpg

P.S. ko nije gledao Huo yuan Jia tjelava mu keva, najjachi njegov film... ubedljivo

fearless.jpg

wire.jpg

The Wire

Najbolja pandurska serija ikada. Ustvari, najbolja serija shto sam gledao u zhivotu (iskljuchujuci Firefly)

Iako na prvi pogled izgleda kao pricha o specijalnoj jedinici za suzbijanje organizovanog kriminala, protezhe se kroz sve pore baltimorskog drushtva - od klinaca na ulici koji valjaju krek, preko advokata, radnika na dokovima, novinara sve do vladajuce elite. Pricha u kojoj nije lako razlikovati crno od belog. Ja jednostavno ne mogu naci dovoljno dobre rechi da opishem ovu seriju.

edit: kapiram da u ovom dobu serija poput Shielda vredi dodati da vam ova serija ne vredja inteligenciju.

Edited by cali

Danny the dog ili Unleashed, ne znam koji je off naziv al ajd, skroz dobar film, vredi gledati u svakom slucaju

poster2.jpg

I War, takodje Jet li, skroz ok film kao i vecina njegovih... moram da napravim maraton neki :D

war_poster2_jet_li.jpg

P.S. ko nije gledao Huo yuan Jia tjelava mu keva, najjachi njegov film... ubedljivo

fearless.jpg

da da sva tri su dobra!

oO

last_house_on_the_left_movie_poster_small.jpg

The Last House on the Left

Nije los rimejk uopste. Upozorenje> ne gledati ga odmah nakon Eden Lake-a :)

Dobar je, više mu dođe kao blaža i manje sirova varijanta Eden Lakea, koji je ipak nedostižan. Sviđa mi se kad se porodica udruži i pruži otpor, umesto da stalno budu cmizdrave žrtve u ovakvim filmovima.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

koji je vama kurac, eden lake je glup film...

Pa, dobro, nije dobar kao Transformersi 2, ali daj šta daš.

koji je vama kurac, eden lake je glup film...

+1 kao i mirrors,drag me to hell i ono sranje gde se ribe ganjaju po pecinama sa onim gulovima :).mogu svi kolektivno da odu kod Deni Bojla da im objasni par stvari

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

+1 kao i mirrors,drag me to hell i ono sranje gde se ribe ganjaju po pecinama sa onim gulovima :).mogu svi kolektivno da odu kod Deni Bojla da im objasni par stvari

Hm, ajmi tačno objasni kako će to Deni Bojl da im objasni.

wire.jpg

The Wire

Najbolja pandurska serija ikada. Ustvari, najbolja serija shto sam gledao u zhivotu (iskljuchujuci Firefly)

Iako na prvi pogled izgleda kao pricha o specijalnoj jedinici za suzbijanje organizovanog kriminala, protezhe se kroz sve pore baltimorskog drushtva - od klinaca na ulici koji valjaju krek, preko advokata, radnika na dokovima, novinara sve do vladajuce elite. Pricha u kojoj nije lako razlikovati crno od belog. Ja jednostavno ne mogu naci dovoljno dobre rechi da opishem ovu seriju.

edit: kapiram da u ovom dobu serija poput Shielda vredi dodati da vam ova serija ne vredja inteligenciju.

najbolja serija ikad

ajde ne

odgledao Yes Man - http://www.imdb.com/title/tt1068680/ -

nije los film, jes da glumi dzim keri, koji i nije los glumac dok ne krene da se krevelji

wtf!!?!?!?! Pa cela njegova karijera je bazirana na tom kreveljenju, si normalan ti.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Seven pounds mi se bash svideo, bilo je par mesta gde sam skoro suzu pustio.

Odgledao Knowing - nije loshe, samo je tema mogla biti josh bolje razradjena. Scena sa avionom je OMG!

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...