cali Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Night at the Museum 2 Glupa, zabavna komedija. Par sjajnih momenata, poput Ajnshtajn bobbleheada i svemocnog Henk Azarie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Odgledah ovo: Trilercic, 3/10, mada ni to 3 ne znam za sta bih dao. Suvise predvidiv. Suvise banalan. Poruka filma tj. "poruka" je ubi boze. Odledati samo tokom mazohistickog raspolozenja. Pa, eto, trojka za par krvavih after scena i loš pokušaj kopiranja Sedmice. S obzirom na poruku filma, ovo bi trebala da bude hard core drama ili bar nekakva tugaljiva komedija. Waste of time, svakako. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Drag me to hell - IJU kakvo sranje od filma.Ne secam se da sam nekad toliko ocekivao od nekog horora (sav taj hajp i nabudzena ocena na imdbu) a da sam se toliko razocarao.Prica je smesna,bljuvotine su isforsirane,preceste i bez poente...efekti su tu i tamo ok.Kapiram da je donekle ovo i komedija posto je Sam Reimi radio ali i tu fejluje zato sto ima mozda 2-3 haha momenta u celom filmu.Kraj je apsolutno ocekivan...kome je ono ''twist'' stvarno treba da se zapita kakve filmove gleda.Ogorcen sam :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Danny the dog ili Unleashed, ne znam koji je off naziv al ajd, skroz dobar film, vredi gledati u svakom slucaju I War, takodje Jet li, skroz ok film kao i vecina njegovih... moram da napravim maraton neki :D P.S. ko nije gledao Huo yuan Jia tjelava mu keva, najjachi njegov film... ubedljivo lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 (edited) The Wire Najbolja pandurska serija ikada. Ustvari, najbolja serija shto sam gledao u zhivotu (iskljuchujuci Firefly) Iako na prvi pogled izgleda kao pricha o specijalnoj jedinici za suzbijanje organizovanog kriminala, protezhe se kroz sve pore baltimorskog drushtva - od klinaca na ulici koji valjaju krek, preko advokata, radnika na dokovima, novinara sve do vladajuce elite. Pricha u kojoj nije lako razlikovati crno od belog. Ja jednostavno ne mogu naci dovoljno dobre rechi da opishem ovu seriju. edit: kapiram da u ovom dobu serija poput Shielda vredi dodati da vam ova serija ne vredja inteligenciju. Edited June 25, 2009 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ok kad si je toliko nahvalio i spomenuo firefly, stavicu da se skida :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ok kad si je toliko nahvalio i spomenuo firefly, stavicu da se skida :D "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 kali imash ogroman penis :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1029234/ Martyrs Francuski horor. Oko 45og minuta filma izgledalo mi kao da bi komotno mogao da se zavrshi film, ali ga neshto na silu produzhishe. Pricha je bolesna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Danny the dog ili Unleashed, ne znam koji je off naziv al ajd, skroz dobar film, vredi gledati u svakom slucaju I War, takodje Jet li, skroz ok film kao i vecina njegovih... moram da napravim maraton neki :D P.S. ko nije gledao Huo yuan Jia tjelava mu keva, najjachi njegov film... ubedljivo da da sva tri su dobra! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Imaš li možda titl za film, skinuo sam ga ali nikako da nađem ni engleski prevod ? try this http://addat.hu/39d8b14d Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 The Last House on the Left Nije los rimejk uopste. Upozorenje> ne gledati ga odmah nakon Eden Lake-a :) Dobar je, više mu dođe kao blaža i manje sirova varijanta Eden Lakea, koji je ipak nedostižan. Sviđa mi se kad se porodica udruži i pruži otpor, umesto da stalno budu cmizdrave žrtve u ovakvim filmovima. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 koji je vama kurac, eden lake je glup film... This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 IMDB odlgedah malopre u delti,stvarno kul film.. kako skoro nisam pogledao neku noviju dobru komediju,ocekivao sam i ovoga puta americki trash,ali moram priznati da sam se lepo ismejao :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 koji je vama kurac, eden lake je glup film... Pa, dobro, nije dobar kao Transformersi 2, ali daj šta daš. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 koji je vama kurac, eden lake je glup film... +1 kao i mirrors,drag me to hell i ono sranje gde se ribe ganjaju po pecinama sa onim gulovima :).mogu svi kolektivno da odu kod Deni Bojla da im objasni par stvari Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ne kontam sto vam se ne svidja Eden Lake. Za svoj zanr i izvedbu je vise nego pristojan? Tja ne pamtim kad mi je neki film ostavio tako jak utisak, pa makar bila i kompletna iznerviranost (ne kvalitetom nego radnjom u filmu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 +1 kao i mirrors,drag me to hell i ono sranje gde se ribe ganjaju po pecinama sa onim gulovima :).mogu svi kolektivno da odu kod Deni Bojla da im objasni par stvari Hm, ajmi tačno objasni kako će to Deni Bojl da im objasni. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 odgledao Yes Man - http://www.imdb.com/title/tt1068680/ - nije los film, jes da glumi dzim keri, koji i nije los glumac dok ne krene da se krevelji, a imao je tih momenata u filmu. uglavnom, od jednog trenutka mora da kaze svemu DA, sta god da mu se ponudi. cak sam se i u neku ruku pronasao u filmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Uf, evo po meni jedine dobre stvari proizisle od stvaranja filma terminator 4: http://www.the-editing-room.com/terminator-salvation.html spoiler alert, ko nije gledo film nek ne klikce. bas sam se nasmejao slatko "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 KAKVI LUDACI! super film, znaci cepao sam se a sto ima devojcicaaaa jaoj!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 The Wire Najbolja pandurska serija ikada. Ustvari, najbolja serija shto sam gledao u zhivotu (iskljuchujuci Firefly) Iako na prvi pogled izgleda kao pricha o specijalnoj jedinici za suzbijanje organizovanog kriminala, protezhe se kroz sve pore baltimorskog drushtva - od klinaca na ulici koji valjaju krek, preko advokata, radnika na dokovima, novinara sve do vladajuce elite. Pricha u kojoj nije lako razlikovati crno od belog. Ja jednostavno ne mogu naci dovoljno dobre rechi da opishem ovu seriju. edit: kapiram da u ovom dobu serija poput Shielda vredi dodati da vam ova serija ne vredja inteligenciju. najbolja serija ikad ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 odgledao Yes Man - http://www.imdb.com/title/tt1068680/ - nije los film, jes da glumi dzim keri, koji i nije los glumac dok ne krene da se krevelji wtf!!?!?!?! Pa cela njegova karijera je bazirana na tom kreveljenju, si normalan ti. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0338013/ - Eternal Sunshine of the Spotless Mind http://www.imdb.com/title/tt0125664/- Man on the Moon http://www.imdb.com/title/tt0120382/ - The Truman Show e da, odgldao sam i Seven Pounds - http://www.imdb.com/title/tt0814314/ - jako tezak film, glumi vil smit, i za divno cudo lepo je odradio ulogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 (edited) Seven pounds mi se bash svideo, bilo je par mesta gde sam skoro suzu pustio. Odgledao Knowing - nije loshe, samo je tema mogla biti josh bolje razradjena. Scena sa avionom je OMG! Edited June 27, 2009 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts